Forum » Igre » Tisti, ki imate original COD5
Tisti, ki imate original COD5
rk7254 ::
Zanimajo me tisti, ki so kupili samo CD KEY. Ali ste instalirali igro iz original DVD-ja in samo vnesli svoj CD KEY (tisti, ki NI prišel zraven škatle) ali dela to tudi na RELOADED .iso verziji? Imam namreč problem in ne morem ustvariti profila.
Lep Pozdrav...
Rotaidal ::
Če imaš original Cd key/igro in ti ne dela zadeva, se obrni na support.
Ta problem se pojavi pri gusarski verziji.
Imam namreč problem in ne morem ustvariti profila.
Ta problem se pojavi pri gusarski verziji.
dinozaver7 ::
Men dela org cd key, pa imam RELOADED. Probite pri installu vtipkat cd key, pa pol večkrat multiplayer restartat pa bo že 1x nardil profil, men je ratal!
:P
ALEN113 ::
zivijo
jst bom kr sm temo dau ki se nanaša na cd key. zanima me če jst si lahko inštaliram gta4 original dvd OD PRIJATELJA!!! in s tem uporabljam tudi njegov cd-key. je možno da bo igra delala pri obeh in ne bo kakšnih problemov zaradi cd-keya hvala za odgovor
lp
jst bom kr sm temo dau ki se nanaša na cd key. zanima me če jst si lahko inštaliram gta4 original dvd OD PRIJATELJA!!! in s tem uporabljam tudi njegov cd-key. je možno da bo igra delala pri obeh in ne bo kakšnih problemov zaradi cd-keya hvala za odgovor
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Settlers 7: Paths to a Kingdom (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8621 (4347) | zerdoner |
» | Igra kdo Battlefield 2 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7071 (4141) | ziga1990 |
» | Ima kdo iskosnje s spletno prodajalno cdkey.si?Oddelek: Igre | 3880 (1869) | nuclear |
» | C&C Generals online problemOddelek: Igre | 2323 (1280) | jurček1 |
» | Problemi z CS steam instalerOddelek: Igre | 1267 (1110) | chucki |