» »

Go Obama!

Go Obama!

««
21 / 38
»»

Thomas ::

CSM

Prvi iz MSM. (Mainstream media).
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zheegec ::

Mene zanima sam še ena stvar

v katero lukno se bo skril in osramočeno jokcal (thomas & co) ko(če) bo Obama zaprisegel kot nov predsednik?

p.s.
Tud če se ne bo pogreznil v brezno, nekaj je gotovo.
V tej temi si je dokončno zapečatil osodo kredibilnega sogovornika v katerikoli drugi temi kot v temah, ki so izključno tehnične narave.
Ni kaj. Vsaka stvar je za nekaj dobra>:D

Saj je že na začetku rekel, da nas samo želi opozoriti/pripraviti na to, da Obama MOGOČE ne bo moral biti predsednik ZDA. Torej če bo Obama inaguiran, bo lahko še vedno trdil, da je želel samo opozoriti na možnost, čeprav potem v nadaljnem pogovoru sveto trdi, da Obama pač NE BO predsednik in za to navaja "dokaze". Torej se je na zečetku zavaroval.
Nekako tako, kot so zeleni spremenili taktiko iz "global warming" na "climate change", vsi pa so s tem (zeleni & Thomas & ostali) pri meni izgubili vso kredibilnost.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

V nobeno luknjo se ne mislim skrivat. Tudi je vse manj verjetno, da bi se "moral".

Vault verzijo BC, bo Obama moral dati, pa njegovi simpatizerji in apologeti rekli karkoli. Vault verzija lahko pokaže da je NBC, ker naprimer Kenijec pač ni njegov oče. Lahko pokaže, da je Obama v Ameriki ilegalni imigrant, tako kot še 10 do 30 milijonov drugih. Ni nemogoče niti to. Kako naj jaz točno vem?

Vem pa to, da na factcheck.org se _NE_ izkazuje statusa v Ameriki rojenega Američana. Sploh ne s skrajšanimi verzijami potrdil o živem rojstvu.

Racionalno razmišljujočemu ni nekaj nepredstavljivega, da je nekdo zmagal na predsedniških volitvah, hkrati pa ni imel statusa državljana. Nobeno nemogoče čudo. Sploh če je tisti zaklenil vse svoje dokumente pred javnostjo.

Nekaj povsem možnega. Prvi december, se bliža. Takrat bi Obama lahko SCOTUSu dal papirje, bomo videli če jih bo. SCOTUS zaseda 5. decembra, elektorji pa 15. Vmes so še druge tožbe na sodiščih. Vsa vera, bazirana na factcheck.org.jpg se takrat lahko sesuje, kot hišica iz kart.

ZAKAJ bi bilo to tako nemogoče in nezaslišano?

username ::

ZAKAJ bi bilo to tako nemogoče in nezaslišano?
BECAUSE he is the Messiah. :P
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Daedalus ::

Sem že rekel - se mi zdi možno, sam ne preveč verjetno. Pač slabo zagovarjaš svojo pozicijo in ob tem fašeš (zaslužen) primeren odziv.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

BECAUSE he is the Messiah.

Ja, to je edina racionalna razlaga, zakaj so tako našpičeni. Da grejo v bizurk, če šimfaš kaj čezenj. Čez Ahnolda če bi šimfal, bi samo zehali.

Verniška reakcija v primeru Obame, ja.

]Fusion[ ::

točno tako: Possible, but highly unlikely.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Iz "nemogoče" smo torej prišli na "malo verjetno"?

Malo verjetno je to, da Obama ne utiša svojih nasprotnikov s tiskovno konferenco, z vsemi papirji na njej, če to lahko stori.

Malo verjetno je to da lahko, glede na to da se raje tepe po sodiščih z njimi.

jype ::

Pa ti, Thomas?

Še vedno pretepaš nevone?

Ne. Nikoli je nisem.

Ti pa si en podnar jure, to pa res.

Thomas> Ti pa si en podnar jure, to pa res.

"Do you still beat your wife?" argument si v tej temi postavil ti.

SodVina ::

Pa predpostavljajmo, da ima Thomas prav. A mislite, da bo obami tezko sproducirat en zelo zelo dober ponaredek? Sej ni tazadnji vozek na vasi. Odkarta n-milijonov in za ta denar se da dobiti ze boljse od originala8-). Zelo dobro kopijo (z zelo dobro izmisljeno zgodbo zadaj in seveda pricami) predstavi uradnikom oz. elektorjem (pac tistemu, ki to morajo videti). Oni ne opazijo napake(ker seveda, ce obama res ni NBC, potem najbrz kar mocna ekipa sedaj ze par mesecev tuhta, kako pretentati sistem) in ga izvolijo. Raja podatkov ne bo dobila, ker nikjer ne pise, da jo mora. In vecina bo na vse skupaj tudi kmalu pozabila.

Za razliko od vecine tukaj ne trdim enega ali drugega. Enostavno ne vem ali je kaj na tem ali nic. Ker pravih dokazov ni. So le spekulacije. Sem pa preprican, da je Obama na to pripravljen. Ce kdo misli, da bo _na dan_, ko bodo od Obame neizpodbitno zahtevali certifikat, on rekel: "aja, tega pa nimam!", je cas da se pocasi zbudi.

Long story short: Obama bo izvoljen. Legal ali ne? We will never know for sure!

lp,
SodVina

Po moje njegova izvolitev nikakor ni nujna. Seveda, on računa s to inercijo, ki jo je naredil, da bo kar preskočil tole vprašanje. Skupaj z njim to računajo tudi mnogi njegovi poborniki, ki se (že) zavedajo situacije.

Ampak po moje, nekateri ne bodo popustili in Obama bo izločen, preden pride v Belo hišo. Upam, vsaj.

Razen seveda, če zdaj od nekod čusežno le ne privleče rojstnega lista. Kar je pa hudo neverjetno, glede na to, da je zaklenil pred pogledi javnost tudi vse druge dokumente iz katerih bi se državljanstvo lahko razbralo.

Link

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thomas ()

koyotee ::

Dej dej thomas, lahko bi nam že pokazal BC od KATEREGAKOLI predsednika USA, baje, da so ga do zdaj še vsi pokazal. Tako pa nam prodajaš meglo z linki raznih blogov, ki so čisto anti Obama, bi rekel kar rasistični. Si kot en otrok, ki v trgovini vidi neko stvar, ta pa ga čisto prevzame.
P.S.: praviš, da je pred javnostjo zaklenil tudi ostale dokumente, ki bi lahko dokazali državljanstvo, na prejšnjih 19h straneh pa jokaš, da je VAULT BC EDINI dokument, ki lahko potrdi, da je NBC! Zej se pa odloči
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koyotee ()

Malo verjetno je to, da Obama ne utiša svojih nasprotnikov s tiskovno konferenco, z vsemi papirji na njej, če to lahko stori.

Jaz nisem nikol rekel - nemogoče. Kot drugo pa - ja, lahko bi pokazal papirje. Pa kr razumem zakaj jih ne - ker pol bojo pa provokatorji hteli kaj drugega. In pol spet kaj in spet... Smo lepo povedali - če majo Obamahoaxerji case, ga naj kr lepo na sodišču (kot se to dela v civiliziranem svetu) uspešno sprovedejo in bo mir. Če ga nimajo, jim bojo pa sodišča še naprej to dopovedovala. Kot se je zgodilo na onem famoznem zaslišanju na Havajih, pa še kje. Sanjati o ustavni krizi na podlagi špekulacij je pa točno to - sanjati.

Stare zdolgočasene babe pa bojo itak mlele svoje trače še naprej.

Ampak po moje, nekateri ne bodo popustili in Obama bo izločen, preden pride v Belo hišo. Upam, vsaj.

Itak. Niger za predsednika - unheard of, bemu boga. Ane?
[J.P.Sartre]

Rajš dam še enkrat tale Link, kakor da bi se ukvarjal s kojotovimi težavami z mano.

Nekdo se je zelo potrudil ...

imallears ::

BECAUSE he is the Messiah.

Ja, to je edina racionalna razlaga, zakaj so tako našpičeni. Da grejo v bizurk, če šimfaš kaj čezenj. Čez Ahnolda če bi šimfal, bi samo zehali.

Verniška reakcija v primeru Obame, ja.

Sej vi desničarji ste eni taki prefriganci, sploh tle u Sloveniji, tko de če je kritika z leve, je itak brezvezna kritika, je natolcevanje, se lažemo, ni argumentov pa ne vem kaj, ker itak vaši politiki SO PA ŽE PO DEFAULTU MESIJE! Če pa desni kritizirajo majo pa itak vedno prov, ker ste mrde od mesije poslani kritiki, ker levi smo ze po defaultu slabi ane. Pa bohnedej de bi na levi dobil enga kao mesijo, je ze nov diktator in the making jele.

1. Pokaž KERKOL BC od KERGAKOL PREDSEDNIKA U.S. of A.

2. EJ ČE JE BUSH LAHK NATEGNU CEL SVET GLEDE WMD V IRAKU(like thats the only thing), ZAKAJ PA NE BI ŠE OBAMA NATEGNU USA (pa je bil on bolj obvious on the job k Obama(če je sploh on the job)),to je čist nevtraln point of view

sam čudn da se rightyi niste tkole kritično obnašal k je delu bush & co. napake, reees čudn, no to vam uzame vsaj ene 50% kredibilnosti, če se že predstavljate kot eni ultra objektivni, po črki zakona kritiki

3. A JE l. 2000 šlo vse po črki zakona, al pač ni blo treba ker je vaš mesija mel prednost?

U're beating a dead horse. Sodišča so tista, ki bojo potrdila/ovrgla tole zadevo, ne pa spletne strani.
[J.P.Sartre]

Sodišča so tista, ki bojo potrdila/ovrgla tole zadevo, ne pa spletne strani.

factcheck.org.jpg je torej out? Njegovo dokazovanje Obaminega NBC ni več zveličavno?

Super.

Zato naj Obama zdaj pa le pokaže tisto vault verzijo na tiskovni konferenci. Če jo ima, seveda.

Res napredek. Ker malo nazaj v debati je bilo še brezprizivno Obamino rojstvo in državljanstvo. "Vse je bilo jasno".

Zdej vam zgleda le pronica v trde buče, da še ni bilo pojasnjenega NIČ. Čakamo ...

factcheck.org.jpg je torej out? Njegovo dokazovanje Obaminega NBC ni več zveličavno?

A sem kdaj trdil, da je? Moja (kontra)argumentacija ni vlekla jpegov na kup. Si slabo bral (če sploh), če to misliš. Jeba je sam, da ti pa sklepaš na podlagi "dokazov," ki so bili zbrani na podlagi jpegov s spletnih strani. See what's wrong here? In ja, lahko bi počakali, brez trollanja.

Kar se pa tiče trdih buč - Obama bo/ne bo pokazal, glede na odločitev sodišča. Ko bojo tožniki dokazali, da upravičeno dvomijo v njegove "izkaze." Do takrat pa... se naj spletne strani kr duvajo s svojimi "dokazi." Itak niso dobri za nič drugega, kot za zavajanje vernikov na eni al pa drugi strani. Nimajo tile "dokazi" nobene teže tam, kjer se odloča.
[J.P.Sartre]

on itak išče pa vidi sam kar njemu koristi,... he's a righty dude

Kaj drugega sem jaz hotel že celo debato, kot da se to reši na sodišču?

Pa je bilo to tukaj portretirano kot "moonhoaxing" in je še.

Dokaze bo treba prinesti s strani Obame, IMO. IMO jih nima.

To razbesni vsaj pol foruma, da je groza.

aja pa btw tist pejđ freerepublic,... skenslava glih tist COLB za katerga ti Thomas pravš da tut če bi biu originaln, ne bi bil dost za dokaz o NBC pa za POTUS

Seveda, da ne. To je bila samo epizoda v celi zgodbi.

Hočejo videti vault verzijo, IMO jo Obama:

- nima oziroma je "neprimerna"

- mora jo pokazati, če če biti POTUS

Zdej bentite čez koga drugega kot čezme. Al pa tudi čezme. Pač vaša nemoč debatirati. (Nanaša se zgolj na večino sodelujočih NIKAKOR na vse. Da ne bi bil kdo prizadet brez potrebe, pa da bi kdo ne bil, od tistih ki samo zmerjate mene, prinašalca slabe novice.)

borchi ::

> Dokaze bo treba prinesti s strani Obame, IMO.

a to se že 100% ve? kdaj? kam? komu?
l'jga

SCOTUS bo povedal, po moje. Najbrž vsaj njemu in elektorjem. Plus še kakšnemu sodišču zraven. IMHO.

Mislim, da bi jih morali videti pa vsi. Long BC.

darkolord ::

Mimogrede, pozabljaš omenjat, da z Long BCjem vseeno NE BI bili zadovoljni. Ne. Hoteli bi videti še originalno kartoteko iz bolnišnice, v kateri se je rodil, da bi podatke lahko primerjali.

Calligula ::

Thomas pozna inercijo do obisti. Z ostalimi blaznezi so Busha preko nje zagovarjali in mu krili rit do konca oz do takrat, ko jih ni ratalo sram tega.

Tako kot Thomas z inercijo racuna, da mu ni treba biti nerodno, da se je vse kar sem v debatah z njim napoveal jaz v resnici zgodilo, vse njegove marnje pa so se izkazale za napacne, naivne, da ne recem butaste.

Na podrocju ekonomije, Iraka in vsega kar sodi zraven. Ko me je ta inercijski genijalec zmerjal z komunistom, ko sem mu skusal razloziti, da ce imas obresno mero ob nicli, ze znizane davke, nizek Dolar in zategnjene se cistov vse ostale vzvode makro ekonomije ob tem, da prezadolzeno drzavo skusas resevati samo z novim zadolzevanjem in, da ko stotine milijard meces v nedonosne vojne, naftno industrijo in vse kar ne deluje kot katalizator ampak celo kot inhibitor, da se bo ekonomija hitro zlomila.

In, da bo Bushu uspelo uniciti tudi zelo mocan stroj z mocno inercijo (US ekonomija).

Ampak sem komunajzar. Upam, da bo to preko moje inercije in inercije ostalih komunajzarjev tule ostalo neopazeno..

Long BCjem vseeno NE BI bili zadovoljni.

Kar ni razlog, da ga ne pokaže.

Mimogrede, pozabljaš omenjat, da z Long BCjem vseeno NE BI bili zadovoljni. Ne. Hoteli bi videti še originalno kartoteko iz bolnišnice, v kateri se je rodil, da bi podatke lahko primerjali.

Pa dohtarja pa babico k sta bla zravn!

še enkrat:
2. EJ ČE JE BUSH LAHK NATEGNU CEL SVET GLEDE WMD V IRAKU(like thats the only thing), ZAKAJ PA NE BI ŠE OBAMA NATEGNU USA (pa je bil on bolj obvious on the job k Obama(če je sploh on the job)),to je čist nevtraln point of view

sam čudn da se rightyi niste tkole kritično obnašal k je delu bush & co. napake, reees čudn, no to vam uzame vsaj ene 50% kredibilnosti, če se že predstavljate kot eni ultra objektivni, po črki zakona kritiki

3. A JE l. 2000 šlo vse po črki zakona, al pač ni blo treba ker je vaš mesija mel prednost?

Dolgocajtn si že Thomas s temi forami, pa so lohk nevem kako resne pa kredibilne. Sam ti nisi,...

Thomas> Kaj drugega sem jaz hotel že celo debato, kot da se to reši na sodišču?

A kaj?

Tole:

Thomas> Zato naj Obama zdaj pa le pokaže tisto vault verzijo na tiskovni konferenci. Če jo ima, seveda.

Ni mu treba. Seveda tebi in tvojim ne zadostuje, da to pove sodišče, nikakor ne. Dokler bo Obama živ, bodo obstajali razlogi, zaradi katerih on že ne sme biti predsednik.

To ni še nič. Vmes smo (že parkrat) prišli od "Obamini dokumenti so ziher 100%" preko "itak mu jih ni treba nobenmu kazat" na koncu do "tudi če bi vseeno po zakonu moral pokazati in dokumenti niso 100% - nima veze zdaj, kaj se bomo tle šli upoštevanje nekih blesavih pravil, zanj niso pomembna"...

imagodei ::

username, nakladaš.
- Hoc est qui sumus -

frudi ::

Pravzaprav, nekateri trdimo kar vse naenkrat:
- z Obamovimi dokumenti je zelo verjetno vse v redu
- COLB, ki ga je pokazal, če je seveda pristen, je čisto dovolj za dokazovanje NBC statusa
- ker je COLB dovolj, mu vault kopije ni treba kazat
- preverjanja NBC statusa se v preteklosti zgleda sploh nikoli ni eksplicitno izvajalo
- pojem NBC ni nikjer dobro definiran
- iz zadnjih dveh točk sledi, da če bi se celo slučajno izkazalo, da Obama ni rojen na Havajih, še ne bi avtomatsko odpadel kot kandidat za POTUS
- dodatek k zadnji točki - situacija je seveda drugačna, če je recimo zavestno predložil ponarejen COLB ali zakrivil kakšno drugo kaznivo dejanje.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

username, nakladaš.
imagodei, jaz sem samo naredil kompresiran povzetek celotne razprave (mesijanske strani). Če te moti nakladanje - se prosim obrni na avtorje nakladanj, jaz sem samo na kratko povzel, kaj se je todle pisarilo.

username,

vsake izjave, ki se je tukaj izrekla, ne moreš prilepiti na celo pro-Obama skupino.

Načeloma pa smo zagovorniki Obame vseskozi trdili le, da je možnost, da Obama NI primeren za prezidenta, zanemarljivo majhna. Ni nemogoče, je pa zelo neverjetno.

Poleg tega trdimo, da Obama Thomasu in njegovim ameriškim somišljenikom ni dolžan kazati vault BC-ja. Trdili smo, da so sodišča odločila, da je tisti papir, ki ga je pokazal Obama, ta trenutek povsem veljavno dokazilo njegovega statusa. Če kdo meni nasprotno, naj ga toži in počaka na odločitev sodišča.

Thomas in še nekateri drugi pa se obnašajo(te) kot stare branjevke, ki samo čakajo na kost za glodat. Tukajle prodajajo neke hearsaye iz blogov in forumov. Če bodo dovolj časa čvekali, se bo zadeva seveda prijela in jo bo slej ko prej objavila tudi kakšna mainstream medijska hiša; no, to bo pa spet voda na Thomasov mlin.

Načeloma pa mi ne trdimo, da je Obama mesija, ki bi bil nad človeškimi zakoni. Poanta vsega povedanega z naše strani je, da Thomas zganja histerijo in prodaja čenče. Če je res kaj na tem, naj zainteresirani američani zadeve rešujejo po zakonski poti.

Res ne vem, kaj hočeš povedat? Se moti naša stran? Dokler ne dokažejo nasprotno, je Obama dokazano NBC. S tem se menda strinjaš?
- Hoc est qui sumus -

In Thomas ponovno upa na inercijo, ki jo Obami sam ocita.. Se ne ozira na dolocene dogodke za katere upa, da izginejo..

Ampak Obami jih morajo se dokazati.

It sucks being right this time around :))

Načeloma pa smo zagovorniki Obame vseskozi trdili le, da je možnost, da Obama NI primeren za prezidenta, zanemarljivo majhna
Nekateri res, priznam - mnogi drugi pa so odgovarjali v stilu, kot sem ga navedel. Greš lahko nazaj gledat.

Poleg tega trdimo, da Obama Thomasu in njegovim ameriškim somišljenikom ni dolžan kazati vault BC-ja.
Tudi to je formalno res. Mora ga pa pokazat ustreznim instancam, ko/če zakonodaja tako določa.

Trdili smo, da so sodišča odločila, da je tisti papir, ki ga je pokazal Obama, ta trenutek povsem veljavno dokazilo njegovega statusa.
Tukaj še nečesa ne vem - ali so s tem ugotovila, da je v splošnem tisti papir OK, ali pa so sodišča v dosedanjih postopkih le ugotovila, da to nima pravnega vpliva na kandidaturo/tekmo v tisti fazi? (ker zakonodaja morda formalno ne predvideva takega preverjanja do npr. trenutka, ko je treba rezultate formalno predložiti elektorjem v glasovanje). To bi bila pač pravna/procesna tehnikalija in še ne izključuje možnosti, da bo takšno preverjanje v skladu z zakonodajo v prihodnosti še potrebo - tedaj pa bo treba pač določenim instancam pokazati zahtevane veljavne dokumente, morda 'boljše' kot so bili na sodiščih v prejšnjih postopkih.

Načeloma pa mi ne trdimo, da je Obama mesija, ki bi bil nad človeškimi zakoni.
Kot že rečeno, eni tega res ne trdite, se pa najdejo mnogi...

Res ne vem, kaj hočeš povedat? Se moti naša stran?
Kot ravnokar nakazano, 'vaša stran' ni povsem homogena in se nekateri njeni deli hudo motijo. Motijo se pa tudi ostali, če so 100% prepričani, da je stvar povsem enproblematična (brez da bi mi tukajle videli a) natančno zakonodajo in hkrati b) zatrdno vedeli, kaj točno ima Obama v rokah). MOrda ni problema, morda pa je.

Dokler ne dokažejo nasprotno, je Obama dokazano NBC. S tem se menda strinjaš?
Kolikor poznam formalne postopke na splošno, se ne morem kar takoj strinjati. Na kazenskem procesu sicer velja nedolžnost, dokler se ne dokaže nasprotno, tako se varujejo pravice. Biti predsednik pa ni take vrste pravica, temveč nekakšen privilegij - za katerega je treba dokazati eligibility, kot/če je definirana z zakoni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: username ()

username> "MOrda ni problema, morda pa je. "

Ta stavek je bistvo vsega. Mene osebno moti to, da se mora o tem pisati že 20 strani.

Jaz povem A, ti poveš B, ugotoviva, da se ne strinjava - sledi izmenjava mnenj in če sva pametna sogovornika, doseževa ali kompromis, ali pa ostaneva civilizirano vsak na svojem bregu. V dveh ali treh straneh max.

Tole, kar beremo tukaj, je osebna križarska vojna proti Obami, provociranje in norčevanje. Seveda generira takšne in drugačne odgovore, nekateri so na višjem, drugi pa na nižjem nivoju.
- Hoc est qui sumus -

Vojna proti Obami?

Skoz je "vojna" proti vsakemu, ki je POTUS. Celo taprava vojna.

Tukaj gre pa samo za diskutiranje situacije. Če ti to ni všeč - in kar naprej ti nekaj ni všeč, pa če "napadamo" Ala Gorea ali Obamo ali Janšo ali Pahorja - pač ne beri forumov. Čeprav edino tale je relevanten, daleč naokrog.

imagodei>> "Dokler ne dokažejo nasprotno, je Obama dokazano NBC. S tem se menda strinjaš? "

username> "Kolikor poznam formalne postopke na splošno, se ne morem kar takoj strinjati. Na kazenskem procesu sicer velja nedolžnost, dokler se ne dokaže nasprotno, tako se varujejo pravice. Biti predsednik pa ni take vrste pravica, temveč nekakšen privilegij - za katerega je treba dokazati eligibility, kot/če je definirana z zakoni."

Govorim o tem, da na pokazanem BC-ju piše "Prima Facie", kar menda zadostuje kot verodostojna listina za vsako ustanovo in pred vsakim sodiščem. Kolikor sem si uspel zapomniti, je bil vsaj en sklep enega sodišča ta, da, Obamin certifikat zadostuje kot dokazilo.

Če ima kdo izmed Američanov dokaze, da Obama ni NBC, jih je seveda dolžan predložiti. Ne na svojem blogu in ne preko Thomasa na Slo-techu. Na ameriškem sodišču. Le konkretni dokazi lahko ovržejo trenutno veljaven NBC, ne pa natolcevanja z blogov.
- Hoc est qui sumus -

BTW, malo preklikajte sledečo stran:
http://tesibria.typepad.com/whats_your_...

:)
- Hoc est qui sumus -

Nobenega veljavnega NBCja še ni. Po defaultu ga ni. Za vozniško tudi ne, za predsedništvo tudi ne.

Morš prnest VVBC.

Vozniško ti dajo precej ne glede na to kaj piše v VVBC. Predsedništva pa ne.

Sicer bi morali to narest že prej, a vsaj v primeru Jorgeta niso. Bomo videli, kaj bo z Barryjem.

Wait and see.

Obama se bo vse zmenu. Z Raulom, z Ahmadinedžadom, še s Chavezom!

Bo končno gmah na svetu.

Thomas> Vozniško ti dajo precej ne glede na to kaj piše v VVBC. Predsedništva pa ne.

Za vozniško ne rabiš nikomur predložit VVBC. Za predsedništvo pa zgolj elektorjem, če dvomijo. Nikomur drugemu.

A si že našu kakšen VVBC kakšnega predsednika ZDA? Se mi je zdelo, ja. BTW, Reagan je Albanec.

A si že našu VVBC od Obame? Se mi je zdelo, ja.

(Za tiste ki NISO jure. Vsi predsedniki doslej imajo javne rojstne liste in vse druge pomembnejše dokumnte so ljudje izvohali.)

Da Thomasu se malo pomagam izkusiti tisti obcutek, ko upa na inercijo, da ga resi pred neugodnimi dejstvi glede katerega ga je matral firbec.

Kot vedno je napacno trobil tudi v zvezi z Gruzija / Rusija konfliktom, ko je spet avtomatsko bluzil z floskulami ala Rusi vedno absolutno slabi, Sakasteslo pa prijeten posten decko..

Spet prihaja ven realna slika, ki kaze diametralno nasprotje temu kar je verjel Thomas in tocno to, kar sem kot najbolj verjetno domneval sam.

Skratka konstantnost brez primere, ko gre za nikakrsno sposobnost razsojanja.

Bos cakal na inercijo, da opravi s tem namesto ,da bi kaj priznal?

Se na kaksnem nivoju celo zavedas, da se konstantno motis? Da bi te blo smiselno met za svetovalca, da bi potem konstantno ravnali v diameralnem nasprotju z tvojim bluzem in vedno zadeli terno?

koyotee ::

Vsi predsedniki doslej imajo javne rojstne liste

ares? torej kje so?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

kitzbrado ::

Za tiste ki NISO jure. Vsi predsedniki doslej imajo javne rojstne liste in vse druge pomembnejše dokumnte so ljudje izvohali.

Zakaj pa tega kljub vztrajnim željam udelezencev te debate ne dokazes?
««
21 / 38
»»