Forum » Omrežja in internet » Servis telefonskega kabla
Servis telefonskega kabla
DOOM_er ::
Iščem serviserja oz. nekoga, ki bi mi v Kranju zamenjal telefonski kabl od omarce do stanovanja, ker je baje kabl fuč. Pa še zanima me kdo je v tem primeru dolžen plačati, mi ali T2 pri katerem mamo internet naročen.
Tko da če kdo pozna kkšno firmo, privatnika ki se s tem ukvarja bi prosil za cifro.
Tko da če kdo pozna kkšno firmo, privatnika ki se s tem ukvarja bi prosil za cifro.
Robots will steal your job. But that's OK
misek ::
Inštalacija po hiši je tvoj del, torej plačaš ti nekomu. Morda ti lahko to naredi tudi T2, ampak plačaš še vedno njim.
tilenn ::
Verjetno bi tole lahko naredil vsak električar, če ga le prepričaš, da ti potegne kabel, ker s tem ne zaslužijo kaj dosti.
pingo76 ::
Od hišne omarice do stanovanjskega dovoda je kabel v domeni naročnika. T2 tega ne dela, raen na črno kar pa dvomim. Ponavadi se zadeva rešuje tako: Nabaviš kabel (utp) nato ti ga električar ali nekdo ki ve kaj dela napelje, ter dogovoriš se še z upravnikom objekta, da zagotovi dostop do omarice. To je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektroinštalacija stanovanja 30m2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12851 (9927) | s1m0n |
» | Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 28217 (13946) | denisbegood |
» | Innbox Powerline PLC (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15663 (14378) | ...:TOMI:... |
» | Tri faze v enoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11634 (9509) | FX6300B |
» | Telefonski kabel ???Oddelek: Omrežja in internet | 1349 (997) | Gapi |