Forum » Programska oprema » [Java] Tezave pri inicializaciji objekta Graphics
[Java] Tezave pri inicializaciji objekta Graphics
NeOman ::
Slo-tech mi ne dovoli lepljenja kode, zato se koda nahaja tu: http://shrani.si/f/1y/RL/1xwJ6Y26/text....
V zgornji kodi sem oznacil mesto, kjer bi zelel klicati metode objekta Graphics, vendar nisem odprl Jave ze 2 leti in se milo receno ne znajdem vec. Koncni cilj je, da znotraj zavihka dobim canvas kjer lahko preko objekta Graphics izrisujem dolocene zadeve. Vsaka pomoc je dobrodosla.
LP
Edit: typo
V zgornji kodi sem oznacil mesto, kjer bi zelel klicati metode objekta Graphics, vendar nisem odprl Jave ze 2 leti in se milo receno ne znajdem vec. Koncni cilj je, da znotraj zavihka dobim canvas kjer lahko preko objekta Graphics izrisujem dolocene zadeve. Vsaka pomoc je dobrodosla.
LP
Edit: typo
- spremenil: NeOman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Java, pozicija kurzorja znotraj JPanelOddelek: Programiranje | 753 (631) | marjan_h |
» | Pomoč pri programiranju z javoOddelek: Programiranje | 3549 (2476) | milc |
» | [Java] Zasnova shoot em up igreOddelek: Programiranje | 1195 (874) | PecenkA |
» | kako narediti program ki bere drugi programOddelek: Programiranje | 5755 (4068) | imagodei |
» | [c#] enostavna Igrca -> poraba procesorja 95%Oddelek: Programiranje | 2157 (1521) | elKaktus |