Forum » Operacijski sistemi » Večkraten reset za zagon XP
Večkraten reset za zagon XP
wtf ::
Pozdravljeni. Sem že brskal, ampak nisem nič našel na forumu.
Imam eno težavico. Formatiral sem trdi disk (full format), na novo naložil WinXP (sp2), iz spletne strani proizvajalca matične sem downloadal najnovejše gonilnike za moj hardware, ampak se je pojavila težavica.
Ko prižgem rač. in se prične windows zaganjati kar naenkrat zašteka (tam ko piše windows xp, pa je spodaj tisti bar ko miga črta). In moram približno 6x resetirati zadevo, da potem pridem v windows in vse normalno deluje.
Mogoče kdo ve, v čem je težava?
Hvala in Lp
Imam eno težavico. Formatiral sem trdi disk (full format), na novo naložil WinXP (sp2), iz spletne strani proizvajalca matične sem downloadal najnovejše gonilnike za moj hardware, ampak se je pojavila težavica.
Ko prižgem rač. in se prične windows zaganjati kar naenkrat zašteka (tam ko piše windows xp, pa je spodaj tisti bar ko miga črta). In moram približno 6x resetirati zadevo, da potem pridem v windows in vse normalno deluje.
Mogoče kdo ve, v čem je težava?
Hvala in Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xiaomi težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 5806 (4380) | marshall |
» | Grafični driverOddelek: Pomoč in nasveti | 1110 (911) | Xserces |
» | Nastavitev velikosti particije C:Oddelek: Pomoč in nasveti | 767 (611) | amater87 |
» | Win2003 server ent + ICS (ADSL)Oddelek: Omrežja in internet | 1848 (1756) | PaJo |
» | prekleta kišta!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 977 (858) | bjelakrez |