» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
48 / 157
»»

Matev ::

Čudno, da sploh kdo dela kamne in jih prodaja

pozabljaš dejstvo da tomb of secret najdeš zastonj v igri in tudi surovine zastonj nabiraš
poleg tega pa kamne ne delaš tako da od začetka utvariš radiant star ...
ampak postopno nadgrajuješ zadevo

prodajaš pa pač takrat ko ne rabiš
in ti je odveč ... takrat prodaš zadevo za toliko kot ti trg ponuja zanjo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matev ()

Kingster ::

Kakšne akcije trenutno, kjer bi se igro dalo dobiti ceneje?

Hvala v naprej za odgovor.

TehDucky ::

Vprašaj tu če kdo prodaja, folku se ne lupi več igrat tak, da maš šanse dobit za kakšnih 20€ verjetno, sam da se jo znebi.

Kingster ::

Rabim komplet nov game account, nikakor rabljenega. Nekje sem slišal ,da je igra v akcijski ponudbi(29 eurov) ne vem pa kje.

Smurf ::

Funny info, danes sem gledal heroscore in ocitno je 2. z najvecj hero tockami slovenec klik.

PNG ::

Ista "Slovenka" kot iz RuneScape? Ve kdo slučajno?

Kenpachi ::

Iunno. On je bitsurugi na mn3njalniku....
Zaraki Kenpachi.

Truga ::

http://www.rpgcodex.net/forums/index.ph...

For us it comes to a few issues, one of which is depth. Simply fighting each other with no other objectives or choices to make gets old relatively quickly.

Lolling IRL.

ahac ::

Da so to ugotovil so rabil mesece in mesece razvoja ter testiranja?

Bi mislu, da so se mogoče tudi od PvP v WoW že kaj naučil, ampak očitno ne...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Vajenc ::

PvP je v WoW dejansko pomemben faktor. Glede na možnost nakupa opreme zna biti v Diablu ta vidik še bolj pomemben.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

glistovje ::

grem stavit da zdaj ko izdajo pvp bo vse neuravnovešeno, ena (bilokera) klasa bo harala, in vsi bodo hoteli imeti to klaso :D no vsaj tako je bilo v drugih špilih :P

*S*T*O*T*K*I*C*A*

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

pivo ::

stotkica pa špilaš mp1?
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne

Nemixxx ::

Čestitke. Jaz sem se pri paragon levelu 45 naveličal vsega skupaj :(
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nemixxx ()

@pivo, ti pa še nisi prav veliko lvlal, a ne? MP1 špilam ker imam previsok DPS in ne uspem filati spirit dovolj hitro, drugače bi lvlal na MP0, kot čisto vsi ostali.

@Nemivsek hvala :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

koliko ur je bilo potrebno za storico
in kakšen battle tag imaš

Jaz imam zdaj 430 ur, za lvlanje sem porabil ~350ur. AdHoc#2426.

P3sho ::

Čestitke!

Best monk v slo?

n

Če rabi kdo boost mp10 uberje me lahko doda. Nič ne računamo, samo vaše mašince to=to. Boostamo lahko do 2 osebi.

Rok Woot ::

Eh ban-al so mi monka za 160k dps ;)

razlog?

Jah bot-u sem, sej sem zaslužu neki, sam vseen mi ga je mal škoda. Mal za ene 200€ opreme gor, vsaj.

kaj to pomeni da si bootu ?

1.) Paper dps nič ne pove o monku.
2.) Hvala bogu, upam da vas vse pobanajo ker uničujete igro.

Matev je izjavil:

kaj to pomeni da si bootu ?

Goljufal je.
Ni mi pa čisto jasno zakaj se o tem hvali na forumu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Saj ni nelegalno.

bdoxx ::

očitno je

St235 ::

Rok Woot je izjavil:

Saj ni nelegalno.

je v nasprotju s Terms of service za Diablo III.

Ja ni pa nelegalno. Pač te imajo pravico ban-at, nisi pa kriminalec. Pa sej to je standart, da te z botom prej al slej dobijo. :)

še vedno čakam na info
kaj točno je delal?

Igralca v igri je upravljal računalnik sam.

ampak kaj točno

je xp nabiral
gold nabiral in potem preprodajal
ali pa kaj drugega

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matev ()

detroit ::

Haha super še en:) Men je d3 dojadil zaradi botterjev in hipokrit kot sm sem ga sam kupil:D

Če ga kdo rabi ga ugodno forwardiram z nastavitvami. (PM)
Skero

bauko ::

men 4 acc laufajo povprecno 4-5€ na dan na acc. lep biznis ;)

BladE_ ::

Na soliden dan se da dobiti tudi po 50€... Več accjev, več denarja >:D
Akcija - Reakcija

PARTyZAN ::

In to je razlog, da je RMAH bad in rak, ki je ubil to igro.

Ne, rak so igralci, ki to počnejo.

bozicek ::

Tudi Blizz ni brez masla na glavi.
Vejo da imajo od tega profit (prodaja na RMAH)in vsake tok casa malce recejo, delamo na tem, ubijejo kaksno ribico sem ter tja in to je to.

Isto sranje k v WOWu
Darila letos samo za poredne

špil je umrl. na rmah ne mores vec prodati golda, niti ajtmou. men se ne da več :D

Kako nemoreš prodati golda? mogoče si dal pa ceno previsoko? Daj jo na pol, pa potem povej.

Pa čaki da pvp pride :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rok Woot ()

Rok Woot je izjavil:

Kako nemoreš prodati golda? mogoče si dal pa ceno previsoko? Daj jo na pol, pa potem povej.

Pa čaki da pvp pride :)

ja mam 400m golda in ga ne morm prodat za 0.25 = 1m. na ah mi itak ne pusti iti nizje kot je 0.25

Magic1 ::

Vsak špil, ki ima drop rate 0.00001%, je itak totalen debilizem. Grindanje do nezavesti, taka potrata časa, da ni druge, kot da prepustiš računalniku delo. To so pač sodobni MP-ji, ki na silo hočejo, z minimalnim vložkom, obdržati igralce dlje časa, kot si ga igra zasluži. Namesto da bi konstantno dadajali vsebino, raje nabijejo level lika v pm, droprate limitirajo proti nuli in naj folk grinda. Kar pa seveda nihče ne more delat tako repetivno, kot računalnik sam. In zato bo vedno prišlo do tega pri takih igrah.
Magic

OmegaBlue ::

Umirite se malo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Kenpachi ::

Eh, za vse je v bistvu Blizzard kar sam kriv.

Sami so opravičevali constant-online ravno iz razlogov, da preprečijo vse svinjarije, goljufije itd.

I guess it didn't turn out too well.

Diabla se nisem dotaknil že mesec in pol :S Mogoče bom nekoč zbral volje še tega WDja spravit skozi zadnja 2 acta inferna, da bom imel vseh 5 klas na complete. Pa monkico še 3 acte za zaključit hardcore. Sam, ni volje več. Zapustil me je tisti junkie filing, nemara tudi zaradi naraščajočega števila botov in AH exploitov.
Zaraki Kenpachi.

killer86 ::

Nekaj časa nazaj je tudi mene zamikalo botanje, vendar fuck that. Rajši kakšen run več naredim, kakšen AH item flipnem :D, tu pa tam uber boss run z kolegi in tako naprej...kar nekaj možnosti imaš.
Igra ni popolna vendar z vsakim patchom spremenijo nekaj na bolje, res pa je da blizzard z vsakim patchem igro bolj prilagodil casual igralcem (npr. v 1.07 bodu znerfal še tisto malo challenga, ki ga je nudil reflect dmg), ker pač tako največ zaslužijo.

Sicer sem pa zlevelal vseh 5 na 60 in pa enega na plvl 100 nekje v novembru. Lahko me dodate, če bi hotel kdo kakšne uberje:).

http://www.diabloprogress.com/hero/d3mo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: killer86 ()

swiftpwns ::

Magic1 je izjavil:

Vsak špil, ki ima drop rate 0.00001%, je itak totalen debilizem. Grindanje do nezavesti, taka potrata časa, da ni druge, kot da prepustiš računalniku delo. To so pač sodobni MP-ji, ki na silo hočejo, z minimalnim vložkom, obdržati igralce dlje časa, kot si ga igra zasluži. Namesto da bi konstantno dadajali vsebino, raje nabijejo level lika v pm, droprate limitirajo proti nuli in naj folk grinda. Kar pa seveda nihče ne more delat tako repetivno, kot računalnik sam. In zato bo vedno prišlo do tega pri takih igrah.

Sploh ni res, a se ti zavedaš koliko je igralcev ki igrajo sam zarad grinda, aja pa diablo 3 je bil fail zarad rmah, nič druzga, poglej si path of exile, nima ahja, nima golda, ta špil bo folk igral veliko dlje kot diablo 3, še posebej zato ker je tolko buildov za probat.

zilavi ::

LooL :)

detroit ::

So true:)
Skero

zilavi ::

No pa sem tudi jaz dočakal včeraj paragon level 100 :)
 Lvl 100 =)

Lvl 100 =)

Cestitke!
««
48 / 157
»»