» »

Naslov igre iz igralnega avtomata ?

Naslov igre iz igralnega avtomata ?

Bull13 ::

LP

Prosil bi naslov enga špila iz igralnega avtomata, če se ga kdo spomni. Skratka ta špil sn takrat veliko preigral sam se nikakor ne morem več spomnat naslova. Zvrst špila je pretepačina, imel si pa na izbiro minotavra, človek kamen, triglava kača, itd.... Med fightom si si nabijal POWER. Ko si dosegel maximum si šel do njega in sta se rokoborsko spoprijela. Sam to vem, da je minotaver vrgel nasprotnika v zrak ga nabodel z rogovi in ga na koncu zakečal. Men je bil legendaren špil in bi ga rad igral še enkrat na emulatorju.

Za odgovor se vnaprej najlepše zahvaljujem.

lp

Valvoline ::

mortal combat mogoče ???

laught ::

mortal kombat ziher ni,ker med fighteri ni nobenih minotavrov,kač..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

Bull13 ::

Ni mortal kombat. Ma za MAME 32 imam vse te fajtarske špile ter ostale špile, ki sn jih takrat igral v igralnicah. Sam za ta špil se ne morem spomnat naslova. Pr tem špilu si imel različne arene. V eni areni so bile na sredini kot nekakšne boksarske vreče z špicami katero si boksnil in je zanihala in si lahko nasprotnika poškodoval z njo, v drugi areni je bil led in je drselo, v tretji areni, če se prav spomnem so se iz tal med bojem prikazovale nekakšne špice, pomikal si se pa lahko v vse smeri ker ni bila kot mortal kombat in street fighter, ko si se lahko pomikal samo naprej in nazaj. Če ne bo šlo drugače si bom moral vzet čas in pregledati od mame32 arhiv za vsak špil kjer je seveda prikazano s sliko. Ta špil so imeli v celjski igralnici JOLLY (takrat še v ozki ulici). Tak da letnik špila mora biti nekje okoli leta 1989-1992.
Še svoje kolege, ki smo skupaj zahajali tja v igralnice sn že vprašal vsi se spomnejo tega špila sam naslova nobeden ne ve.

Hvala za odgovore, če pa ga ne bom našel se pa tud ne bom kej preveč sekiral.


lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oldies goldies (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6410841 (1243) blabling2
»

Mortal Kombat X (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6613164 (5300) oo7
»

Mortal Kombat 9

Oddelek: Igre
353872 (2956) Limona
»

igre za 2

Oddelek: Igre
5946 (822) sinkovc
»

naj stara špila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1029431 (7285) glinik

Več podobnih tem