Forum » Strojna oprema » ACR slot - kaj paše not?
ACR slot - kaj paše not?
bastadu ::
Na moji platki imam en ACR slot (zgleda enako kot PCI, sam obrnjen za 180°) in me zanima, kaj lahko tu notri vštekam, kakšen hardware sploh obstaja na tržišču za ta slot? Pa pri nas se da kaj takega dobiti, da paše not? 10x
ToniT ::
Bojim se, da ne boš našel nič pametnega.
Drugače pa je to standard, ki ga Intel ni sprejel in kot kaže je strel v prazno.
Drugače pa se da gor spraviti kak modem, mrežno kartico za Home Networking, zvočno kartico itd. (Če boš seveda dobil kaj takega).
Drugače pa je to standard, ki ga Intel ni sprejel in kot kaže je strel v prazno.
Drugače pa se da gor spraviti kak modem, mrežno kartico za Home Networking, zvočno kartico itd. (Če boš seveda dobil kaj takega).
zigadr ::
Teh neuporabnih slotov je 3mač.
CaqKa ... AMR in CNR sta takratka (ene pol PCI), ACR je pa zdej neki novga (vsaj zame), je pa tolk dolg k PCI, pa okol obrnen, kot je že bastadu napisov).
Ma ne poznam človeka, k bi uporablov kkšnga od teh slotkov.
CaqKa ... AMR in CNR sta takratka (ene pol PCI), ACR je pa zdej neki novga (vsaj zame), je pa tolk dolg k PCI, pa okol obrnen, kot je že bastadu napisov).
Ma ne poznam človeka, k bi uporablov kkšnga od teh slotkov.
CaqKa ::
nisem na tekočem s temi sloti :)
pci, isa, pa agp so za mene še vedno čisto dovolj.. čeprav tudi prave narave agpja še nisem spoznal :)
pci, isa, pa agp so za mene še vedno čisto dovolj.. čeprav tudi prave narave agpja še nisem spoznal :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MatičnaOddelek: Kaj kupiti | 1408 (1056) | Peccatum |
» | integrirana grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1173 (964) | tv6865 |
» | Ima ta plata USB 2.0 ? Matsonic_MS8137COddelek: Strojna oprema | 1008 (931) | Pyr0Beast |
» | Prenosnik, rami, sloti? in podporaOddelek: Strojna oprema | 1035 (947) | OmegaBlue |
» | tihi ventilator za CPE (pII)Oddelek: Kaj kupiti | 950 (882) | crusader |