» »

Web page-ključne besede ?

Web page-ključne besede ?

ALes20 ::

Pozdravljeni

Mene pa nekaj zanima.... in sicer imamo svojo spletno stran in admestretivni vmesnik (NEKI TAZGA) :D v katerem vpisujes ključne besede za izkalnik. Slisal sm da google ter najdi.si to 1x mesečno posodabljajo a je to res. Ali so še kake druge možnosti za boljši izkalnik besed ? Hvala lp

bluefish ::

verjetno administrativni vmesnik. Da, Google in drugi iskalniki periodično pregledujejo strani za spremembami. Več poveš o svoji strani, večja je verjetnost, da bo ob iskanju bolj pri vrhu.
Je sicer odvisno od same strani (ti verjetno uporabljaš wordpress ali kak CMS), vendar je s pametno optimizacijo možno zelo dobro uvrstiti stran na razne sezname.

ALes20 ::

Ja imam CMS v katerem vpisujem ključne besede. ----- s pametno optimizacijo možno zelo dobro uvrstiti stran na razne sezname. ---- In kako to nardis ?

bluefish ::

to pride v poštev pri lastno izdelanih straneh, ko lahko s pomočjo meta tagov dosežeš kar dobro uvrstitev na iskalnike. Seveda pa je pomembna tudi optimizacija kode in uporaba h (heading) značk (seveda urejenih s pomočjo CSS) za pomembnejše naslove,...

ALes20 ::

Aha to se pravi da navadni smrtnik nemore nic sam narest glede tega :D

bluefish ::

Načeloma lahko na ta način predeluješ tudi CMS, vendar pa je to nekako pointless, če že s pomočjo njegovega orodja nastavljaš te zadeve.

c3p0 ::

Google bolj ali manj ignorira META keywords. Osredotoči se na smotrn placement v samo vsebino.

ALes20 ::

Pozdravljeni

Nekaj me se zanima. In sicer a je število ključnih besed omejeno ? Zato ker imam stran v 3 jezik in pride zelo veliko besed. Ker v našem v CMS vmesniku ni toliko prostora na voljo (max 20) besed !!!! Hvala lp

bluefish ::

Pri ročnem urejanju ni omejitve (vsaj ne da bi vedel zanjo). Kljub vsemu pa naj bodo res prisotne le ključne besede, ki najbolje opišejo stran.

Hardstyle ::

Pa uredi se reference oz. da bo povezava na tvojo stran objavlena na čim večih spletnih straneh.

ALes20 ::

In kako to naredim. reference?
Do zdej sem uredil ključne besede v 3 jezikh in vse slike poimenoval. In morem rečt da je napredek :D v 4 dneh sem imel vec kot 240 ogledov. Rad bi da je stran iskana predvsem za tujce.

bluefish ::

na raznih drugih straneh s podobno vsebino se poskusi dogovoriti o vzajemnem oglaševanju z uporabo pasic in podobnega. Za Google pa je dovolj že to, da je povezava do tvoje strani objavljena na neki drugi ali pa v blogu,...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako izboljšati mesto v iskalnikih?

Oddelek: Izdelava spletišč
83197 (2873) Matek
»

Spletna stran med prvih 10 zadetkov iskanja

Oddelek: Izdelava spletišč
101447 (1196) Utk
»

Nova spletna stran, pomoč!

Oddelek: Izdelava spletišč
318592 (8139) gnomee
»

Pomoč pri optimizaciji!

Oddelek: Izdelava spletišč
223962 (3361) Housy
»

Internet isklaniki me ne marajo

Oddelek: Izdelava spletišč
81585 (1472) civava23

Več podobnih tem