» »

Podganja Zalega organizira mega klanje (strateške igre)

Podganja Zalega organizira mega klanje (strateške igre)

Tito ::

Pozdravljeni!

Avtorji Podganje zalege smo se odločili, da če bo zanimanjebomo organiziral Podganje Klanje (SLOVENSKO TEKMOVANJE V STRATEŠKIH IGRAH!!) Turnirji naj bi se začeli v juniju in bi se vrstili vsak vikend! Nagrado dobi le prvouvrščeni (to bo sprva še skromna nagradica, če pa bo zanimanje veliko in če se bodo našli sponzorji bo nagrada večja!!) Prijave pobiramo na Tem naslovu 3 dni pred začetkem Klanja se bo vse prijave pregledalo in nato nebomo več sprejemali novih tekmovalcev! Vsakemu posamezniku se bo dodelilo nasprotnika in sodnika, ki bo opazovalec! Potem bodo igrali 3 igre in tisti ki zmaga večkrat gre v drugi krog (krogov bo odvisno od števila prijavljenih!) Medtem, boste lahko vadili sami med sabo! Za prvenstvo boste potrebovali program Kali II Nadalne informacije pa dopide preko maila ko se prijavite! Sprva se bo igralo z igro Red Alert 2(tudi nelegalne kopije!) in Yuris Revange! In če bo veliko zainteresiranih tudi Warcraft 3 beta! Kasneje pa še ostale strategije!

Potrebujem še sodnike in ljudi ki bi mi pomagali pri organizaciji (internet stran, razvrstitev igralcev, sojenje med igrami...)

LP Matic (Tito)
  • spremenil: Tito ()

Tito ::

Hmm zanimanje ni ravno veliko zaenkrat se jih je prijavilo šele 5 tekmovalcev tako da je prvenstvo uprašlivo! Ta vikend bomo imeli probo in ste vsi vabljeni k sodelovanju! Seveda če nebo nobenega tekmovalca bo stvar izpadla zelo bedno!

Informacije: info@net.kicks-ass.org
Prijava: prijava@net.kicks-ass.org

Pravila tekmovanja si lahko ogledate na tej strani: http://jure.kicks-ass.org/pravila.html

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DC SLOVENSKI HUB

Oddelek: Omrežja in internet
428959 (2762) Tito
»

Postavitev E-mail strežnika

Oddelek: Programska oprema
91335 (1108) mirage
»

Rabim kakega modela, ki bi mi prodal nekaj stvari, brez marže!!!

Oddelek: Kaj kupiti
6708 (566) Butelj
»

slovenski jezik za phpBB 2.0.0?

Oddelek: Izdelava spletišč
102045 (1850) BuDi79
»

Igričarska stran

Oddelek: Izdelava spletišč
91737 (1480) Tito

Več podobnih tem