Forum » Hlajenje in modifikacije » Pomen temperature
Pomen temperature
racunalnicar ::
Dangsteer ::
Instaliraj si Core Temp, tam ti bo kazalo temp. procesorja,...
lp
lp
Ne da se mi več pisat kakšno mašino imam :)
Vuli ::
Ali pa dej si novejšo verzijo Everesta gor (4.50.xxxx). Meni tut kaže AUX, pa ne vem kaj naj bi bilo to, ker za cpu mi kaže posebej in za ostale komp tudi.
slika:
slika:
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: sid911 ()
Everset, kaže T za matično oz NB. Za SB pa kolikor vem nima senzorja.
luky ::
Vuli
A ti slučajno veš zakaj mi Everest ko kliknem senzorje pokaže za vse temperaturo razen za diske pa ne pokaže. Tu na sliki pa vidim, da vam kaže tudi temperaturo diskov. Je kje kakšna opcija za nastavit prosim za odgovor..
lp.
A ti slučajno veš zakaj mi Everest ko kliknem senzorje pokaže za vse temperaturo razen za diske pa ne pokaže. Tu na sliki pa vidim, da vam kaže tudi temperaturo diskov. Je kje kakšna opcija za nastavit prosim za odgovor..
lp.
luky!
Kaj vem. Probaj v orodni vrstici(zraven ure), ko ti kaže temp., 2x kliknit na eno od temperatur in se ti odprejo nastavitve kater temp naj ti kaže. Mogoče imaš samo sklopljeno.
A pol ti ne kaže temperatur spodaj pri uri? Pejd pa v nastavitve in poglej če imaš odkljukano, da ti prikazuje T za diske.
Zgodovina sprememb…
A pol ti ne kaže temperatur spodaj pri uri? Pejd pa v nastavitve in poglej če imaš odkljukano, da ti prikazuje T za diske.
Vuli kljub zadnji verziji Everesta, mi v nastavitvah sploh ne pokaže opcije senzorjev za diske kot imaš ti na sliki. A je možno to, ker imam diske v RAID 1 in da zaradi tega ne pokaže senzorjev....????
luky!
Zgodovina sprememb…
Ja, seveda zakaj nisi že prej povedal. Meni tut enkrat ni kazalo, sam ne vem točno kaj je že bilo. Nemara sem imel 2 diska v Raid0 preko pci kontrolerja Sil3512 in mi diske kazalo, da je scsi raid0.
Definitivno je to problem.
Ja, seveda zakaj nisi že prej povedal. Meni tut enkrat ni kazalo, sam ne vem točno kaj je že bilo. Nemara sem imel 2 diska v Raid0 preko pci kontrolerja Sil3512 in mi diske kazalo, da je scsi raid0.
Malo bolj pozno sem se spomnil, pa sem rekel da ti povem, da mislim, da ne bo nič kazalo...ker jih imam v RAID-1..
luky!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAID1, bistvena vprasanjaOddelek: Strojna oprema | 3657 (2416) | element |
» | everestOddelek: Pomoč in nasveti | 1222 (933) | m.i.h.a. |
» | Temperatura diskaOddelek: Strojna oprema | 1343 (1117) | M@73Y |
» | Kako dobit T diska?Oddelek: Strojna oprema | 1536 (1236) | Dr_M |
» | Kolk mate v teh vročih dneh višjo temp.Oddelek: Strojna oprema | 1856 (1233) | Sami |