Forum » Šola » seminarska za sociologijo
seminarska za sociologijo
Alfonzo ::
Zanima me, če ima kdo kakšno idejo kakšno temo bi lahko izbral za seminarsko pri predmetu sociologija. Pa prosim, če lahko dajete takšne teme o katerih se bo dalo veliko dobiti.
Gwanaroth ::
Jaz sem imel sociologijo na maturi. Temo sem izbral "Neonacizem kot družbeni problem", če ti to kaj pomaga.
Lights often keep secret hypnosis..
black ice ::
Kateri letnik si? 2. ali 3.? Ker je na nekaterih šolah malce drugače (npr mi imamo v 2. letniku sociologijo, letos pa psihologijo).
Če si v 2. letniku lahko vzameš malce na izi temo (ala socializacija itd.) , verjetno profesor/-ica ni tako strog/-a...
Če si v 2. letniku lahko vzameš malce na izi temo (ala socializacija itd.) , verjetno profesor/-ica ni tako strog/-a...
Matek ::
black ice:
Mislim da je govora o maturitetni nalogi.
axon:
Jaz in kolega sva delala nalogo na temo "Amerikanizacija mladih".
axon:
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Alfonzo ::
Drugače sem 4 letnik. Ne ne gre o maturitetni nalogi. Ja sej drugače pr nas profesorica ni stroga tko da ni treba kakšna "zajebana" naloga.
slama ::
black ice:
axon:
sry ker odpiram star top...samo ke bi mi lahko mogoče poslal toto seminarsko toto seminarsko če še jo slučajno maš o amerikanizacija mladih .... bi lepo prosil...mail moj: slama1vinkovic@hotmail.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srednja šola za računalništvo in elektronikoOddelek: Šola | 7308 (6719) | amacar |
» | anketa: Komunikacija med mladimi NUJNO!Oddelek: Loža | 2798 (2091) | Eupatrides |
» | Ojecevalec 2×50Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1203 (1038) | zaposlena |
» | Filozofska/e knjiga/e o usodi in svobodni volji?Oddelek: Šola | 1699 (1186) | _marko |
» | ZG na Maturi 2004!Oddelek: Šola | 1967 (1529) | ganzi |