» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
60 / 157
»»

človek zver ::

Pa tale temačn vzdušje v dodatku se mi zdi da je mankal u d3 vanila.....prov fajn morm rečt...popravi grenki priokus po Act 4......also

TolovajMataj#2942

Zmajc ::

Včeraj sem za foro šel igrat crusaderja in moram rečt da je eden najbolj zabavnih klassov kar sem jih igral v d3. To je to kar bi moral biti Paladin v d2 :D

Vem da pri lvl 70 ne bo več tako zabavno amapk tako se nisem zabaval še z nobemo klaso do zdaj.

TehDucky ::

Kok vam zavidam tistim, ki imate dodatek. Sem čisto broke pa moram vanilo igrat. Morem rečt, da je ful bolj zabavno igrat, sedaj ko je prišel Smart Loot 2.0 ven in so itemi vsaj podobni tistmu, kar bi dal nase.

Izi ::

Kar se tiče zgodbe vse namiguje na nadaljevanje oziroma na naslednjo razširitev.
SPOILER:

Glavna zgodba je spet na začetku, saj je Diablo spet prost. Vse kar smo dosegli v 5. poglavju je, da smo pravzaprav osvobodili Diabla, ki se ga ne da ubiti, iz ujetništva. Sedaj je spet prost in že kuje maščevanje.
Tudi stranske zgodbe so večinoma odprte.
Bog Zei oziroma naš draguljar Shen, mora najti demona Dirgesta, ki se je tudi osvobodil iz ujetništva v dragulju. Tat Lyndon mora najti svojo svakinjo, ki je iz neznanega razloga umorila njegovega brata, ...

chief je izjavil:

@ Izi: A lahko ponovno pozenes tvojo skripto pa da vidmo kako smo kaj pridni. Zanima me ali bi ti uspelo izluscitit tudi main statse posameznikov.

Nič kaj dosti nismo napredovali, ker še vedno levelamo junake iz 60 na 70. večina imamo več junakov in ne enega samega.
Main statse posameznikov se da videti, ampak kako pa naj vem kateri junak je glavni ko pa imamo vsi po več junakov, pa še na Hardcore in Normal se delijo.
Skupno pa se seštevajo pravzaprav samo 3 statistike in sicer:
- Paragon level (te sem vključil v lestvico)
- Elite kills (jaz na primer sem do sedaj ubil 57.183 elitnih paketov sovražnikov)
- Lifetime kills (jaz na primer sem do sedaj pobil 1.602.674 vseh sovražnikov skupaj)
Ne vem če ima smisel te številke vključevati v lestvico, saj si jih lahko vsak sam pogleda na linkih.

Osvežena lestvico lahko objavim, ampak se mi je zdelo, da Paragon leveli sedaj niso na prvem mestu. pri meni bo trajalo še nekaj mesecev preden bodo vsi klassi na level 70 in končani vsi achievementsi. Potem pa spet pridejo na vrsto Paragoni.

S Crusaderjem (moški in ženska) sem končal 5. poglavje in s Torment 1 opremo čaka na level 70.
Sedaj je na vrsti Wizard (level 68), da pride na level 70 in konča 5. poglavje.
Trenutno se mi zdi, da je Wizard še vedno najhitrejši čistilec peklenščkov v igri. Mu je pa Crusader kar precej za petami, ko vključi Blessed Hammer (Thunderstruck) kot velikanski ventilator porazira vse živo naokoli. Ampak traja nekaj sekund, preden se zadeva polno zažene, pa še Wrath mu hitro pobira.
Wizard ima pravzaprav samo eno hudo slabost in sicer če te obkolijo si mrtev v parih sekundah, medtem ko se Crusader najbolje počuti ravno v sredini največje skupine sovražnikov. Wizard vsekakor ni za Hardcore igranje.
Največji problem Crusaderja so bežeči sovražniki in z njimi izgublja precej časa, medtem ko Wizard še raje vidi če sovražniki poskušajo bežati in ga tudi nič ne upočasnijo.
Treasure Goblini na primer za Wizarda niso nikakršen problem tudi na višjih težavnostih, medtem ko Crusaderju večinoma pobegnejo že na tisti običajni težavnosti, kjer z elitnimi paketi nima kakšnih večjih težav.
Na Hardcore bi znal biti Crusader zmagovalec, čeprav jaz osebno na Hardcore še vedno najraje popeljem Witch Doctorja.

[skrit spoiler - ahac] :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

PARTyZAN ::

Hvala za epski spoiler brez opozorila.

Tr0n ::

ko vključi Blessed Hammer (Thunderstruck) kot velikanski ventilator porazira vse živo naokoli.

Jup, je kr lepo videt, ampak vseeno rabi nekaj casa, da spawna vse hammerje in zacne kosit, medtem pa pri Wizardu samo 1x na desni gumb kliknes. :)

Bi pa bilo fajn se 1x lestvico objavit, ce ne druga, da imamo aktualne battletage.

Za hardcore bi rekel da so še najbolj vrni za igrat monk, witch doctor in crusader. Je pa treba pazit in zelo konzervativno dvigovat težavnost. Osebno sem na HC Malthael aubil raje kar na normal. :P

Osebno sem do 70 na HC spravil monka na SC pa Dhja. Sedaj je na vrsti Crusader.

je pa Hellfire ring nenormalno overpowered za power leveling alte, še posebej v kombinacijo z kakim Imperial Ruby socketanima weaponom. Na Torment 1 težavnosti 1 hitaš monsterje za massiven exp. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Not A Number ::

Na HC gre z wiz čist lepo ... sedaj po 2.0 patchu je dost run, ki ti dajo extra shield.

Mi je pa Urzael lv65 monka na HC ubil na Torment III, pa so pred tem padal elite packi brez problema.

Not A Number je izjavil:

Na HC gre z wiz čist lepo ... sedaj po 2.0 patchu je dost run, ki ti dajo extra shield.

Mi je pa Urzael lv65 monka na HC ubil na Torment III, pa so pred tem padal elite packi brez problema.

Osebno imam na HC pravilo da vse bosse prvič delam na normal težavonsti ne glede na to kako hitro padajo eliti na višjih težavnostih, ravno zato ker so bossi dostikrat težji in nočem tvegat. Sam sem HC monka levelal večinoma na expert/master.

Mislim da sem Urzaela ubil na Torment I ker me je rahlo presenetil a na srečo nisem imel pretiranih težav saj je praktično vsem napadom zelo enostvno izognit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Smurf ::

Izi je izjavil:

Osvežena lestvico lahko objavim, ampak se mi je zdelo, da Paragon leveli sedaj niso na prvem mestu. pri meni bo trajalo še nekaj mesecev preden bodo vsi klassi na level 70 in končani vsi achievementsi. Potem pa spet pridejo na vrsto Paragoni.

No ja vseeno lestvica ne more skodovati, ce se ti seveda da (pomoji jih vecina ze nazaj farma). Mogoce bi lahko se objavil dmg/toughness najboljsega characterja, recimo naredis neko preprosto enacbo v smislu: tocke = dmg*5 + toughness in izberes tistega characterja, ki dobi najvec tock. Velika vecina itak nima vec enakovrednih characterjev.

Nemixxx ::

Mi priporočate nakup novega dodatka ? Imam okoli 700ur preigranega diabla zadne čase neigram veliko ampak bom začel nazaj.
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Mene osebno je dodatek po več kot pol leta pavze potegnil nazaj in igram spet full time...

To je to kar bi d3 moral biti že od začetka.

Verjetno bom tudi jaz kupil, ko dobim kaj denarja. Se mi zdi da je D3 kar naenkrat ratal mrtev. Saj se da še vse farmat, samo ko je pa toliko novih stvari v RoS za probat.

Diablo 3 - Paragon lestvica z dne 1. april 2014 ob 14:30

_1. Normal: 404 , Hardcore: __0 ___ killer86 ___ (404)
_2. Normal: 311 , Hardcore: __0 ___ jimiboni0 ___ (311)
_3. Normal: 266 , Hardcore: _71 ___ Izi ___ (274)
_4. Normal: 251 , Hardcore: __0 ___ Sasquat ___ (251)
_5. Normal: 240 , Hardcore: _22 ___ swiftpwns ___ (241)
_6. Normal: _36 , Hardcore: 228 ___ krneki ___ (231)
_7. Normal: 225 , Hardcore: __0 ___ detroit ___ (225)
_8. Normal: 212 , Hardcore: __0 ___ MrX ___ (212)
_9. Normal: 196 , Hardcore: __0 ___ finkec ___ (196)
10. Normal: 194 , Hardcore: __0 ___ kentrix ___ (194)
11. Normal: 182 , Hardcore: __0 ___ PNG ___ (182)
12. Normal: 173 , Hardcore: __0 ___ chief ___ (173)
13. Normal: 164 , Hardcore: __0 ___ Killermode ___ (164)
14. Normal: 161 , Hardcore: __0 ___ Locoroco ___ (161)
15. Normal: 151 , Hardcore: __0 ___ MariX ___ (151)
16. Normal: 125 , Hardcore: __0 ___ tursca ___ (125)
17. Normal: 120 , Hardcore: __0 ___ Smurf ___ (120)
18. Normal: 119 , Hardcore: __7 ___ Tribal ___ (119)
19. Normal: 112 , Hardcore: _17 ___ Matev ___ (113)
20. Normal: 102 , Hardcore: __0 ___ paco ___ (102)
21. Normal: 100 , Hardcore: __0 ___ Kenpachi ___ (100)
22. Normal: _99 , Hardcore: __0 ___ Nemixxx ___ (99)
23. Normal: _90 , Hardcore: __9 ___ Zmajc ___ (90)
24. Normal: _81 , Hardcore: __0 ___ wired ___ (81)
25. Normal: _47 , Hardcore: __0 ___ TehDucky ___ (47)
26. Normal: _31 , Hardcore: __0 ___ Tr0n ___ (31)
27. Normal: _24 , Hardcore: __0 ___ LooKMaN ___ (24)
28. Normal: _24 , Hardcore: __0 ___ Guzzy ___ (24)

__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ jijetelu ___ (level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ Turak ___ (level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ Bolf3nk ___ (level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ človek zver ___ (level 47)

chief ::

@ nemixx : definitivno priporocam. za cca. 30 EUR bos sigurno se 700ur preigral.

so pa itemi in dropi res obcutno boljsi. dejansko komaj cakas da pricnes igrat ker vec da bo padel kak upgrade item in nestrpno pricakujes kaj to bo.... pa si zelis da bi bil to ali ono.. trenutno nebi sel vec nazaj na d3 vanilla za nobeno ceno..

Nemixxx ::

Lepo slišat tole :D Si nabavim pri plači.
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Killermode ::

Edini problem pri D3 sedaj je, da ni časa za igranje :(

Matev ::

kje lahko kupim diablo3expansion ripper of souls - v sloveniji?

V big bangu prodajajo škatelno verzijo.

http://www.harveynorman.si/oddelki/iska...

Ljubljanski Harvey Norman sicer nima zaloge... Drugače bi ga že kupil. Verjetno bom jutri skočil v BB, ker bi rad škatelno verzijo in to čimprej.

EVENT: +50% Bonus XP

Od petka 4. april 17:00 do ponedeljka 7. april 5:00

Razlog: V dobrem tednu od izida so prodali že preko 1,5 milijona razširitev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

111111111111 ::

Evo spet mene z klasičnimi vprašanji. :)

Kje se trenutno dobi najcenejši paket Diablo 3 + Dodatek: Reaper...

kr?en ::

Uf kr naporen vikend je bil :D

Peklenski vikend je bil. Kot kaže so nekateri cele noči preživeli v boju z demonskimi silami ;)

Diablo 3 lestvica z dne 7. april 2014 ob 11:00

_1. Normal: 410 , Hardcore: __0 ___ killer86 ___ (410)
_2. Normal: 324 , Hardcore: __0 ___ jimiboni0 ___ (324)
_3. Normal: 288 , Hardcore: _72 ___ Izi ___ (295)
_4. Normal: 284 , Hardcore: _22 ___ swiftpwns ___ (284)
_5. Normal: 281 , Hardcore: __0 ___ Sasquat ___ (281)
_6. Normal: _36 , Hardcore: 264 ___ krneki ___ (266)
_7. Normal: 246 , Hardcore: __0 ___ detroit ___ (246)
_8. Normal: 221 , Hardcore: __0 ___ MrX ___ (221)
_9. Normal: 214 , Hardcore: __0 ___ finkec ___ (214)
10. Normal: 207 , Hardcore: __0 ___ kentrix ___ (207)
11. Normal: 206 , Hardcore: __0 ___ chief ___ (206)
12. Normal: 196 , Hardcore: __0 ___ Locoroco ___ (196)
13. Normal: 182 , Hardcore: __0 ___ PNG ___ (182) ___ (brez RoS)
14. Normal: 178 , Hardcore: __0 ___ MariX ___ (178)
15. Normal: 166 , Hardcore: __0 ___ Killermode ___ (166)
16. Normal: 146 , Hardcore: __0 ___ Smurf ___ (146)
17. Normal: 134 , Hardcore: __0 ___ tursca ___ (134)
18. Normal: 122 , Hardcore: __9 ___ Zmajc ___ (122)
19. Normal: 119 , Hardcore: __7 ___ Tribal ___ (119)
20. Normal: 113 , Hardcore: _17 ___ Matev ___ (113) ___ (brez RoS)
21. Normal: 102 , Hardcore: __0 ___ paco ___ (102) ___ (brez RoS)
22. Normal: 101 , Hardcore: __0 ___ Kenpachi ___ (101)
23. Normal: _99 , Hardcore: __0 ___ Nemixxx ___ (99) ___ (brez RoS)
24. Normal: _84 , Hardcore: __0 ___ wired ___ (84)
25. Normal: _56 , Hardcore: __0 ___ TehDucky ___ (56)
26. Normal: _45 , Hardcore: __0 ___ Tr0n ___ (45)
27. Normal: _44 , Hardcore: __0 ___ LooKMaN ___ (44)
28. Normal: _43 , Hardcore: __0 ___ Turak ___ (43) ___ (brez RoS))
29. Normal: _24 , Hardcore: __0 ___ Guzzy ___ (24) ___ (brez RoS)
30. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ človek zver ___ (level 67)

__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ jijetelu ___ (level 60) ___ (neaktiven) ___ (brez RoS)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ Bolf3nk ___ (level 60) ___ (neaktiven) ___ (brez RoS)

chief ::

thanks IZI
je pa lepo videt da top 10 igralci kar veliko casa meljejo peklenscke..

Grozni ste, jaz sem imel za vikend nenavadno veliko casa in mel obcutek, da sem igral celo vecnost in dobil ogromnih 26 lvlov, sam vas je vecina dobilo se vec xD.

Smurf je izjavil:

Grozni ste, jaz sem imel za vikend nenavadno veliko casa in mel obcutek, da sem igral celo vecnost in dobil ogromnih 26 lvlov, sam vas je vecina dobilo se vec xD.

Evo naslednjo rundo mene prehitiš.
Na žalost ni dost časa za D3 pa še morn ene par charov spravit na 70

DoubleEm ::

še en noob :P
Caribou#2867

Če prav vidim je daleč največ paragonov naklepal swiftpwns. V šestih dneh kar 44, in to v višavah kjer za en sam paragon rabiš že okoli pol milijarde izkušenj. Se pravi čez 20 milijard XP v šestih dneh :O

DoubleEm, boš prihodnič na lestvici. zaenkrat padeš na 25. mesto:
25. Normal: _77 , Hardcore: __0 ___ DoubleEm ___ (77)

se pravi da je moral igrati povprečno 8 ur na dan vsak dan. To je pravi šiht sam, da ni nič plačan... haha

če igraš sam mogoče ja ....sam če pa igraš še s 3 folka več je pa dost lažje pa hitreje gre.

človek zver je izjavil:

če igraš sam mogoče ja ....sam če pa igraš še s 3 folka več je pa dost lažje pa hitreje gre.

Party je hitreje samo v primeru, če so vsi trije soigralci boljši kot ti.

Verjetno se marsikdo ne bo strinjal z mano, ampak ugotovil sem naslednje:
Boljši igralci imajo svoje stalne partye, kjer ne prideš zraven. Ostali slabši igralci pa praviloma vsi po vrsti igrajo na previsoki težavnostni stopnji in če se tako naključno pridružiš eni skupini je 99% gotovo, da bo šlo vse skupaj počasneje kot Solo.
Poln party je približno za eno težavnost težji kot Solo in zato bi moral tisti, ki Solo optimalno hitro igra na T3, igrati Party na T2, da bi lahko učinkovito prispeval k skupini. Ampak na žalost ponavadi tisti, ki Solo igra na T3 misli kot človek zver in se priklopi v T4 skupino namesto v T2 skupino. Tako sebično upočasni in oteži celo skupino.
Ker tako dela večina igranje Partya odpade, če hočeš hitro levelanje Paragonov.
Glede na to, da se počasi bližam Paragon 300 mislim, da lahko zatrdno rečem, da je za farmanje izkušenj Solo najhitrejša pot. Je pa seveda precej bolj dolgočasno in relativnostna teorija o času pride tu precej do izraza. Če pa dejansko vklopiš uro ta vsaj pri meni vedno pokaže, da je Solo hitreje.
Seveda se tistim najslabšim igralcem logično posreči najti 3 soigralce, ki so vsi boljši od njega in ga potem powerlevelajo, če ga ravno ne brcnejo iz skupine. Takrat je seveda Party bistveno hitrejši kot Solo.
Čim boljši pa postaja tvoj junak bolj očitno je, da te Party močno upočasni zaradi slabih igralcev, ki se vsi po vrsti precenjujejo in je Solo hitrejše. Še posebno sedaj, ko so followerji postali kar hudo močni in z boljšo opremo hitro dosežejo 500k damage. Če pa najdeš legendarni predmet za followerja si pa sploh na konju. Da ne omenjam na primer Unity ringa, s katerim lahko pol svojega prejetega damagea preneseš na followerja, če imata seveda oba tak prstan.

Druga stvar je seveda farmanje za opremo. To pa je vedno bolje početi v Party, ki ti doda precej Magic Find procentov, pa še lažje preživiš na pretežki težavnosti zate. Kar pa spet vodi v dejstvo, da se je za farmanje Paragonov pametno izogibati Partyu.

Moj nasvet:
Ko se farma opremo je pametno igrati na najvišji težavnosti, ki jo še zmoreš. Party obvezen.
Ko se farma Paragone pa se vedno igra na tisti težavnosti, kjer kanon futer sovražnike pobijaš sproti z enim samim udarcem. Nikoli pa ni smiselno iti več kot T1, tudi če drugače zmoreš igrati na T6. Priporočam Solo.
Pa mislim, da je optimalno da odigraš en paket Bountyev, da pobereš še bonus nagrado in potem udariš 1 Rift. In to ponavljaš.

Sicer pa naj vsak igra tako, da mu bo najbolj zabavno. Farmanje nikoli ne sme postati delo. Vedno zabava :D

Zgodovina sprememb…

sajmonmofo ::

new noob appears - sajmon#2518

Zgodovina sprememb…

klasicni ::

A ko dela vsak svoj bounty v enem actu, al pa celo vsak svoj act, a preverjate drope eventualnega legendary-a na mapah ki so jih delali drugi?
Al tam sploh ni mozno da pade glede na to da te ni blo tam biti blizu?

@Izi se ne bi strinjal. Ce so igralci vsaj priblizno enakovredni (pomoje pri odstopanju za tam +-30% se ni nic panike) dobis na multiplayerju bistveno vec XPja. Je pa res, da ne igram open iger, ker tam ljudje zmeraj igrajo za zase previsok level, ampak se posluzujem iger znotraj clana (mimogrede teli clani so supr zadeva). Ce igras multiplayer, lahko tudi procentualno oddigras bistveno vec rift iger (pac eden odpre portal za vse 4), kjer lahko hitreje naberes xp, in leg iteme. Poleg tega pa dobis tudi nekaj XP in MF bonusa (mislim, da 30%).

Torej moj nasvet bi bil, da se za najhitrejse farmanje in lvlanje uporablja multiplayer rift igre (pred tem pa lahko tudi skupaj nafarmate tiste iteme, ki so potrebni za rift), pa ne na najvisjem moznem lvlu, ampak na takem, kjer ti gre tekoce.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

krneki ::

Meni je veliko bolj zabavno v skupini igrat. Igram pa skoraj vedno z istimi ljudmi, ki vem kako so opremljeni...in ponavadi gremo 4 wd ali pa 4 wiz skupinice zarad loota. Tako je bolj varno (zarad dc), več MF %, več XP % in pa samo rifti...vsake tolk časa pa split bountiji, da se naberejo keystoni. Če pač nobenega ni online pa tudi kakšn pub pade, ker naletiš na vse živo.

Trenutno največ igram fire Wizarda, malo bolj tvegano kot WD, samo se mi pa zdi bolj zabavno.

Vajenc ::

Izi je izjavil:

Da ne omenjam na primer Unity ringa, s katerim lahko pol svojega prejetega damagea preneseš na followerja, če imata seveda oba tak prstan.:D

Če imaš legendarni predmet za nesmrtnost followerja (jaz ga imam za scoundrela) je tak komunizem ok, sicer se ti lahko negativno vrne, ko zbombajo followerja ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Popravek 2.0.4 je implementiran.

Gre za velik popravek s cel kup popravljenih in zbalansiranih reči.
Na splošno kolikor sem preletel je Crusader dobil kar precejšen buff, Wizard pa je malo nerfan.

Po vzoru Barbara in Monka je sedaj tudi Crusader dobil zmanjšanje prejetega damagea. Sicer ne 30% ampak 15%.

Pri Wizardu pa sta bila menda oba najbolj uporabljana skilla (Arcane Orb in Electrocute) polna bugov in so ju sedaj končno spravili v red da delata kot morata, kar pa pomeni, da sta oba bolj slabotna kot dosedaj.
Frozen Orb je imel kar dve napaki in sicer hladil oziroma upočasnjeval je sovražnike dalj časa kot je bilo predvideno in zajel je večje področje kot je bilo zamišljeno.
Electrocute pa je imel prelik "proc scalar" in tako vračal preveč življenja na udarec. Pa če si Electrocute uporabljal skupaj z Prodigy je vračal dvojno dozo Arcane Powerja.
Vse to so sedaj "popravili" >:D

Pravzaprav so popravili vse klase, razen Monka, za katerega pravijo, da je tak kot mora biti.

Zgodovina sprememb…

Se pravi da je moj crusader zgubo na moči :(

Killermode je izjavil:

Se pravi da je moj crusader zgubo na moči :(

Ne!
Zmanjšali so dozo PREJETEGA damagea.
Sedaj je ves damage, ki ga prejemaš od sovražnikov manjši za 15%. Crusader je sedaj bolj trpežen.

Zgodovina sprememb…

Woot še bolj :) Noro :D Komi čakam da sprobam...

Vajenc ::

Crusaderju so zboljšali praktično vse uporabne skillse, wizardu pa nerfali oba najbolj priljubljena in v največ buildih uporabljena sklila, Frozen Orb in Electrocute-surge of power. Zgleda bo treba nov build za wiza narest al pa več crusaderja igrat.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Kenpachi ::

Pa tudi zelo so omilili ceno kraftov - ni treba rumenih potionov. Sreca, pa nisem kaj prevec kraftal, ker sem bolj sparovne sorte :D
Zaraki Kenpachi.

krneki ::

DB se meni samo nabira... hvala bogu so odstranili zahtevo za flawless royal gem pri vsakem craftu!!! Kljub temu da so za faktor 3 povečali možnost dropa legendary matov, so ti še vedno precej tečni za farmat. Pa dobr da so odstranili collider box za tisto gajbo pri ACT1 Haedrigu...sem se skoz spotikal tam.
Jar of Souls event na koncu spawna champione/elite!

cordoba ::

Ne sledim temi, me pa zanima... Na xbox 360 sem kupil diablo 3, s punco sva ga obrnila, sem pa bral, da pride dodatek. Je to že na voljo za xbox 360? Hvala za odg...

ahac ::

cordoba je izjavil:

Ne sledim temi, me pa zanima... Na xbox 360 sem kupil diablo 3, s punco sva ga obrnila, sem pa bral, da pride dodatek. Je to že na voljo za xbox 360? Hvala za odg...

Ne. Xbox One / PS4 verzija bo že z dodatkom, za stare konzole pa mislim, da ga sploh niso napovedal.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ej....a se je že kermu zgodil mogoče....sem zanč igral en rift in so bli notr večina sovražnikov roza plišasti medvedki :)) lol

Ja. Pac vzame cow level.

Med drugim smo dobili tudi 7 novih Portretov, ki prikazujejo Paragon level naših junakov. Ne vsakih 100 Paragonov od 200 do 800.

Od 1 do 199 ostanejo isti, tisti prvi je za Paragon 200, zadnji pa za Paragon 800.
Roko na srce bi se Blizzard lahko malo bolj potrudil, kot pa samo dodajal zvezdice. Za prvo silo je :P

Zgodovina sprememb…

««
60 / 157
»»