Forum » Pomoč in nasveti » ne zazna rama!!pomoč!!
ne zazna rama!!pomoč!!
computer2 ::
mam sledeci problem.mam maticno gigabayte p31-ds3l.in imam 4gb rama 4 ploscice dveh razlicnih firm.pqi 800mhz in exceleram 800mhz.ko dam notri 2 rama mi zazna samo 2 gb ce pa dam notri vse 4 mi noce zagnati windowse.se lahko kaj spremeni v biosih da bi mi zaznalo vsaj 3gb saj mam 32bit xp-je.podpira maticna oba rama vendar ne vem kaj bi bilo narobe.prosim za odg.
Valvoline ::
Xp32bit ne podpira več k 3.2gb rama
sam imam enako težavo,ne da se mi šaltat na 64bit zarad tega. pač imaš 3.2gb in je zadost.
sam imam enako težavo,ne da se mi šaltat na 64bit zarad tega. pač imaš 3.2gb in je zadost.
mesoreznica ::
lej men se 3gb ne zazna zazna mi samo 2gb.ce pa dam notri 4gb pa se mi ekraan izkluc.
Probaj najprej z 2x 1GB ene firme, nato še ločeno z drugima dvema. Mogoče je kaj narobe z katerim od ramov.
Si pogledal koliko so privzete napetosti za posamezne rame?
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
solatko ::
Rami enostavno niso uparjeni med seboj. Menjava ali prodaja in nakup novih vseh 4-ih enakih. Če da samo 3 ne bo v dual načinu, kar se pa kar precej pozna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ram ddr2 velik problemOddelek: Strojna oprema | 986 (649) | andrej30 |
» | RAMOddelek: Pomoč in nasveti | 601 (543) | Hayabusa |
» | pomoč pri nakupu pc-ja / phenom ali i7Oddelek: Kaj kupiti | 1037 (660) | Netrunner |
» | 2 GB namesto 4 GB ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1529 (1117) | IvoJan |
» | kupil nov ddr ram - imam problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (865) | NoXy |