» »

Kaj je to za en TeamGropu Xtreem RAM

Kaj je to za en TeamGropu Xtreem RAM

delfinus ::

No takole je. Dobil sem v roke te rame in jih nikakor ne morem lokalizirat. Gre se kao za Teamgroup Xtreem ampak imajo CL5. Na uradni internet strani ni popolnoma nic o njih. Kaj je tole sploh? Katero leto?

lp, D.

tilinho20 ::

Tole so 2x2gb 800mhz rami.

Namor ::

Kot si že verjetno opazil ima Teamgroup na svoji strani predstavljene samo novejše modele. Sicer lahko vprašaš na njihovem forumu če hočeš več informacij.

Drugače pa lahko preprosto vstaviš rame in zaženeš CPU-Z in greš pod SPD. Tam imaš tudi info kdaj je bil ram proizveden. Sicer ugibam vendar bi rekel, da so bili proizvedeni nekje 2/ 2008.

delfinus ::

Jap fora je res, da jih nikjer na netu ne najdem. Edin na nakupi.net s ceno preko 200EUR kar pa je vsekakor lapsus - napaka. Vsekakor ocenjujem, da so to slabsi rabi kot xtreem dark ze zaradi CL5. lp, D.

urbybaby ::

preberi si test na OClab. rami so super. jst osebno jih imam in sem zelo zadovoljen z njimi, delajo na 1080 Mhz in so hitrejši kot moj prejšnji komplet Axeram 2 x 1 Gb.

tilinho20 ::

Pa ni test točno teh ramov!! Drugače ti pa na listju ki je prilepljen na ramih vse piše (glej sliko).

delfinus ::

Ne gre se za to, kaj vse pise na ramih, to vse kakor znam prebrat tudi vem kaj pomeni. Fora je, da jih na proizvajalcevi strani preprosto ni. Tudi testa tocno teh ramov nisem zasledil. Vecinoma so poznani in bolj razsirjeni TeamGroup Xtreem Dark CL4. Ali so ti Xtreem dark resnicno boljsi ali gre bolj ali manj za isto zadevo je pa drugo vprasanje. Zanimivo je tudi na cenikih kje zunaj teh z modrimi hladilniki ni.

Planetarium ::

Tut skatla je drugacna od CL4 Xtreemov ki so tudi objauleni na spletni strani. Pomoje je to kr stara izdelava

dzinks63 ::

Kakšen poševnooki ponaredek? Stestiraj ram in če vse špila kot bi moralo, je ok. Če pa si naročil cl4, dobil si pa cl5, ga reklamiraj oziroma naj ti ga zamenjajo.

pozitron ::

Sicer jih sedaj ni več, ampak sem parkrat te rame, kake 6-12mesc. nazaj vidu na newegg-u. Mislim, da ni ponaredek, samo predhodnjik extreem dark, mal starej roba pač.

pozitron ::

Vidim, da mojih teamgroup ELITE 2x2gb tut ni več na uradni strani, so samo podobne z dugačnimi hladilniki. Pa še ni dolgo nazaj ko so bili. Zgleda, da imajo na strani samo frišne zadeve. Js se ne bi sekiral preveč na tvojem mestu. Spust čez memtest, pa je.

pozitron ::

Tu maš še link do teamgroup foruma/oddelek/xtreem, mogoče ti kakšna tema pomaga LINK

delfinus ::

No te rame sem dobil samo za mimo grede preden ne dobim narocenih Xtreem Dark CL4 ramov in me je zanimal, kaj so za eni, ker o njih ni bilo nikjer nic :). Hvala za linke, je koristno.

lp, D.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navijalski Ddr2,kateri?

Oddelek: Kaj kupiti
161441 (1196) novinec09
»

Navijalski DDR2 rami so?

Oddelek: Strojna oprema
131396 (1259) Pesimist
»

Comp do 1000€?

Oddelek: Kaj kupiti
342630 (1699) Edi999
»

Računalnik za 1100 eur

Oddelek: Kaj kupiti
71478 (1214) x45
»

Katere rame mi priporočate za nov nakup ?

Oddelek: Kaj kupiti
111313 (1154) lprelesn

Več podobnih tem