Forum » Kaj kupiti » Matična plošča!
Matična plošča!
LukowLoL ::
mam en problem. Matična me jebe kot me le more. ko prižigam računalnik morm mal premikat ventilator na enem čipu da se sploh prižge. ponavadi uzamem baterijo vn in jo dam nazaj premaknem ventilator(me jebe malo in ne vem kakšnega kupiti novega) sm in ke potem pa se prižge. mam pa amd athlon(tm) 64 3200+ 2.01GHz, 1,50 GB RAM
Ali mi lahko kdo svetuje kakšno matično naj si kupim kakšen link da bo pasalo u mojo škatlo ker res nimam pojma kaj nej...
vse ostalo dela brezhibno, grafika, napajalnik, procesor
Ali mi lahko kdo svetuje kakšno matično naj si kupim kakšen link da bo pasalo u mojo škatlo ker res nimam pojma kaj nej...
vse ostalo dela brezhibno, grafika, napajalnik, procesor
- spremenil: LukowLoL ()
BaRtMaN ::
Na hitro sem pogledal k Funtechu in imajo na spletni strani za socket 939 (podnožje za tvojega Athlona) le še eno plato AsRocka (poceni Asusova znamka).
Stane kar precej, mogoče se ti splača kupiti kaj rabljenega, kaj v stilu plate + CPE + RAM, ostalo lahko obdržiš.
Stane kar precej, mogoče se ti splača kupiti kaj rabljenega, kaj v stilu plate + CPE + RAM, ostalo lahko obdržiš.
Blinder ::
Sej lahko uporabljas komp tudi ce ti tisti ventilatorček ne dela. Samo pri obremenitvi lahko ne bo stabilno. Zamenjat ventilator ni tezko, dobis enega majhnega pa ga zasraufas na hladilnik. Daš vijak med rebra hladilnika. Mogoce se da tudi obnovit obstojeci ventilator, provaj ga pocistit, podmazat z oljem.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
LukowLoL ::
Na hitro sem pogledal k Funtechu in imajo na spletni strani za socket 939 (podnožje za tvojega Athlona) le še eno plato AsRocka (poceni Asusova znamka).
to je zame zlo težko ker nimam pojma kaj je fora socket 939 pa te stvari tko da ne vem pomojem bom kr kupu cev nov računalnik za ene 200-300 eurov.
razn če kdo lahko predlaga kaj točno bi rabu kupt za matično tko da bi moj ram not pasov.
dzinks63 ::
Prodaj tisto kar imaš po delih ali pa kar vse skupaj (dobil boš cca 100€ ali morda še več, odvisno od ostale sestave) , ter dodaj teh 300€ katere bi lahko investiral. Torej imaš cca 400€ in za ta denar dobiš že kar spodoben nov računalnik. npr nekaj takega: P8450/3GB/500GB/HD4670
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | menjava komponent - pomočOddelek: Kaj kupiti | 1460 (1315) | dolfi |
» | Prosim komentirajte konfig. AMDX2, ATI, MSI, GEIL ...Oddelek: Kaj kupiti | 1658 (1389) | GrimReaper |
» | Katero matično ?Oddelek: Kaj kupiti | 1934 (1597) | toncek_95 |
» | Plata z NF4 cipovjem 939 podnozjem! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5242 (3616) | NightHawk |
» | Kera plata za SempronaOddelek: Kaj kupiti | 1123 (997) | Gwanaroth |