Forum » Loža » Zanma me ce se obstaja ...
Zanma me ce se obstaja ...
Shake ::
Zanma me ce se obstaja kaksna trgovina z racunalnisko opremo, kjer bi lahko placal na poloznice.
lp
lp
My heart took delight in all my work, and this was the reward for all my labor.
Tody ::
Kako to misliš na položnice ?? Na obroke ?? Seveda se da plačat na obroke sam ne kšnih ventilatorjev al pa kej takega !
R0K ::
Hmm.
Seveda lohk plačaš tut tisto položnico, ki ti jo prnese poštar ko pr mlacomu kupiš 256DDrama.
Seveda lohk plačaš tut tisto položnico, ki ti jo prnese poštar ko pr mlacomu kupiš 256DDrama.
Dalmatinc ::
Človek je mislu na obroke?
No jst ti povem da je najbolj da ma en od tvojih "nadrejenih" VISO na 6 obrokov plačaš in plačuješ na obroke :))
No jst ti povem da je najbolj da ma en od tvojih "nadrejenih" VISO na 6 obrokov plačaš in plačuješ na obroke :))
Shake ::
V bistvu sem mislil tako: nisem redno zaposlen, ne morem kupit racunalnika na obroke, zato me zanima ce nudijo v kateri rac. trgovini moznost placevanja na poloznice, kar pomeni da mi vsak mesec posljejo poloznico z nekim zneskom, katerega potem placam na posti. je isto kot placevanje na obroke, le da nerabis biti redno zaposlen. aja kupil bi novi racunalnik, cca 300k
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Shake ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čakanje na pošto od preiskovalnega sodnikaOddelek: Loža | 2165 (1481) | AndrejS |
» | nakup prenosnika na položniceOddelek: Kaj kupiti | 5335 (4849) | zantel |
» | Možnost nakupa prenosnika na 24 obrokov brez zaposlitve?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4488 (3986) | r3dkv1c4 |
» | Nakup racunalnika na obrokeOddelek: Pomoč in nasveti | 5390 (4761) | GiGaBaJt |
» | Nakup računalniških komponent na obroke?Oddelek: Kaj kupiti | 2225 (1838) | boštjan |