Forum » Programska oprema » PHP FTP ssl povezava
PHP FTP ssl povezava
Tsunami ::
Pozdrav...
Imam sledeč problem, na domačem strežniku imam nameščen phpAlbum. Na strežniku imam nameščen tudi ssl(zaradi varnosti). Problem nastane, ko se želim povezati z upload managarjem na strežnik iz phpAlbuma. Napiše mi sledeče sporočilo "This account requires a secure connection to log in, please use SSL". Poleg tega sporočila mi pokaže tudi mesto na katerem bi bilo napako možno odpraviti to je setup.php. Se pravi kaj hočem??? Hočem pač omogočit ssl povezavo iz phpAlbum strani tako da bom lahko dostopal na ftp strežnik, ki ima v povezavi vključen ssl.
Lp Tsunami
Imam sledeč problem, na domačem strežniku imam nameščen phpAlbum. Na strežniku imam nameščen tudi ssl(zaradi varnosti). Problem nastane, ko se želim povezati z upload managarjem na strežnik iz phpAlbuma. Napiše mi sledeče sporočilo "This account requires a secure connection to log in, please use SSL". Poleg tega sporočila mi pokaže tudi mesto na katerem bi bilo napako možno odpraviti to je setup.php. Se pravi kaj hočem??? Hočem pač omogočit ssl povezavo iz phpAlbum strani tako da bom lahko dostopal na ftp strežnik, ki ima v povezavi vključen ssl.
Lp Tsunami
t3hn0 ::
a pa se povezes s ssl?
poglej si mal funkcijo za connect...
verjetno je uporabljena funkcija ftp_connect(), ti bi pa rabil ftp_ssl_connect()
poglej si mal funkcijo za connect...
verjetno je uporabljena funkcija ftp_connect(), ti bi pa rabil ftp_ssl_connect()
^.^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP davčna blagajnaOddelek: Programiranje | 8080 (6104) | brble |
» | Vzpostavitev strežnika (ubuntu)Oddelek: Omrežja in internet | 6950 (6151) | s6c-gEL |
» | Spletna aplikacija - lasten SMTP strežnikOddelek: Omrežja in internet | 3267 (2717) | Klenobo |
» | SSL, kaj je kako deluje skratka čimveč o temOddelek: Programiranje | 2133 (1914) | 1234qwer |
» | kako usposbim sslOddelek: Izdelava spletišč | 1938 (1667) | pan |