Forum » Igre » Quad core (optimizacija)
Quad core (optimizacija)
Slo-One ::
Imam 4. jederni procesor in me zanima kako bi omogočil njegovo popolno delovanje v igrah. Tako kot to gre naprimer z Core Maximizerjem, za Supreme Commanderja, ki omogoči uporabo vseh 4 jeder. Obenem, pa so nekatere igre, naprimer Command and Conquer Generals: Zero Hour, tako požrešne, da če nastavim po 4 težke nasprotnike igra izjemno šteka čeprav imam zelo dober računalnik. Saj ne zna uporabiti končne zmogljivosti. Ali obstaja kakšna rešitev za omenjeno igro ali pa kakšna splošna rešitev, ki biznala razporediti posamezno igro čez več jeder.
Moj procesor: Intel® Core™2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Aja pa imam še Windows Visto Enterprise edition.
Hvala za odgovore.
Lp Slo-One!
Moj procesor: Intel® Core™2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Aja pa imam še Windows Visto Enterprise edition.
Hvala za odgovore.
Lp Slo-One!
- spremenil: Slo-One ()
Imam. Z kolegom rada igrama 2 vs 6 hardov xD pa nehumano šteka vkasnejšem delu igre. Še kakšen predlog ljudje?
No ja. Sicer a obstaja kakšna strategija, ki zna zelo dobro izkoristit 4 jedra? In a je sploh kakšna rešitev za neoptimiziran špil kot je c&c.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Command & Conquer Generals - Zero Hour - razna vprašanja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7631 (3386) | Vesoljc |
» | C&C Generals Zero:Hour (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5183 (2679) | Zeberdee |
» | Dobre lan strategijeOddelek: Igre | 2412 (1806) | TgT |
» | CNC generals zero hour mismatchOddelek: Igre | 1283 (1119) | mihamedo |
» | Electronic Arts bo ponudil odlomke glasbe iz znanih igerOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3247 (2793) | MrStein |