» »

half life 2

half life 2

halflife2 ::

a bi mi lahko nekdo pomagu?igram hl2 in sem prišel do "follow freeman".izklopil sem 1 reaktor sedaj sem pa pred sobo v kateri je polno rdečih laserjev,in ko grem čez njih se aktivirajo topovi na stropu.nenajdem nikakršnega izhoda.prosim za kakšen namig..LP

B & O ::

To je tam k te "kolegi" zaprejo v tisto nehvaležno sobo? Rešitev je preprosta. Skakat in preskakvat moreš po "omarah" ki so v tisti sobi, skratka pridet moreš na drugo stran sobe kjer je stikalo, brez da padeš na tla.

Shegevara ::

1)

2)

3)

4)


Pomoje je to to

halflife2 ::

ok stari hvala ti.bom probu takoj k bom meu čas...HVALA

halflife2 ::

sem probal in je delovalo.nevem kako da nism tega sam opazil:-D sedaj sem pa na neki "zgradbi" na vrhu čisto.ko se nek teleport odpre, pa me dve letali napadeta..tista ženska mi pa neki pove sam jo nezastopim kva hoče..in tle pol zmanka časa sam nevem za kva..prosim za nasvet..LP

Shegevara ::

najprej vzemi orbse (tiste žarkaste krogle) in jih v letali vrži z gravity gun. Vsako letalo moraš 2x zadeti. In to zelo hitro!!

Potem pa se odmakni. In Začni metat tele krogle v portal. Kar večkrat je treba. Počasi se bo sesuval. En tip ti bo govoril, da moraš nehat, a ti ga ne upoštevaj. Še naprej pošiljaj krogle v portal, dokler se do konca ne ustavi in....... sesuje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"butt connector" po slovensko?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
61190 (1114) Insan3Lik3
»

Koliko dobim za PC??

Oddelek: Kaj kupiti
10878 (878) kmetek
»

GTA:SA in novi avtomobili

Oddelek: Igre
202389 (1742) Jspren
»

Pro Engineer in Excel tabela?

Oddelek: Programska oprema
51867 (1785) suntrace1
»

Moj NEC DVD-RW ND3520A

Oddelek: Strojna oprema
91517 (1131) HroSCeK

Več podobnih tem