Forum » Kaj kupiti » IBM IC35-VA 60GB 7200 A100??
IBM IC35-VA 60GB 7200 A100??
migič ::
Saj vem spet IBM!!!
Ja no zanima sm če se splača kupit ta disk! Če ima kdo kakšne izkušne naj mi javi, zanima pa me predvsem:
hitrost, glasnost, pa seveda zanesljivost
No v Mlacomu se mi vidi full poceni, kar za 30.720, zartega sm se odloču, da mal povpšrašam!
Če ni v redu svetujte kaj druzga, predvsem med WD & Maxtorjem!
Ja no zanima sm če se splača kupit ta disk! Če ima kdo kakšne izkušne naj mi javi, zanima pa me predvsem:
hitrost, glasnost, pa seveda zanesljivost
No v Mlacomu se mi vidi full poceni, kar za 30.720, zartega sm se odloču, da mal povpšrašam!
Če ni v redu svetujte kaj druzga, predvsem med WD & Maxtorjem!
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!
danielka84 ::
IBMa ne kupuj, saj vidiš po forumu kaki problemi so...
Pa baje na bi ta verzija *-VA bila v qrcu -> ne sme laufat 24h/dan, ker ti bo hitro crknil!
raje vzemi kakega Maxtorja ali Segate!
daj 5ksit zraven pa maš mir.
Pa baje na bi ta verzija *-VA bila v qrcu -> ne sme laufat 24h/dan, ker ti bo hitro crknil!
raje vzemi kakega Maxtorja ali Segate!
daj 5ksit zraven pa maš mir.
ni-da-ni
Jackal ::
Sam mam IBM IC35-VA 80 GB. Kake pol leta je star.
Boljšega diska še nisem imel. Tih, se ne greje (max 30°C - nehlajen, 24°C - hlajen), steklokeramične plošče za zapis podatkov. To da disk naj ne bi deloval 24/7 je fora v tem, da so to omejitev pri IBMu napisali zaradi tega, ker so se jim kvarile verzije DTLA in IC-35(brez VA) in so se bali, da bo to tut pri IC-35VA. Poleg tega ima pa še 3 leta garancije.
Boljšega diska še nisem imel. Tih, se ne greje (max 30°C - nehlajen, 24°C - hlajen), steklokeramične plošče za zapis podatkov. To da disk naj ne bi deloval 24/7 je fora v tem, da so to omejitev pri IBMu napisali zaradi tega, ker so se jim kvarile verzije DTLA in IC-35(brez VA) in so se bali, da bo to tut pri IC-35VA. Poleg tega ima pa še 3 leta garancije.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
migič ::
Ja zdej pa več nič ne razumem! Kaj to pomeni, da je kupovanje IBM na srečo?? Mislim 50%-50%??
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IBM 80Gb UMA 7200v/min ropota!!!Oddelek: Strojna oprema | 1384 (973) | darkolord |
» | Nakup HD za RAID 0Oddelek: Kaj kupiti | 2467 (2041) | Leo |
» | Ocenite konfiguracijoOddelek: Kaj kupiti | 1338 (1062) | smilyxx |
» | disk??Oddelek: Kaj kupiti | 1289 (1027) | nodes |
» | Moje racunaloOddelek: Kaj kupiti | 1208 (1021) | Klemenn |