Forum » Operacijski sistemi » izginil zavihek desktop&screen saver
izginil zavihek desktop&screen saver
_pobesneli_ ::
Pozdravljeni!
Mam en manjši problem.Na PC sem dobil en virus,ki mi je naložu gor nek antivirus xp 2008.
Virus sm uspešno zbrisal,ostalo mi je odzadje na katerem piše da je moj računalnik okužen.Ko sm hotel zamenjat odzadje sem ugotovil da sploh nimam več zavihka od desktopa in screen saverja.Tako da sedaj ne morem zamenjat odzadja (no da se,z desnim gumbom na sliko).Sam jaz bi rajši imel tiste 2 zavihka nazaj.
Ima kdo kakšno idejo kako jih dobit nazaj?
Mam en manjši problem.Na PC sem dobil en virus,ki mi je naložu gor nek antivirus xp 2008.
Virus sm uspešno zbrisal,ostalo mi je odzadje na katerem piše da je moj računalnik okužen.Ko sm hotel zamenjat odzadje sem ugotovil da sploh nimam več zavihka od desktopa in screen saverja.Tako da sedaj ne morem zamenjat odzadja (no da se,z desnim gumbom na sliko).Sam jaz bi rajši imel tiste 2 zavihka nazaj.
Ima kdo kakšno idejo kako jih dobit nazaj?
Gregor
ender ::
Start -> Run -> gpedit.msc -> User Configuration -> Administrative Templates -> Control Panel -> Display -> nastavi vse možnosti na "Not configured". Potem se odjavi in ponovno prijavi.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
johnyboy ::
Tudi jaz sem imel omenjeni virus, ki pa mi je poleg škode z displayem naredil še to, da sploh ne vidim več svojega trdega diska. Dvomim, da mi je šel trdi disk. Sedaj bi rad na novo naložil windowse, a mi med instalacijo javi, da sploh ne zaznava trdega diska. Lahko kdo pomaga?
Krajna forever.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izsiljevalski virus Locky (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 43890 (35000) | SeMiNeSanja |
» | CPU težava. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4762 (3959) | m0LN4r |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44241 (26281) | BorutK-73 |
» | Problem pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1055) | jan01 |
» | virus!! prosim hitro pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (998) | neki123 |