Forum » Elektrotehnika in elektronika » baterija za prenosnik HP Compaq nx6125
baterija za prenosnik HP Compaq nx6125
Pjotr78 ::
Pozdravljeni!
Slabi 2 leti in pol imam že prenosni računalnik HP Compaq nx6125, pri katerem pa je sedaj baterija že tako slaba da mi zdrži brez da bi računalnik priključil na štrom samo še 15 minut. Zato me zanima, katero baterijo (nadomestek originala) mi priporočate, da me ne bo cena preveč po žepu udarla. Sem malo gledal po netu in majo samo ene potovalne baterije, ki mi deluje kot en obroč ki ga daš okoli laptopa in potem baterija zdrži do 6 ur in stane dobrih 100 eur, klasične baterije za "normalne" denarce pa nisem najdel.
Hvala za kakršen koli nasvet in pomoč
Pjotr
Slabi 2 leti in pol imam že prenosni računalnik HP Compaq nx6125, pri katerem pa je sedaj baterija že tako slaba da mi zdrži brez da bi računalnik priključil na štrom samo še 15 minut. Zato me zanima, katero baterijo (nadomestek originala) mi priporočate, da me ne bo cena preveč po žepu udarla. Sem malo gledal po netu in majo samo ene potovalne baterije, ki mi deluje kot en obroč ki ga daš okoli laptopa in potem baterija zdrži do 6 ur in stane dobrih 100 eur, klasične baterije za "normalne" denarce pa nisem najdel.
Hvala za kakršen koli nasvet in pomoč
Pjotr
Pjotr78 ::
Sem našel nekaj na strani http://www.mimovrste.com/artikel/273002...
Gresicer za originalno baterijo, cena je 78,3 eur in ceneje verjetno ne gre. Če kdo pozna še kako cenejšo varianto mi naj prosim sporoči.
Hvala in lep pozdrav
Pjotr
Gresicer za originalno baterijo, cena je 78,3 eur in ceneje verjetno ne gre. Če kdo pozna še kako cenejšo varianto mi naj prosim sporoči.
Hvala in lep pozdrav
Pjotr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UPS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 28034 (9445) | Vuli |
» | Miška MX Performance LogitechOddelek: Kaj kupiti | 8342 (5825) | sajmon |
» | V premislek pred nakupom novega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 7850 (6069) | zmaugy |
» | [SQL] select po skupinah znotraj tabeleOddelek: Izdelava spletišč | 1516 (1262) | R33D3M33R |
» | port forwardingOddelek: Omrežja in internet | 858 (752) | pjotr13 |