Forum » Pomoč in nasveti » Čudna težava z pc jem
Čudna težava z pc jem
Dipster ::
Pozdravljeni.
Moja težava je sledeča: sestavil sem nov pc, ki v vseh pogledih dela odlično razen ene zelo moteče malenkosti.
Pri delu z fotkami se vse skupaj čudno zatika. Npr. v fotoshopu pri enostavno operaciji kot je zumiranje zadeva resno zatika...ali pa samo pri windows picture vieweru (xp) ni zumiranje gladko ampak z zatikanjem....
Ne morem pogruntat kje naj iščem napako...rami, grafična....
Vsak nasvet bo dobrodošel ker tavam v temi.
Moja težava je sledeča: sestavil sem nov pc, ki v vseh pogledih dela odlično razen ene zelo moteče malenkosti.
Pri delu z fotkami se vse skupaj čudno zatika. Npr. v fotoshopu pri enostavno operaciji kot je zumiranje zadeva resno zatika...ali pa samo pri windows picture vieweru (xp) ni zumiranje gladko ampak z zatikanjem....
Ne morem pogruntat kje naj iščem napako...rami, grafična....
Vsak nasvet bo dobrodošel ker tavam v temi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top kamera pametnih telefonovOddelek: Mobilne tehnologije | 1165 (914) | dope1337 |
» | Nokia pripravlja optično revolucijoOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 11637 (8641) | PrimozR |
» | Na Android prihaja Opera MobileOddelek: Novice / Android | 8614 (5608) | kriko1 |
» | Enostaven pregledovalnik slikOddelek: Programska oprema | 3186 (3061) | Barbarpapa2 |