Forum » Loža » Go Obama!
Go Obama!
Ziga Dolhar ::
Jure, ko so se po izvolitvi Busha pojavili taksni grafi, se je izkazalo, da je slo za spoofe/neresnicne podatke. (Enega je objavil in nato potegavscino priznal celo The Economist.) Je tokrat 'drugace'?
https://dolhar.si/
Thomas ::
Nisem prepričan, da bo Obama prevzel predsedniške dolžnosti. Če se je rodil v Keniji, jih ne bi smel.
Party isn't over just yet ...
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Brane2 ::
Če ga bodo zaradi tega sneli sedaj, ko je McCaina uspešno sesul, potem se party sploh še začel ni.
Folku se bo strgalo.
Folku se bo strgalo.
On the journey of life, I chose the psycho path.
leinad ::
Nisem prepričan, da bo Obama prevzel predsedniške dolžnosti. Če se je rodil v Keniji, jih ne bi smel.
Rodil se je v Honolulu na Havajih- zvezna država Kenije, če kdo slučajno ne ve.
Pop kviz kveščn: A če se rodiš v Panami pa ni problema?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leinad ()
]Fusion[ ::
Pol pa tak brezveze da so meli volitve
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Če se rodiš - kot McCain v ameriški vojaški bazi, ali pa v veleposlaništvu ... ni problema. Ozemlje se smatra za ameriško.
Problem je samo, če nimaš rojstnega lista, da si se rodil naprimer na Havajih.
Ali celo, če si se na Havajih rodil, a si v resnici star 49 let in zato nimaš rojstnega lista, ker takrat to še ni bila zvezna država.
Ali pa če si recimo hodil v šolo kot indonezijski državljan. Potem se lahko sicer naturaliziraš nazaj ... a deliš usodo s Ahnoldom. Lahko si senator, guverner ... ne pa Predsednik.
You bet!
Problem je samo, če nimaš rojstnega lista, da si se rodil naprimer na Havajih.
Ali celo, če si se na Havajih rodil, a si v resnici star 49 let in zato nimaš rojstnega lista, ker takrat to še ni bila zvezna država.
Ali pa če si recimo hodil v šolo kot indonezijski državljan. Potem se lahko sicer naturaliziraš nazaj ... a deliš usodo s Ahnoldom. Lahko si senator, guverner ... ne pa Predsednik.
Folku se bo strgalo.
You bet!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()
Eden je dal rojstni list, ja. Tastar, tasiv.
Tamladi pač ne.
Tamladi pač ne.
mtosev ::
Palinova je faca. bolj "pametna" je od Busha
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
During the court proceedings, Obama never produced his birth certificate, though he did produce a �certificate of live birth� issued by the state of Hawaii. Such a certificate lacks much of the basic details typically found on a birth certificate.
On Friday, an Associated Press story revealed that Hawaii�s Health Department director and the state�s registrar of vital statistics did indeed look at Obama�s birth certificate and verified that he was born in that state.
Still, these officials gave no details as to where the possible next president was actually born. The state cannot release a birth certificate without a person�s permission, but Obama has yet to allow his certificate to be released. [John McCain has released his birth certificate.]
Tole je certifikat o tem, da je bil živ rojen. Se NE izdaja, če obstaja rojstni list.
Fajn. In ta certifikat pravi, da je bil rojen živ in v ameriški državi, če se ne motim.
Kje je problem ?
Kje je problem ?
Problema sta lahko dva. Da se je rodil na Havajih PREJ, preden so bili priključeni uniji.
Da se je rodil v Keniji.
Pa še dodaten problem ... zadeva ni podpisana.
Da se je rodil v Keniji.
Pa še dodaten problem ... zadeva ni podpisana.
When the birth certificate arrived from the Obama campaign it confirmed his name as the other documents already showed it. Still, we took an extra step: We e-mailed it to the Hawaii Department of Health, which maintains such records, to ask if it was real.
“It’s a valid Hawaii state birth certificate,” spokesman Janice Okubo told us.
T-h-o-r ::
lol, kake ste začeli vlačit naprej
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Independent analysts, working separately, claim to have discovered that the original Hawaiian Certificate of Live Birth used in the fabrication of the Barack Obama "birth certificate" belongs to the Presidential candidate's younger half-sister, Maya.
Zaenkrat imamo torej besedo proti besedi.
Zdej rabimo samo še rojstni list.
Independent analysts, working separately, claim NASA moonlanding is fake.
Ni vsaka beseda enako vredna.
Pa tudi če bi bilo tole res, rad bi videl tega, ki mu bo zaradi tega delal probleme.
BUshijev crap je pripeljal črnega predsednika.
Vse kar sedaj lahko naredi je, da se nasmehne in čestita.
Če bo stvar rinil naprej, bo folk naredil temu ustrezno štalo.
Ni vsaka beseda enako vredna.
Pa tudi če bi bilo tole res, rad bi videl tega, ki mu bo zaradi tega delal probleme.
BUshijev crap je pripeljal črnega predsednika.
Vse kar sedaj lahko naredi je, da se nasmehne in čestita.
Če bo stvar rinil naprej, bo folk naredil temu ustrezno štalo.
Folk bo definitivno naredil štalo, v to ni dvoma.
Obama pa mora še predložiti dokument, da ni kakšne sorte tujec.
Ker če ne bo, bo folk naredil štalo. Drug folk.
Obama pa mora še predložiti dokument, da ni kakšne sorte tujec.
Mislim, da nimajo kam.
Vso štalo, ki so jo lahko naredili zunaj, je že narejena, za kaj več ni denarja, dolgovi pa pritiskajo.
Volivci so tudi rekli svoje.
McCain je bil porazen in poražen. Kaj je alternativa ?
Ja, papirologija bi bila mogoče dobra na začetku.
Sedaj ko je tip pometel s konkurenco, je čisto zlahka kontraproduktivna.
Ameri taki kot so, se ne morejo ukvarjati hkrati z Afganistanom in Irakom.
Če se bodo morali še sami s sabo, je mogoče škoda da so ubili Miloševića.
Zdej bi ga rabili.
Vso štalo, ki so jo lahko naredili zunaj, je že narejena, za kaj več ni denarja, dolgovi pa pritiskajo.
Volivci so tudi rekli svoje.
McCain je bil porazen in poražen. Kaj je alternativa ?
Ja, papirologija bi bila mogoče dobra na začetku.
Sedaj ko je tip pometel s konkurenco, je čisto zlahka kontraproduktivna.
Ameri taki kot so, se ne morejo ukvarjati hkrati z Afganistanom in Irakom.
Če se bodo morali še sami s sabo, je mogoče škoda da so ubili Miloševića.
Zdej bi ga rabili.
Kaj jaz verjamem?
To, da najbrž ni nobene možnosti, da bi bil Obama "natural born".
Preveč prebral.
Preveč prebral.
TESKAn ::
Kje je problem ?
Thomas ne more požret, da je njemu neljub kandidat prišel na mesto predsednika njemu najljubše države.
Misliš strice z belimi kapucami? Hm, človek bi si mislil, da zanje ni prostora v svetilniku demokracije...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Ni prostora ne za strice z belimi kapucami, ne za "Švarcenegerja" ki bi hotel biti predsednik.
Ni. Mislim, da je moja najljubša država v ustavni krizi. Skoraj.
Mislim tudi, da reč ne bo kar pometena pod preprogo.
Ni. Mislim, da je moja najljubša država v ustavni krizi. Skoraj.
Mislim tudi, da reč ne bo kar pometena pod preprogo.
Preveč prebral.
Sej PacificBlue je tudi ogromno po internetu prebral. Pa to še ni dokaz za karkoli.
In da se bomo razumeli. ČE bi Obama slučajno odletel zaradi kake take malenkosti, mi bo žal edino v primeru, če se bo zaradi take neumnosti gospodarska kriza poglobila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TESKAn ()
Štorijo o tem, pa od mainstream medijev, zaenkrat goni samo Forbes.
Kar se bo pa spremenilo, IMHO.
Kar se bo pa spremenilo, IMHO.
Kaj jaz verjamem?
Preveč prebral.
Idealna snov za kak Dežulovićev članek. Po desetletjih nastavljanja svojih ljudi in kar celih marionetskih vlad vsepovsod po svetu je tam nekim arapom uspelo obratno!!! Nastavili so svojega človeka in to ne kamorkoli ampak na mesto predsednika !
In ta tip ima večjo popularnost, kot jo je imel Šešelj v najboljših dnevih ( Ajde, SLobinih 104% je pač za Guinessa - nedotaknjenih )
WTF WTF WTF ?!?
Samo še cirilico rabijo....
Če so tako na kolenih .. so pač tako na kolenih. Če so tako šlampasti ... so pač tako šlampasti.
No ... mislim da bodo napako popravili.
No ... mislim da bodo napako popravili.
No, za vse njihove napake odpravit, bodo potrebovali kar dosti časa. Osem let buša in njegovih neumnosti se pač pozna...
Odin ::
Eh te omejitve so se mi stalno zdele neumne. Zakaj Arnold recimo ne bi smel bit predsednik? Saj to je bistvo demokracije, da je na oblasti tisti, ki ga ima ljudstvo najrajsi. Ta ideja, da mora bit predsednik nad 35, rojen v USA in X(20 mogoce?) let drzavljan Amerike, se mi zdijo deskriminatorne in idealen kandidat (kot pac volilci recejo) ni nujno, da je izbran.
Konec koncev tudi prvih 7 ameriskih predsednikov ni bilo rojenih v ZDA.
Cestitke Obami - ceprav se zdalec ni bil moj kandidat. Upam da bo dobro opravljal svojo delo in da ne bo vsega dobrega zjebal kar je naredil Bush!
Konec koncev tudi prvih 7 ameriskih predsednikov ni bilo rojenih v ZDA.
Cestitke Obami - ceprav se zdalec ni bil moj kandidat. Upam da bo dobro opravljal svojo delo in da ne bo vsega dobrega zjebal kar je naredil Bush!
root987 ::
Problema sta lahko dva. Da se je rodil na Havajih PREJ, preden so bili priključeni uniji.
The state was admitted to the Union on August 21, 1959, making it the 50th state.
Barack Hussein Obama Jr. (born August 4, 1961)
Verjetno večina mainstream medijev o tem ne govori, ker znajo opravit osnovnošolsko matematiko in je pristojna oseba že potrdila veljavnosti rojstnega certifikata.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Spajky ::
Mama mu je dala ime po fotru (B.Hussein O.) ... še dobro, da se fotr ni klical Saddam H.Obama ... mater bi bil show !
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
TheJack ::
Res že nekaj časa ST-ja ne spremljam aktivno in ne poznam najnovejšega dogajanja, ampak tega, da se bo Thomas vpisal med moonhoaxerje, pa res nisem pričakoval....
Zakaj Arnold recimo ne bi smel bit predsednik?
Uh, spomni se, kaj se je zgodilo nazadnje, ko je popularen avstrijec prišel na oblast v drugi državi....
Res že nekaj časa ST-ja ne spremljam aktivno in ne poznam najnovejšega dogajanja, ampak tega, da se bo Thomas vpisal med moonhoaxerje, pa res nisem pričakoval....
To ni še nič - poglej si kako od tem, kjer se govori o LHC-ju in je Thomas mnenja, da bi morali zadevo ustavit...
t.i. desničarji postajajo obupani?
pa četudi je v keniji rojen - so what? kaj ima to vpliva na karkoli?
edit: aja, mandžurijski kandidati pa to
pa četudi je v keniji rojen - so what? kaj ima to vpliva na karkoli?
edit: aja, mandžurijski kandidati pa to
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()
Po ameriški ustavi ne bo predsednik, če je rojen v Keniji.
Elektorji bodo pač izvolili nekoga drugega.
Da bodo potem neredi, ni dvoma. Koliko žolča sproži že moja malenkost tule. Podivjala bo milijarda ljudi?
Elektorji bodo pač izvolili nekoga drugega.
Da bodo potem neredi, ni dvoma. Koliko žolča sproži že moja malenkost tule. Podivjala bo milijarda ljudi?
torej, volja ljudi je takšna, da imajo raje "kao" v keniji rojenega človeka, kot pure white arijskega američana? torej si tudi v ameriki zato, da zamenjajo narod :D
Sej ... sej pravim. Lažje jaz požrem Obamo dol, kot vi to, da ne bo predsednik. Jaz ne bom jokal v nobenem primeru. Celo če je bil Obama res rojen v ZDA in bo naposled prinesel list, ki ga morajo dati US seniorji za v domove upokojencev.
Samo ... meni drugače zgleda. Ne vem sicer kaj je posredi, ampak čudil se ne bom ničemur. Niti, če ima tak status kot njegova teta. Ilegalna priseljenka.
Ampak tudi če je z njegovim državljanstvom vse OK - nej ga imajo potem, če so ga hoteli.
Samo ... meni drugače zgleda. Ne vem sicer kaj je posredi, ampak čudil se ne bom ničemur. Niti, če ima tak status kot njegova teta. Ilegalna priseljenka.
Ampak tudi če je z njegovim državljanstvom vse OK - nej ga imajo potem, če so ga hoteli.
Jumping Jack ::
Thomas, tvoje teorije zarot so res neverjetne (in predvsem zelo relevantne).
Si kdaj pomislil, da je bila priključitev Havajev leta 1959 del komunistične zarote, da vi v Ameriko inštalirali "svojega" predsednika? Navsezadnje so Havaji kar precej blizu Rusije in Kitajske.
In seveda, tudi priljučitev Aljaske (prav tako blizu Rusije) je del iste zarote, ker Aljaska je omogočila kandidaturo Palinovi, ki je spodkopala še tisto malo šans, ki jih je imel McCain.
In zdaj se bodo ZDA spremenile v Kubo, kmalu zatem pa še ostali svet, in ti boš med prvimi, ki jih bodo strpali v gulag. Ja, nate so ciljali že ves ta čas in danes se jim je končno posrečilo.
LOL
Daj povej, v katere teorije še verjameš, da pokažeš svojo razgledanost in dvigneš svojo kredibilnost
Npr. tale je dobra, povedl pa jo je Steve Schmidt, McCainov glavni strateg: "Ekonomija je pristranska, drži z Demokrati - zakar bi sicer prišlo do zloma točno tik pred volitvami?" Verjameš? Sliši se vsekakor logično
Si kdaj pomislil, da je bila priključitev Havajev leta 1959 del komunistične zarote, da vi v Ameriko inštalirali "svojega" predsednika? Navsezadnje so Havaji kar precej blizu Rusije in Kitajske.
In seveda, tudi priljučitev Aljaske (prav tako blizu Rusije) je del iste zarote, ker Aljaska je omogočila kandidaturo Palinovi, ki je spodkopala še tisto malo šans, ki jih je imel McCain.
In zdaj se bodo ZDA spremenile v Kubo, kmalu zatem pa še ostali svet, in ti boš med prvimi, ki jih bodo strpali v gulag. Ja, nate so ciljali že ves ta čas in danes se jim je končno posrečilo.
LOL
Daj povej, v katere teorije še verjameš, da pokažeš svojo razgledanost in dvigneš svojo kredibilnost
Npr. tale je dobra, povedl pa jo je Steve Schmidt, McCainov glavni strateg: "Ekonomija je pristranska, drži z Demokrati - zakar bi sicer prišlo do zloma točno tik pred volitvami?" Verjameš? Sliši se vsekakor logično
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jumping Jack ()
Zakaj se ukvarjate z mano?
Ukvarjajte se raje z birth certificate od Obame. Oziroma s tem, da ga gotovo ima, kje ga ima ... itd.
Oziroma, da njemu ga pa treba ni, ker vam je ljub in simpatičen. Oziroma iz kateregakoli drugega razloga.
Ne pa da želite mene narediti za klovna. Celo če vam (v vaših očeh) to uspe - BCja ni pokazal javnosti.
Čitaj, kdor če!
Ukvarjajte se raje z birth certificate od Obame. Oziroma s tem, da ga gotovo ima, kje ga ima ... itd.
Oziroma, da njemu ga pa treba ni, ker vam je ljub in simpatičen. Oziroma iz kateregakoli drugega razloga.
Ne pa da želite mene narediti za klovna. Celo če vam (v vaših očeh) to uspe - BCja ni pokazal javnosti.
Čitaj, kdor če!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()
jype ::
TheJack> ampak tega, da se bo Thomas vpisal med moonhoaxerje, pa res nisem pričakoval....
Eh. Člansko izkaznico ima že odkar gradijo LHC, če prav razumem.
Thomas> BCja ni pokazal javnosti.
Seveda ga je.
Njegov:
Od ene naključne osebe:
Eh. Člansko izkaznico ima že odkar gradijo LHC, če prav razumem.
Thomas> BCja ni pokazal javnosti.
Seveda ga je.
Njegov:
Od ene naključne osebe:
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: jype ()