Forum » Kaj kupiti » Sony Ericsson P1i
Sony Ericsson P1i
sašon ::
Pozdravljeni!
Razmišljam o tem, da bi nabavil ta GSM in bi me zanimalo vaše mnenje o tem aparatu (tisti, ki ga imajo) in pa ali se da nastaviti da prejemaš službene maile preko exchanga - v službi se recimo priklopim na wireless in bi rad dobil maile na telefon.
Hvala in LP!
Sašon
Razmišljam o tem, da bi nabavil ta GSM in bi me zanimalo vaše mnenje o tem aparatu (tisti, ki ga imajo) in pa ali se da nastaviti da prejemaš službene maile preko exchanga - v službi se recimo priklopim na wireless in bi rad dobil maile na telefon.
Hvala in LP!
Sašon
R-S-LoVe ::
jst mam p990i in vse to delam
mislim, pa da je P1i neke vreste nadgradnja
če si skeptičen napiši meil na sonyericsson in dobil boš najbolj natančen odgovor
mislim, pa da je P1i neke vreste nadgradnja
če si skeptičen napiši meil na sonyericsson in dobil boš najbolj natančen odgovor
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Muzo ::
Poglej malo po drugih, bolj telefonskih forumih. Na www.alter.si maš eno dolgo temo o tem telefonu.
Ziga Dolhar ::
P1i ima Exchange Activesync, kar pomeni, da za sinhronizacijo (mejli, kontakti, koledar) ne potrebujes nikakrsnega programa na desktopu oz. povezovanja, ampak se sinhronizacija izvrsuje kjerkoli ze si, preko HTTP-ja. Zmaga! :-)
P.s.: uporabljam z domacim exchangeom, ze ca. 1 leto.
P.s.: uporabljam z domacim exchangeom, ze ca. 1 leto.
https://dolhar.si/
Super!
Hvala za odgovor. Če lahko še malo potežim...
V službi uporabljam tudi Skype in IP telefonijo (softphone). Se da tudi to uporabljat na tem telefonu?
Lp, Sašon
Hvala za odgovor. Če lahko še malo potežim...
V službi uporabljam tudi Skype in IP telefonijo (softphone). Se da tudi to uporabljat na tem telefonu?
Lp, Sašon
mile ::
SIP stacka ni na tem telefonu, tako da se na Asteriska direktno ne bos mogel povezati...ves voice gre čez Fring server, kjer se dela konverzija iz nekega custom protokola v SIP
btree ::
jaz sem probal, sip in skype dela bp, preko fringa seveda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: btree ()
Super!
Najlepša hvala za odgovore, naslednji teden pa pojamram, če kaj ne bom znal nastavit
Lp, Sašon
Najlepša hvala za odgovore, naslednji teden pa pojamram, če kaj ne bom znal nastavit
Lp, Sašon
mile ::
itaq da delata...samo na svoj lokalni Voip PBX se pa ne boš skonektal brez lukne na ruterčku...
skratka ves promet gre prek Fring serverja
skratka ves promet gre prek Fring serverja
OK.d ::
če je kdo tako dober in na hitro pove kako se nastavi na fringu sip client, imam trio paket pa bi probal še to varijanto na P1:
kaj moraš nastaviti pod user ID:svojo telefonsko stacionarno številko?
password :logično
SIP server list :to pustiš na other, ker se ne da kaj drugega napisati?
SIP account
sem nekaj probaval pa mi ni uspelo, aja ponudnik je pa softnet
kaj moraš nastaviti pod user ID:svojo telefonsko stacionarno številko?
password :logično
SIP server list :to pustiš na other, ker se ne da kaj drugega napisati?
SIP account
sem nekaj probaval pa mi ni uspelo, aja ponudnik je pa softnet
LPOK.d
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OK.d ()
javr ::
(september 2015)
Ali lahko na SE P1i izbrišem podatek o poteku 7-dnevnega preizkusnega programa in ga potem ponovno uporabljam naslednjih 7 dni in tako naprej ?
Gre za VNC+ . Bi kupil licenco, če bi firma še obstajala, a ne obstaja več, je pa to edini VNC-viewer, ki deluje na P1i.
Na priloženi sliki je vse kar je na kartici. Se tu kje skriva ta podatek, ki ga je treba brisati-popraviti ? Ali če ima kdo licenco za VNC+ in ga ne uporablja več - kupim.
Ali lahko na SE P1i izbrišem podatek o poteku 7-dnevnega preizkusnega programa in ga potem ponovno uporabljam naslednjih 7 dni in tako naprej ?
Gre za VNC+ . Bi kupil licenco, če bi firma še obstajala, a ne obstaja več, je pa to edini VNC-viewer, ki deluje na P1i.
Na priloženi sliki je vse kar je na kartici. Se tu kje skriva ta podatek, ki ga je treba brisati-popraviti ? Ali če ima kdo licenco za VNC+ in ga ne uporablja več - kupim.
Invictus ::
Zamenjaj telefon ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
javr ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj kupiti => Do 200€Oddelek: Mobilne tehnologije | 2706 (2218) | darkolord |
» | Kje kupiti ram za notebookOddelek: Kaj kupiti | 1497 (1292) | Pyr0Beast |
» | kaj kupiti: SE p1i, n95, iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8543 (6312) | Nesta |
» | Nasvet o komponentah kompaOddelek: Kaj kupiti | 1116 (881) | jest10 |
» | Wi-Fi telefon in SkypeOddelek: Mobilne tehnologije | 1455 (1281) | Jan987 |