» »

Zmrznitev računalnika

Zmrznitev računalnika

luky ::

Prosim za pomoč in sicer opažam, da mi včasih računalnik enostavno zmrzne ko surfam po netu, pa ni važno ali z Firefoxom ali IE7. Imam OS Visto 32 bit.

Nikjer pa ne najdem kje bi bilo kaj zapisano, kaj povzroča zamrznitev.
Prosim za poomoč, če je kdo imel že takšno ali podobno težavo.

Takrat mi pomaga edino trdi reset PC-ja.
Konfuguracijo PC-ja pa je vidna pod mojim postom.

lp.
luky!

ST-777 ::

Kako se obnaša računalnik, če namesto FF in IE7 uporabiš najnovejši googlov brskalnik Google Chrome?

Njegova prednost je, da so tabi samostojni in če se en sesuje, ostali še vedno delujejo in tako je manjša verjetnost, da nedelujoč tab zamrzne comp.

Kako se obnaša računalnik, če namesto FF in IE7 uporabiš najnovejši googlov brskalnik Google Chrome?

Njegova prednost je, da so tabi samostojni in če se en sesuje, ostali še vedno delujejo in tako je manjša verjetnost, da nedelujoč tab zamrzne comp.

Samo veš mene tudi miška zmrzne in tipkovnica tako, da ne morem ničesar naredit razen pritisnit gumb RESET.....
luky!

ST-777 ::

Če zamrzne miška in tipkovnica je zadeva bolj zoprna, če pa zamrzne le program, ga poskušaj prej odmrzniti s freeware programom KillProcess

O tem programu so zapisali:
"It can terminate almost any process on a Windows machine, including any service and process running in the system. Even protected Microsoft system processes can be terminated. All of this can be done in the matter of milliseconds. The speed that KillProcess can kill your applications with is determined by your computer speed and is not restricted by any other settings."

Si preizkusil Google Chrome?

Ja preizkusil že Google Chrome, samo ker ne dela certifikat NLB mi nič ne koristi. Ker če bi mene zmrznil samo program potem bi ga lahko s tem KillProcess rešil, ampak kaj ko mi vse zmrzne naenkrat in ni druge pomoči kot trdi reset, ne najdem pa kaj povzroči zmrznitev.
luky!

fhgh ::

take probleme sm jest tud mu na svojmu kompu! K mi je kr odenkrat use zamrznlo! ta problem sem resil tako da sem si poiskal druge driwerje za graficno kartico in zadeva sedaj dela k urca! Jest ti predlagam da probas se enkrat reinstalirat driver za gr. kartico z tistim original cdjem ali pa probaj s telimi http://game.amd.com/us-en/drivers_catal...

LP

take probleme sm jest tud mu na svojmu kompu! K mi je kr odenkrat use zamrznlo! ta problem sem resil tako da sem si poiskal druge driwerje za graficno kartico in zadeva sedaj dela k urca! Jest ti predlagam da probas se enkrat reinstalirat driver za gr. kartico z tistim original cdjem ali pa probaj s telimi http://game.amd.com/us-en/drivers_catal...

LP

fhgh sem naredil tako kot predlagaš pa bomo vidli, mogoče pa bo delovalo.

lp.
luky!

fhgh se ti zahvaljujem, ker tvoja pomoč mi je rešila mojo težavo. Res sem naložil novi gonilnik za grafično in od tistega časa dela čisto normalno brez vsake zmrznitve.

lp.
luky!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: luky ()

Igi23 ::

Men se enako dogaja , samo kadar brskam po internetu. Luky je tebi računalnik zmrznil samo kadar si bil na internetu al tudi drugače?
igor

Ja zmrznil mi je samo ko sem bil na netu in pa če sem kaj downloadal. Od kar sem naredil deinstal driverjev od grafe in naložil na novo zadeva špila vredu in mi ne zmrzuje več. Mislim da je pri mene zmrznitev povzročala grafa oz. gonilnik. Od začetka sem mislil, da je kriv novi Bitdefender pa sem ugotovil da ni, ker na prenosniku je zadeva normalno delovala.

lp.
luky!

Jovani ::

Tudi jaz imam tezave z zamrznitvijo kompa med brskanjem po internetu alpa med drugimi opravili. Zamenjal driverje od grafe (iz original cd) pa ne pomaga. Uporabljam Windows 7 Build 7100 64 bit, eset nod 32 4.0.438, pomoje da virusa ne bi smelo bit ali pac. Ne vem kaj bi lahko bilo.

Hvala lepa za resitev ce jo kdo ve!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Internet problem .

Oddelek: Pomoč in nasveti
439923 (8898) Gregor3
»

Problem z visto

Oddelek: Operacijski sistemi
10979 (779) Tr0n