Forum » Omrežja in internet » chat.si nastavitve
chat.si nastavitve
Bronhy ::
Kot vem je server chat.si na portu 65520
Problem pa je sledeči potem ko sem prešaltal na novega operaterja (TUŠ TELEKOM) mi je nehal delovati chat.si
java aplet se naloži in potem ustavi. Prikaže se samo okvir chata brez vsebine.
Ker sem pomislil da je problem v javi sem potem probal povezavo izvesti z chat zila z ukazom
/server chat.si 65520
in se mi je potem dobim to:
Connection to irc://chat.si:65520/ (irc://chat.si:65520/) closed. [Help] Reconnecting in 15 seconds. [Cancel]
[INFO] Connecting to irc://chat.si:65520/ (irc://chat.si:65520/)… [Cancel]
=== *** Looking up your hostname...
=== *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
=== *** If you are having problems connecting due to ping timeouts, please type /quote pong D3FB47B6 or /raw pong D3FB47B6 now.
=== You have not registered
=== *** You are permanently banned from chat386.com (no reason) Email support@chat386.com for more information.
v čem je fora da sem pa kr benan ?
Sicer probavam zdj neki z proxyem ...bi kdo kej bolj vedu v čem je problem ?
Problem pa je sledeči potem ko sem prešaltal na novega operaterja (TUŠ TELEKOM) mi je nehal delovati chat.si
java aplet se naloži in potem ustavi. Prikaže se samo okvir chata brez vsebine.
Ker sem pomislil da je problem v javi sem potem probal povezavo izvesti z chat zila z ukazom
/server chat.si 65520
in se mi je potem dobim to:
Connection to irc://chat.si:65520/ (irc://chat.si:65520/) closed. [Help] Reconnecting in 15 seconds. [Cancel]
[INFO] Connecting to irc://chat.si:65520/ (irc://chat.si:65520/)… [Cancel]
=== *** Looking up your hostname...
=== *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
=== *** If you are having problems connecting due to ping timeouts, please type /quote pong D3FB47B6 or /raw pong D3FB47B6 now.
=== You have not registered
=== *** You are permanently banned from chat386.com (no reason) Email support@chat386.com for more information.
v čem je fora da sem pa kr benan ?
Sicer probavam zdj neki z proxyem ...bi kdo kej bolj vedu v čem je problem ?
BlueRunner ::
Saj imaš vse napisano: "Email support@chat386.com for more information"
Aha, pa tudi odrastel bi lahko...
Aha, pa tudi odrastel bi lahko...
Bronhy ::
Odgovora z njihove strani po 2 tednih še vedno ni tako, da sem obupal nad njihovo tehnično pomočjo. Upal sem, da bom tukaj dobil kako strokovno pomoč a očitno sem se motil saj so nekateri omejeni s svojimi predsodki.
Zanimivo mi je tudi kako nekateri kljub svoji "zrelosti" tako radi sodijo osebe katere niti nepoznajo.
Lep pozdrav
Zanimivo mi je tudi kako nekateri kljub svoji "zrelosti" tako radi sodijo osebe katere niti nepoznajo.
Lep pozdrav
veverrca ::
Živjo. Ja moj fant ma isti problem in ma tudi tuš telekom omrežje. Enkrat ko se je to zgodilo že se je potem popravilo zdaj pa že 3 mesece nič od chata. Kaj naj naredim, da bi to spet delalo? Hvala in en lep pozdravček.
mnedeljk ::
Jaz imam tudi tuštelekom, pa mi chat normalno deluje, sam Javo sem na novo naložil, pa ni blo nobenih problemov več.
veverrca ::
oj..v glavnem..fantu ni delal chat.si..zbrisala javo..ponovno naložila..ne dela. Zdaj sem pripeljala svoj računalnik k njemu ne dela chat in sem isto zbrisala javo in jo spet naložila. Še zmeraj ne dela. Tko da grem jutr mal klicat na tuš pa jim dan polepšat.
Napišem pol gor kaj so kej rekl.
Lep pozdrav
Napišem pol gor kaj so kej rekl.
Lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
- spremenila: veverrca ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chat.si ne delaOddelek: Omrežja in internet | 6341 (3928) | Sandi1987 |
» | Telemach (lastovka)Oddelek: Omrežja in internet | 4903 (4229) | tomaz1234 |
» | JAVA chati ne delujejo po menjavi internet providerjaOddelek: Omrežja in internet | 889 (797) | tomaz1234 |
» | java aplet na www.chat.si - prometOddelek: Omrežja in internet | 4858 (4858) | strictom |
» | Mirc nastavitve za chat386Oddelek: Omrežja in internet | 8165 (8046) | ;-) |