Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

detroit ::
No offense ampak ne razumem ljudi ki špilajo na hardcore. Too much time on your hand?
Skero

Truga ::
No offense ampak ne razumem ljudi ki spilajo na softcore. Not enough free time? Upam da imas placo nad 10 tisoc na mesec.

Kenpachi ::
Zakaj pa too much time? A je kak faktor za pretvorit hardcore čas v softcore čas O_o?
Celo hitreje mi gre, ker bolj uporabljam AH, ker točno vem kaj rabim in kdaj rabim, kar se tiče opreme. V HC sem kvečjemu zapravil 10x manj časa kot v softcore načinu, tako da res ne štekam, česa ti ne razumeš...
Celo hitreje mi gre, ker bolj uporabljam AH, ker točno vem kaj rabim in kdaj rabim, kar se tiče opreme. V HC sem kvečjemu zapravil 10x manj časa kot v softcore načinu, tako da res ne štekam, česa ti ne razumeš...
Zaraki Kenpachi.

Izi ::
No offense ampak ne razumem ljudi ki špilajo na hardcore. Too much time on your hand?Hahaha

A si ti eden tistih, ki je pustil služno in sedaj cele dneve farma Diablo 3 za predmete, ki jih prodaja za denar?
Ampak saj na Hardcore tudi obstaja RMAH, tako da res ne vem.
Igranje iger je pač zapravljanje našega prostega časa. Ljudje to delamo za sprostitev, ki je pravzaprav nujna, da potem zmoremo opravljati tudi tista zoprna dela, ki prinašajo denar. Večina sicer gleda TV, ampak mojim možganom je igranje iger bolj zanimivo, ker jih TV uspava.
Glede Hardcore vs. Softcore pa sta oba enako zapravljanje našega prostega časa. Edina razlika je, da Hardcore nudi tudi določen izziv in zaradi tega ne postane nikoli dolgočasen, kar se na Softcore zelo hitro zgodi. Ravno zaradi tega je kar nekaj igralcev ki že od začetka vedno igrajo samo Hardcore.

Woo!
Level 60 ubil siege breakerja or whatever je uni debeluh po prečkanju mosta. :)
Level 60 ubil siege breakerja or whatever je uni debeluh po prečkanju mosta. :)
Zaraki Kenpachi.

Vajenc ::
Ampak saj na Hardcore tudi obstaja RMAH, tako da res ne vem.
Razloži?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

Hardcore ma ločeno od Softcore mode Gold AH in RMAH.
Jaz na HC nisem uspel najti RMAH, mi lahko razložiš kje preklopiš na RMAH?
Woody Allen
Woody Allen

oblivioner ::

Izi ::
Ja, res je, trenutno na Hardcore ni RMAH. Zgoraj sem se zmotil.
Ravno o tem se že ves čas krešejo mnenja. Blizzard seveda hoče imeti RMAH tudi na Hardcore, ampak igralci energično protestirajo in vsakič, ko so ga hoteli vklopiti so se zgodili hudi protesti in grožnje z tožbami.
Argument je, da ti kupiš, predmet za 100 EUR, in potem greš ves ponosen naslednji dan z njim v boj in umreš. Pa si izgubil 100 EUR.
Zaradi protestov in morebitnih tožb igralcev se je Blizzard zaenkrat vdal in je RMAH na Hardcore izklopljen.
Ravno o tem se že ves čas krešejo mnenja. Blizzard seveda hoče imeti RMAH tudi na Hardcore, ampak igralci energično protestirajo in vsakič, ko so ga hoteli vklopiti so se zgodili hudi protesti in grožnje z tožbami.
Argument je, da ti kupiš, predmet za 100 EUR, in potem greš ves ponosen naslednji dan z njim v boj in umreš. Pa si izgubil 100 EUR.
Zaradi protestov in morebitnih tožb igralcev se je Blizzard zaenkrat vdal in je RMAH na Hardcore izklopljen.

Ni?
Ben nisem niti preverjal :)
Sicer bi lahko imeli vsaj gold RMAH na hardcore, pa kake recepte in to, kar ti ostane permanentno.
Sej koneckoncev ne igram zaradi tega (da bi se skeširal), igram ker je fun. Če je vam smisel igre RMAH, so be it, žur vam. Ne ostale hejtat :)
Ben nisem niti preverjal :)
Sicer bi lahko imeli vsaj gold RMAH na hardcore, pa kake recepte in to, kar ti ostane permanentno.
Sej koneckoncev ne igram zaradi tega (da bi se skeširal), igram ker je fun. Če je vam smisel igre RMAH, so be it, žur vam. Ne ostale hejtat :)
Zaraki Kenpachi.

Mah jaz zadnje čase igram samo HC (pa še to bolj malo) in včasih najdem kak item, ki bi ga morda lahko prodal na RMAH.
Po moje tudi in predvsem zato, da je HC resnično hard in ne easy z real money.
Tam ga ni z razlogom, zato ker ti lahko lik umre in zgubiš kar si kupil...
Woody Allen
Woody Allen

Mah jaz zadnje čase igram samo HC (pa še to bolj malo) in včasih najdem kak item, ki bi ga morda lahko prodal na RMAH.
Tam ga ni z razlogom, zato ker ti lahko lik umre in zgubiš kar si kupil...
Še vseeno imaš third-party strani, ki prodajajo HC gold. Tako da prodaja in kupuje se tudi na HCju, če se ne motim nazadnje ko sem gledal je HC gold 5x več vreden kakor SC gold v primerjavi z nakupom za EUR / USD.

Ja, sam kako to? Se zmeniš zunaj špila za transakcijo in pol ti njemu daš gold v špilu?
Not sure if legal :)
Zaraki Kenpachi.

Ja, sam kako to? Se zmeniš zunaj špila za transakcijo in pol ti njemu daš gold v špilu?
Največkrat te strani le prodajajo ingame gold in ga ne odkupujejo. Sam ga lahko prodaš npr. na bolhi. Se zmeniš, da kupiš nič vreden blue item za miljone, ko ti lastnik blue itema nakaže € na TRR, paypal ... ;) Oboje je seveda prepovedano v blizz eula.
Woody Allen
Woody Allen

Mnjeh. Bom ostal pri svojem primarnem objectivu: Končat Hardcore špil in ga pospravit na (digitalno) polico... :)
Zaraki Kenpachi.

Nemixxx ::
Mene zanima ce kdo od vas prodaja gold in ce se splaca? Pa ce za kartice kot so visa,paypal,mastercard potrebuješ redni dohodek da jo dobiš?
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Najdeš te third-party strani, nekatere imajo že kontakte gor ter ceno za koliko odkupujejo gold. Nakažejo ti na paypal. Nisem še probal, vendar tako poteka. To se ti splača edino za HC ker je gold veliko bolj vreden in ker se ga ne da legalno prodati na RMAH.
Mene zanima ce kdo od vas prodaja gold in ce se splaca? Pa ce za kartice kot so visa,paypal,mastercard potrebuješ redni dohodek da jo dobiš?
Prodajamo softcore gold na RMAH, če želiš EUR se splača, vendar je u zadnjih 10ih dnevih cena padla iz 1.40 EUR na skoraj 0.90 EUR. K temu moraš prišteti še x 0.85 x 0.85 fee za commodity pa fee za paypal. Se prav iz 100m golda trenutno dobiš vn ene 65 EUR...

Pa dobro še kar je to nekaj :D ...zanima me sam način pridobitve kartice če je potrebno imeti redno plačo da jo dobiš? Tule sem nekaj gledal ampak nisem nikjer zasledil kako je s tem http://www.nlb.si/placilne-kartice

seriously too much time on your hand naj bi letelo na to da ti linija pade crkneš, mal zašteka crkneš, in jovo na novo.....really,....really? Men osebno se zdi to idiotsko tko da,...
Anyhow moja plača ni 10k, pa še vedno diablo špilam vsake dva dni en run torej 20min. Ne vem sicer kaj naj bi ta podatek komu koristil.
Anyhow moja plača ni 10k, pa še vedno diablo špilam vsake dva dni en run torej 20min. Ne vem sicer kaj naj bi ta podatek komu koristil.
Skero

Truga ::
Ker ce imas za igro tako malo casa, da ti je tako dragocen, upam da te v sluzbi primerno placajo.

Ne gre se za službo, bolj lajf na spljoh. Ni najbolj healthy hobby tole, glede na to da že v službi visim gor 8h+.
Skero

Magic1 ::
Predplačniška visa za 10€(plačaškartico) in brez dodatnih stroškov.
http://www.banka-koper.si/Fizicne_osebe...
http://www.banka-koper.si/Fizicne_osebe...
Magic

seriously too much time on your hand naj bi letelo na to da ti linija pade crkneš, mal zašteka crkneš, in jovo na novo.....really,....really? Men osebno se zdi to idiotsko tko da,...
Ben, nisem še crknil in je moj prvi(edini) hardcore character, tako da tvoja teorija o času odpade.
Sicer pa, včeraj ubil na Hell Diablota OUJEA!
Zaraki Kenpachi.

Čestitke, samo ne razumem kako teorija o času odpade:/ You will die...period..then what:)
Skero

Peters ::
Ko umreš pač zlevelaš novega, ali nehaš igrat. Nekaterim levelanje novih, še ne igranih classov dejansko predstavlja veliko zabave in hardcore je idealen za to.

Čestitke, samo ne razumem kako teorija o času odpade:/ You will die...period..then what:)
Ja, verjetno bom popizdil in rekel fuck this game, nikoli več ne grem HC. In potem, ko se bom ohladil, bom videl stash poln golda in lepih itemov in rekel; hm, kaj pa če bi igral malo DH al pa wizard? :D
Ne vem no... Vsekakor je čas porabljen za zabavo :)
In thrill, je blo par lepih situacij kjer sm že videl HP na nuli pa sem nekako preživel. It's like watching a very intense movie :)
Zaraki Kenpachi.

Zmajc ::
jaz sem HC igral dokler me ni disconnectalo in me je po ponovnem loginu pričakal mrtev karakter. :)

Outsajder ::
Čez nekaj dni se selim v torchlight 2 ko bodo pa v d3 ah odstranili mi pa sporočite

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Outsajder ()

Meh, ma ni isto, ne vem, že pri TL1 sem imel čuden filing :S
Raje bi videl kak novi Titan Quest...
Zaraki Kenpachi.

Sale_One0 ::
Meh, ma ni isto, ne vem, že pri TL1 sem imel čuden filing :S
TorchLight je bil kul, res da je imel risankasto grafiko, ampak igralnost je bla kul za 20$ igro.
Glede "novega" TQ je pa takole, Iron Lore entertainment je sel v stecaj, oz. niso uspeli zbrat dovolj denarja za njihov naslednji projekt enkrat v prvi cetrtini 2008. Potem se je par developerjev iz Iron Lore zbralo skupaj, odkupli so pogon kateri poganja TQ, odprli novo firmo pod imenom Crate Entertainment in zdaj delajo na novi igri katera se klice Grim Dawn http://www.grimdawn.com/index.php
Si vis pacem, para bellum.

ales85 ::
Pa je že komu uspelo prenesti Torchlight 2? Meni na spletni strani piše, da bo na voljo 20. septembra 2012... pa še nič. Kljub časovni razliki pa bi prenos že moral biti na voljo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ales85 ()

Ali je že kdo zaslužil kaj z diablom? Če se poznaš ekonomijo igre lahko kar dobro zaslužiš.
Ma že kdo s tem izkušnje kr me zanima na kak način se najbolše služi, z prodajo golda ali itemov v rmah?
Ma že kdo s tem izkušnje kr me zanima na kak način se najbolše služi, z prodajo golda ali itemov v rmah?

PNG ::
Zanima me kako je kaj z igralci - je to masiven public community ali bolj majhen? Ranga CS in WoW in Runescape ali ranga kakšne manj igrane igre? Nekaj sem bral da strmo upada število igralcev namreč.
Zanima me tudi kakšen je svet - je to ogromen svet po katerem lahko hodiš in delaš queste ipd. kot pri Runescape ali majhen svet okoli pa random generirani dungeoni, kot v Torchlight?
Razmišljam o nakupu, nisem še nikoli nobenega diabla igral, tako da bi bil zelo vesel vsake informacije. Prosim skušajte biti nepristranski, ker nisem neki hardcore fan diabla in če tista ikonica več ni na istem mestu kot v D2 me to ne moti.
Hvala za vaš input!
Zanima me tudi kakšen je svet - je to ogromen svet po katerem lahko hodiš in delaš queste ipd. kot pri Runescape ali majhen svet okoli pa random generirani dungeoni, kot v Torchlight?
Razmišljam o nakupu, nisem še nikoli nobenega diabla igral, tako da bi bil zelo vesel vsake informacije. Prosim skušajte biti nepristranski, ker nisem neki hardcore fan diabla in če tista ikonica več ni na istem mestu kot v D2 me to ne moti.
Hvala za vaš input!

TehDucky ::
To je RPG in ne MMORPG, tako da pač si morš zamislit, da igraš sam ali z max tremi soigralci.
Je pa tako, da boš obrnil prvikrat na normal težavnosti v okoli 10-15h(vsaj pri meni). Odvisno koliko pobijaš monsterje, če vsak zlato pobereš in podobno.
Nato pa nightmare in hell sta malo hitrejša, kljub temu če sta težavnejša, ampak boš bolj navajen že igre.
Inferno pa je kar težak in ni tako simpl za preobrnit v prve, rabiš vsaj malo golda prej na farmat ter si kupit neko opremo.
Opremo kupuješ na Auction House, kjer prodajajo tudi drugi igralci, ampak je tako, da ni tako ogromno kot kakšen WoW. Tudi kot runescape verjetno ne, je pa res da ga že dolgo nisem igral
Je pa tako, da sicer community je manjši od tega kar si naštel, so pa tisti ki so notri, veliko bolj aktivni in prijazni.
Glede igre pa nekako tako, da je bil vreden svojega denarja. Resda nisem pustil toliko ur kot v kakšnem runescape (3000-4000h) ali pa league of legends (1000Winov) je pa za single player špil z možnostjo co-op pustil meni okoli 250h. Poleg igre, pa so bile še taktike s frendi, pa razni item buildi, youtube posnetki. Ni bilo vse tako straight-forward.
Glede karakterjov je pa tako, da jih veliko začne z DH pa potem prešalta na nekaj drugega, zgodilo meni in parim kolegom. Sedaj igram tank-party monka skupaj s Witch Doctorjem in občasno še s Barbarom. Je pa tako da Barb>Monk, Witch Doctor>Wizard, DH je pa pač squishy razen če imaš par 100m pa si dejansko kupiš opremo ki ti omogoča tako ogromno škodo, kot tankanje parih mobov.
Sam sem ponavadi nad rpg-ji oz. hack n' slash(da ne bo kdo rejgu) hitro obupal, pri diablotu pa je bilo s časom vedno bolj zanimivo.
Če te kaj viška zanima oz. bi rad sprobal pa mi pošlji ZS pa se bova zmenila.
Je pa tako, da boš obrnil prvikrat na normal težavnosti v okoli 10-15h(vsaj pri meni). Odvisno koliko pobijaš monsterje, če vsak zlato pobereš in podobno.
Nato pa nightmare in hell sta malo hitrejša, kljub temu če sta težavnejša, ampak boš bolj navajen že igre.
Inferno pa je kar težak in ni tako simpl za preobrnit v prve, rabiš vsaj malo golda prej na farmat ter si kupit neko opremo.
Opremo kupuješ na Auction House, kjer prodajajo tudi drugi igralci, ampak je tako, da ni tako ogromno kot kakšen WoW. Tudi kot runescape verjetno ne, je pa res da ga že dolgo nisem igral

Je pa tako, da sicer community je manjši od tega kar si naštel, so pa tisti ki so notri, veliko bolj aktivni in prijazni.
Glede igre pa nekako tako, da je bil vreden svojega denarja. Resda nisem pustil toliko ur kot v kakšnem runescape (3000-4000h) ali pa league of legends (1000Winov) je pa za single player špil z možnostjo co-op pustil meni okoli 250h. Poleg igre, pa so bile še taktike s frendi, pa razni item buildi, youtube posnetki. Ni bilo vse tako straight-forward.
Glede karakterjov je pa tako, da jih veliko začne z DH pa potem prešalta na nekaj drugega, zgodilo meni in parim kolegom. Sedaj igram tank-party monka skupaj s Witch Doctorjem in občasno še s Barbarom. Je pa tako da Barb>Monk, Witch Doctor>Wizard, DH je pa pač squishy razen če imaš par 100m pa si dejansko kupiš opremo ki ti omogoča tako ogromno škodo, kot tankanje parih mobov.
Sam sem ponavadi nad rpg-ji oz. hack n' slash(da ne bo kdo rejgu) hitro obupal, pri diablotu pa je bilo s časom vedno bolj zanimivo.
Če te kaj viška zanima oz. bi rad sprobal pa mi pošlji ZS pa se bova zmenila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TehDucky ()

Zanima me kako je kaj z igralci - je to masiven public community ali bolj majhen? Ranga CS in WoW in Runescape ali ranga kakšne manj igrane igre? Nekaj sem bral da strmo upada število igralcev namreč.
Hvala za vaš input!
Slo community je majhen, drugače še vseeno veliko igralcev igra D3.
Maš 4 težavnosti pa 4 akte.
Omejitev playerjev je 4 na igro.
Player VS Player načina še niso izdali...
Od teh k si jih naštel je še najbolj podoben Torchlightu
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5630071...
Evo lahko sprobaš ZASTONJ do levela 13 pa do prvega šefa (Skeleton King).
http://www.twitch.tv/directory/game/Dia...
tuki maš pa par prenosov D3 igralcev v živo, večinoma vsi itme farmajo... :)

zabavno bo postalo čez pol leta ali leto po številnih updatih bo igra čisto druga :D
Tako da tisti ki ste obupali nad diablom ga rajše založite za eno leto.
Tako da tisti ki ste obupali nad diablom ga rajše založite za eno leto.

Ja tako je, end gejma trenutno ni. Pač lahko pobijaš elite packe ali pa bosse v nedogled ampak ni nič takega kar nebi naredil prej že vsaj stokrat. Je pa res, da špilam vedno manj zaradi slabe opreme. Namreč na DH sem imel super damage, ampak me je vse oneshotalo, zdaj na monku pa držim največje elite po kako minutko, ampak problem je v tem ko že navadne mobe tovčem po par 10 sekund, elite pa par minut. Enostavno je oprema predraga če hočem, da ma resiste, armor, lajfe pa še damage.

Js trenutno sam gold farmam trenutno ga imam 50m in bom počakal par patchev in potem kupil dobro opremo ali bom pa pač prodal gold v RMAH oz. kupil iteme v AH in jih prodajal v RMAH seveda v primeru ce tudi po patchih nebo igra zanimiva bom vsaj dobil 60€ nazaj z RMAH.

Matev ::
jaz cca 200k na uro prifarmam - gold farming z 250% gold find opremo na hell act3 ali pa inferno act1 public
koliko pa vi?
koliko pa vi?

Jaz farmam act 3 hell Core of Arreat in pol se teleportam še v Fields of slaughter in počistim še to naprej po mostu pa negrem.Imam pa 320% gold find (Par.lvl 27) 19movement speed, 15 gold radiusa. V uri nafarmam približno 450k.
Aja tist k še neve si naj kupu cheast Goldskin ima 100% gold finda! Stane približno 1m
Aja tist k še neve si naj kupu cheast Goldskin ima 100% gold finda! Stane približno 1m
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nemixxx ()

act 3 inferno, brez gold in magic finda, razen stacks pa paragon. Pa dobim tudi nekaj čez 200k ponavadi, pa samo od prodajanja rareov in pa pobiranja normalne količine golda. Sicer je pa kul ideja, da si kupiš res gold find+pickup radius pa movement speed, pa letiš čez use

Zgodovina sprememb…
- spremenil: TehDucky ()

Aphanisis ::
Jaz sem pred zadnjim patchom cash outal in dobil enih 270€ ven. To se je izkazalo za super potezo. Igro sem maja začel z WDjem, pa je bil čisto broken klasa. Potem sem šel na monka in užival v igranju.
Pred cash outom sem si pustil 20m golda, tako da si kupim nekaj poceni opreme, če me prime po kakem patchu. In res pride 1.04, pa me je zamikalo. Popravili so WDja, kupil sem nekaj poceni opreme za 20m. Danes po 3 tednih igranja par urc na dan, moj profil.
Zaključek: igra je postala prekleto lahka, z malo znanja, kako se farma učinkovito v act 3, lahko v par tednih nabaviš spodobne legendary in set iteme. V naslednjih 2-3 tednih računam, da bom imel vsaj 2x večji dmg, ker bom začal updatat set iteme na boljše, predvsem z več crit dmg. Aja, pa The Witching Hour belt morem kupit še. :)
Pred cash outom sem si pustil 20m golda, tako da si kupim nekaj poceni opreme, če me prime po kakem patchu. In res pride 1.04, pa me je zamikalo. Popravili so WDja, kupil sem nekaj poceni opreme za 20m. Danes po 3 tednih igranja par urc na dan, moj profil.
Zaključek: igra je postala prekleto lahka, z malo znanja, kako se farma učinkovito v act 3, lahko v par tednih nabaviš spodobne legendary in set iteme. V naslednjih 2-3 tednih računam, da bom imel vsaj 2x večji dmg, ker bom začal updatat set iteme na boljše, predvsem z več crit dmg. Aja, pa The Witching Hour belt morem kupit še. :)

jaz cca 200k na uro prifarmam - gold farming z 250% gold find opremo na hell act3 ali pa inferno act1 public
koliko pa vi?
Jaz farmam act 3 hell Core of Arreat in pol se teleportam še v Fields of slaughter in počistim še to naprej po mostu pa negrem.Imam pa 320% gold find (Par.lvl 27) 19movement speed, 15 gold radiusa. V uri nafarmam približno 450k.
ojej, to se vm res ne splača. To se je na začetku splačal k so bli top itmi po 10-20m golda. K si 4 urce farmu un porcelan v A1 pa si dubu 1m. Pol so pa znerfal to metodo.
Večinoma boti gold farmajo. Men osebno katerikol runi na Inferno prinesejo neke določene rare / legendary itme k jihi lahko veliko boljše prodaš kot v primerjavi z gold dropom, še posebi A3 pa pony level
evo sm se potrudu pa skp spravu prodane itme za zadnjih 10 dni. Tut če se odšteje glavn item k odtehta 85m golda. še vseen ostane cca 30m golda od ostalih itmov. Igram pa kkšne 2-3 urce na dan povprečno. kar nanese kakih 1-4m na uro za zadnjih 10 dni. Moja oprema na liku ni top, sploh dvomim da je nad 20m vredna v celoti.