Forum » Izdelava spletišč » Zamaknjen banner
Zamaknjen banner
nub ::
Gost ::
Se pravi, da gleda tekst čez tvoje določene dimenzije v flashu?
Popolnoma normalna funkcionalnost flasha :)
Rešiš lahko z masko, drugače pa itak v htmlju strogo odreže tiste dele ven.
Popolnoma normalna funkcionalnost flasha :)
Rešiš lahko z masko, drugače pa itak v htmlju strogo odreže tiste dele ven.
Kaj je tvoja "dejanska velikost" in kaj "originalna"?
Lahko prilepiš html kodo, ki se tiče tega flasha? Drugače bolje razloži te tvoje dimenzije.
Si uporabljal kaj Stage.align?
Lahko prilepiš html kodo, ki se tiče tega flasha? Drugače bolje razloži te tvoje dimenzije.
Si uporabljal kaj Stage.align?
Originalna velikost je velikost, kakršno sem nastavil v flashu. Dejnska velikost pa je velikost, kakršno mi pokaže na pagu.
HTML kode pa ne morem pastat, ker je flash v image rotatorju na strani. stage align?
HTML kode pa ne morem pastat, ker je flash v image rotatorju na strani. stage align?
Aha. Potem moraš ustrezno spremeniti html. Velikost določena v flashu naj se ujema s tisto v htmlju. Razen, če želiš delati s procenti ali em. Za vstavljanje uporabi kar swfobject, ali pa če imaš kak dreamweaver, ki ima že svojo skripto.
Hvala za pomoč, ampak tle je še en problem.
Banner se dodaja v managerju strani. Nimam dostopa do html kode oz. ničesar. Če me razumeš.
Banner se dodaja v managerju strani. Nimam dostopa do html kode oz. ničesar. Če me razumeš.
In ta manager je?
P.S.: Uporabi potem Stage.align in relativne postavitve znotraj flasha. Ali pa z masko prekriješ celotno površino bannerja.
P.S.: Uporabi potem Stage.align in relativne postavitve znotraj flasha. Ali pa z masko prekriješ celotno površino bannerja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash animacija čez cel zaslon se zatikaOddelek: Programska oprema | 1165 (932) | marco09 |
» | FlashOddelek: Izdelava spletišč | 3961 (3374) | Vice |
» | CSS background-image in IE6?Oddelek: Izdelava spletišč | 3067 (2933) | Road Runner |
» | gumbi v dreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1032 (954) | terorist pizza |
» | Iskanje delaOddelek: Izdelava spletišč | 1573 (1122) | Lion25 |