Forum » Pomoč in nasveti » Konec z matično?
Konec z matično?
perobiker ::
PC se noče več prižgat, POWER tipka ne neredi nič!
Preveril sem napajalnik, ga dal v drug PC in je normalo zalaufalo mašino. Potem sem dal nazaj napajlnik, dal RAM-e ven, naredil CLER C-MOS pa isto>>>vse mrtvo. Imam občutek da je s plato konc. A lahko še kako drugače preverim ali je plata zanič?
A ni to tak, da morajo diski zalaufat, in ventilator na PC, ko priljučiš napajalnik na plato in pritiseš POWER?
Aja, gre za GIGABYTE K8NF9.
LP,
THX
Preveril sem napajalnik, ga dal v drug PC in je normalo zalaufalo mašino. Potem sem dal nazaj napajlnik, dal RAM-e ven, naredil CLER C-MOS pa isto>>>vse mrtvo. Imam občutek da je s plato konc. A lahko še kako drugače preverim ali je plata zanič?
A ni to tak, da morajo diski zalaufat, in ventilator na PC, ko priljučiš napajalnik na plato in pritiseš POWER?
Aja, gre za GIGABYTE K8NF9.
LP,
THX
Snegec ::
Zakaj podvajaš teme? Glej odgovore v oni temi (katero so ti prijazni moderatorji premaknili sem), moderatorje pa bi poprosil za zaklep te teme.
Hvala.
Hvala.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne pokaze slike po 3 mesecih neuporabeOddelek: Strojna oprema | 2890 (1801) | polde66 |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 660 (594) | draciel |
» | Plata hin???Oddelek: Pomoč in nasveti | 960 (792) | Snegec |
» | Hheeeeeeelp!!! nv4_disp.dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1000) | dondevil |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4215 (3446) | Pyr0Beast |