Forum » Kaj kupiti » Ati 4870: Asus ali Sapphire?
Ati 4870: Asus ali Sapphire?
Bellzmet ::
Zdravo!
Gledam grafično ATI Radeon 4870 in je razlika v ceni med Asus in Sapphire cca. 40 EUR (Asus je dražji).
Pa me zanima, se splača dati teh 40 EUR več ali gre samo za drugačno "pakiranje" kartice?
Mi je pa glasnost zelo pomembna tako da, če je ASUS tišja od Sapphire potem je že en dober razlog za dat 40 EUR več (čeprav je to kar veliko več). Kar se zraven dobi v škatli me ne zanima.
Menja?
lp
Gledam grafično ATI Radeon 4870 in je razlika v ceni med Asus in Sapphire cca. 40 EUR (Asus je dražji).
Pa me zanima, se splača dati teh 40 EUR več ali gre samo za drugačno "pakiranje" kartice?
Mi je pa glasnost zelo pomembna tako da, če je ASUS tišja od Sapphire potem je že en dober razlog za dat 40 EUR več (čeprav je to kar veliko več). Kar se zraven dobi v škatli me ne zanima.
Menja?
lp
profii ::
kupi sapphire in kakšen aftermarket hladilnik gor. boš privarčeval 20€ in imel boš tiho kartico.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: profii ()
mesoreznica ::
Klasični Asus in Sapphire imate enak (referenčni) hladilnik. Kupi cenejšo. Če ti bo preglasna nabaviš tih aftermarket hladilnik.
LP
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
delfinus ::
Glasnost venta si tako zreguliras v Catanlyst Control Panelu. Sam imam ob igrah na 40%. Za 2D pa imas lahko komot na default ali pa 30%. Tam je pa prakticno neslisno ze. Sicer pa priporocam Sapphire. Konec septembra so postimali bios in deluje stabilno povsod, tako kot mora. Lp, D.
Meizu ::
Asus kr odpiši, ker ni nič boljša od Sapphire, sam dražja je, kr ma mogoče mal več Bundla. Jst mam Sapphireovo in nimam pripombo nad njo. Dela vse, trokira pa tudi ne nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero R9 290? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12977 (10947) | FlyingBee |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8172 (6501) | Nemixxx |
» | Tik pred nakupom računalnika za igreOddelek: Kaj kupiti | 982 (765) | Nejcos |
» | SAPPHIRE predstavil HD 7800Oddelek: Kaj kupiti | 1943 (1200) | Janac |
» | Katera Radeon 4850 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1585 (1152) | dwinxp |