Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

Izi ::
LVL 160, here the maniacs go :P
Ravno prebiram zadevo in se mi zdi odlično zamišljeno.
Po level 60 bomo še naprej dobivali experience točke, ki se bodo štele v dodatnih 100 Paragon levelov.
Na vsak level bomo dobivali enako število točk v glavne atributov kot prej, POLEG tega, in to je bistvo, pa bomo dobili na vsak Paragon level +3% gold find in +3% magic find

GF in MF bo po novem omejen na 300%, kar se bo ravno doseglo ko boš dosegel level 160. Takrat ne boš več rabil nobene opreme z GF in MF, ker boš dosegel vrh. Tako na koncu ne bo več potrebno imeti dvojne opreme kot jo ima sedaj vsak igralec in sicer eno za napredovanje in eno za farmanje denarja in opreme.
Za dosego 1. Paragon levela bo potrebno več EXP točk kot je bilo potrebno od level 59 do 60. Koliko EXP bo potrebno doseči med Paragon levelon 99 in 100 pa bolje, da sploh ne razmišljamo.
Seveda bo na vsakem igralcu poleg normalnega level 60 vedno prikazan tudi Paragon level. Tako da se bomo imeli s čem hvaliti

Da ne omenjamo, da boš na Paragon level 100 praktično nesmrten, saj boš samo s temi leveli dobil toliko atribut točk kot jih sedaj prinese ena huda oprema. Po mojih računih bo level 160 lik približno 100% močnejši kot je sedaj level 60 lik.
To sem na hitro razbral iz napovedi. Lahko, da sem kje tudi kaj napačno povzel.
Omenjeno je še, da naj bi za 100 Paragon levelov rabili približno enako časa kot v Diablo 2 do level 99, kar pomeni, da bodo to dosegli zelo zelo redki in da bo vsaj pri meni trajalo kakšno leto dni, da bom dosegel vrh. V enem samem liku seveda

Nemixxx ::
Finali Diablo is alive , again :D
Pa si prebral tudi spremembe AH-ja :D Ena glavnih je da boš mel vsaj 6 opcij za filter :P
Pa si prebral tudi spremembe AH-ja :D Ena glavnih je da boš mel vsaj 6 opcij za filter :P
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

jijetelu ::
Tak aftergame je bil precej pričakovan, saj je bilo veliko kritike na račun 60lvl capa, še posebej v primerjavi z D2 lvl 99.
Sicer si pa osebno ne znam predstavljat osebe, ki bi ob trenutnem "vzdušju" (če bo z 1.04 drugače, je še vprašanje) grindala 1 leto zarad neke imaginarne številke ?!
Sicer si pa osebno ne znam predstavljat osebe, ki bi ob trenutnem "vzdušju" (če bo z 1.04 drugače, je še vprašanje) grindala 1 leto zarad neke imaginarne številke ?!

Grem stavit, da bo v roku enega leta prišla dodatna vsebina s kakšnimi novimi globokimi temnicami in morda celo kakšno dodatno zgodbo. Adrio je treba še najti in ubiti 
Pa level cap se bo verjetno dvignil na kakšnih 70 (brez Paragon levelov), pa potem seveda komplet nova oprema za nove levele, ...

Pa level cap se bo verjetno dvignil na kakšnih 70 (brez Paragon levelov), pa potem seveda komplet nova oprema za nove levele, ...
Sicer si pa osebno ne znam predstavljat osebe, ki bi ob trenutnem "vzdušju" (če bo z 1.04 drugače, je še vprašanje) grindala 1 leto zarad neke imaginarne številke ?!Sem skoraj gotov, da bomo čez nekaj mesecev tukaj gor gledali Zbogijev profil s 100-timi Paragon leveli

detroit ::
če je to fora o paragonih official so jo pač pobral od unga šmrkavca kva je že ...ma en k snema filme na youtubu pač gamer, anyhow še en dokaz da je jay wilson fail in šibka oseba brez cilja:/ sicer pa komi čakam
Skero

"That's ~6,534,000 Inferno Hulking Phase Beasts" -> That's 300M++ XP with 5NV and a star ruby in helm. That is about the amount you need to lvl from 99 to 100.
http://www.diablofans.com/news/1320-par...
I really do hope not
Sicer si pa osebno ne znam predstavljat osebe, ki bi ob trenutnem "vzdušju" (če bo z 1.04 drugače, je še vprašanje) grindala 1 leto zarad neke imaginarne številke ?!Sem skoraj gotov, da bomo čez nekaj mesecev tukaj gor gledali Zbogijev profil s 100-timi Paragon leveli![]()
I really do hope not

"That's ~6,534,000 Inferno Hulking Phase Beasts" -> That's 300M++ XP with 5NV and a star ruby in helm. That is about the amount you need to lvl from 99 to 100.

Iz level 59 do 60 smo rabili okoli 2,5 milijonov točk. Za to sem jaz rabil okoli 3 ure.
Za prvi Paragon level bo potrebno dobrih 7 milijonov, kar bo zame pomenilo okoli 9 ur.
Do level 100 Paragon je potrebno okoli 10,5 milijard točk, kar bo zame pomenilo okoli 12550 ur

Holy fuck, a si sploh kdo predstavlja kako dolgo je to?
Če bom igral po neverjetnih 5 ur na dan bom dosegel Paragon level 100 po 2510. dneh, kar pomeni slabih 7 let.
Se pravi najbolj divji igralci brez resničnega življenja bodo to dosegli po okoli 5. letih vsakodnevnega igranja bolj normalno igralci pa po približno 10. letih.
Se še komu zdi, da so malo pretiravali. Je pa verjetno to narejeno namenoma, da pravzaprav nihče ne bo dosegel level 100, enako kot pri Diablo 2, ko skoraj noben ni dosegel level 99.
Brez kakšne steklene kugle lahko predvidevamo, da bo v bodoče daleč najbolj cenjena statistika na opremi +Experience

Do PL 10 bo potrebno okoli 150 milijonov točk, kar pomeni za povprečnega igralca (3 ure na dan) že okoli 2 meseca igranja.
Se pravi, da bo lahko vsak že z level 10 Paragon močno ponosen nase in se bo že lahko precej hvalili naokoli

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Smurf ::
Pomoje narobe interpretirajo cifre, receno je bilo (s strani blizzarda) da bos za lvl 1 paragon potreboval priblizno isto casa kot iz lvl 59 na 60.
Pomoje je bolj realno, da je tist overall experience ne pa experience potreben za vsak level.
edit: no ja lahko pa tudi da ne...
Pomoje je bolj realno, da je tist overall experience ne pa experience potreben za vsak level.
edit: no ja lahko pa tudi da ne...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()

Kenpachi ::
No ja, 5xNV bo po novem dodal še +75% to experience. Ruby v helm bo iskana zadeva (Baje so cene za višje designe Rubyjev že poskočile za faktor 7 O_o)...
Zaraki Kenpachi.

No ja, 5xNV bo po novem dodal še +75% to experience. Ruby v helm bo iskana zadeva (Baje so cene za višje designe Rubyjev že poskočile za faktor 7 O_o)...
Aja, NV se bo upošteval? To pa precej spremeni stvari. Če boš stalno igral s 5x NV in opremo z veliko +EXP se bo verjetno dalo PL 100 doseči že v roku enega leta.

Truga ::
Itak ko se uteces, imas gear za pobijat in imas +XP gear gre XP hitro. Ni to isto kot 59->60, kjer rabis 3 ure za 2.5 miljona tock. Ko si utecen v character, imas favorite template in dober gear je xp/time lahko tud 10x in vec visji, ceprav se po statistikah characterja tega nebi pricakovalo.

Ruby v helm bo iskana zadeva (Baje so cene za višje designe Rubyjev že poskočile za faktor 7 O_o)...
Ja, smo že en dan zamudili in jaz še vedno nimam teh načrtov. Trenutne cene:
Načrt za Flawless Star Ruby je šel iz 1 milijon včeraj na 3,6 miljonov
Načrt za Perfect Star Ruby je šel iz 1 milijon včeraj na 4,4 miljonov
Načrt za Radiant Star Ruby je šel iz 7 milijonov včeraj na 22 miljonov
Cene za Ruby so se sedaj izenačile s cenami za Emeralde (Crit. damage na orožju), ki imajo že skozi tako visoke cene.
Načrti za Amethyst in Topaz so še vedno po starih cenah.
Zgodovina sprememb…

Official 1.0.4 Patch Notes
Zadeva je ogromna. Branja za dobro uro
Nadgradnja serverjev bo trajala približno 8 ur.
Najprej se nadgrajujejo Ameriški nato Evropski in nato še Azijski serverji.
V Ameriki se je nadgradnja že začela prek kakšno uro.
Če sem prav pretvoril ure gredo Evropski serverji dol jutri zjutraj okoli 5:00 in bodo nared nekje do 13:00
Nadgradnja clienta bo možna šele ko bo server dokončno nadgrajen.
Zadeva je ogromna. Branja za dobro uro

Nadgradnja serverjev bo trajala približno 8 ur.
Najprej se nadgrajujejo Ameriški nato Evropski in nato še Azijski serverji.
V Ameriki se je nadgradnja že začela prek kakšno uro.
Če sem prav pretvoril ure gredo Evropski serverji dol jutri zjutraj okoli 5:00 in bodo nared nekje do 13:00
Nadgradnja clienta bo možna šele ko bo server dokončno nadgrajen.
Zgodovina sprememb…

The frequency of follower dialog has been reduced
oh yes :D
Waller monsters can no longer spawn walls on top of players
Jebiga Izi, loh bi počakal 4(3?) dni :)
oh yes :D
Zaraki Kenpachi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kenpachi ()

Ja, še zdaj sem pretresen

Meni pomembnejši popravki:
- Repair costs have been reduced by up to 25% for item levels between 53 and 63
- The text color of gems, potions, crafting pages and tomes dropped on the ground has been changed from white to light blue
(dostikrat sem pozabil pobrati kaj pomembnega)
- The maximum stack size of gems has been increased from 30 to 100
(en cel predal v moji skrinji so zavzeli samo dragulji, sedaj bo mnogo več prostora)
- Normal monsters should now drop Magic (blue) items and Rare (yellow) items approximately 4 times more than before
- Spine Hewer, Skeletal Reaper, Skull Cleaver, and Swift Skull Cleaver damage has been reduced by approximately 37%
(to so tisti peklenščki z velikanskimi dvoročnimi orožji, ki so bili že normalni hudo nevarni, da elitnih niti ne omenjam)
- Moon Clan Ranged monsters should now run away for shorter distances
(melee klasi smo jih vedno preklinjali, ko jih je bilo treba loviti po celi mapi)
- Invulnerable Minions has been removed as a possible affix
(hvala bogu, te, ki so nesmrtni ves čas dokler je šef živ, sem vedno preklinjal)
- Fire Chains damage has been reduced by 20%
(še premalo so znižali, velikokrat sem umrl ravno zaradi te preklete ognjene verige)
- Nightmarish monsters will now make players immune to Fear for 6 seconds after the Fear is cast on the player
(končno, včasih sem dobil "Fear" tudi po 10-krat zapovrstjo in se sploh nisem mogel boriti, ker sem ves čas panično tekal naokoli)
- Shielding monsters will no longer shield if they are the last monster left in the area, and only one monster in a given pack can be shielded at a time
(odlično, ne bo več preklinjanja, ko so vsi elitneži hkrati zaščiteni)
- The spawn points of Arcane Enchanted beams have been adjusted slightly to be more spread out, and their damage has been reduced by approximately 30%
(tega moram označiti kot mojega najljubšega

Zgodovina sprememb…

Kar se mene tiče, je največja tragikomedija to, da bi špil, kot bo zgleda po 1.04 patchu, moral biti že v osnovi, po dveh mesecih nažiganja, pa je to le slab obliž na "zamere", jst res ne vem kaj so delal (like 2 leti?) beta testiranja ? še AH in RMAH nista tok izpopolnjena, da bi človek ta argument fural naprej.

Vse je popolnoma pričakovano.
Če vemo, da so MMORPGji ponavadi v beta fazi tudi po 5 let, nekatere celo nikoli ne pridejo iz beta faze, potem ni nič čudnega, da v tistih dveh kratkih beta testiranjih Diabla 3 niso mogli narediti nič.
Tudi z Diablom 2 je bilo podobno, kar marsikdo pozablja. Šele po 2. letih je ratal tisto kar bi moral biti in po čem ga sedaj vsi poznajo. Enako bo tudi z Diablo 3.
Ljudje so neučakani in se ne zavedajo, da tak tip igre rabi 2 leti, javnega igranja, preden ga je res užitek igrati. Jaz sem se ob nakupu popolnoma zavedal, da bomo letos bolj ali manj beta testerji. Pravi Diablo 3 jaz pričakujem šele nekje sredi drugega leta, ko bo piljenje in uravnavanje bolj ali manj končano in ko pride kakšen dodatek in PvP. Verjamem, da nas Blizzard ne bo razočaral.
Če vemo, da so MMORPGji ponavadi v beta fazi tudi po 5 let, nekatere celo nikoli ne pridejo iz beta faze, potem ni nič čudnega, da v tistih dveh kratkih beta testiranjih Diabla 3 niso mogli narediti nič.
Tudi z Diablom 2 je bilo podobno, kar marsikdo pozablja. Šele po 2. letih je ratal tisto kar bi moral biti in po čem ga sedaj vsi poznajo. Enako bo tudi z Diablo 3.
Ljudje so neučakani in se ne zavedajo, da tak tip igre rabi 2 leti, javnega igranja, preden ga je res užitek igrati. Jaz sem se ob nakupu popolnoma zavedal, da bomo letos bolj ali manj beta testerji. Pravi Diablo 3 jaz pričakujem šele nekje sredi drugega leta, ko bo piljenje in uravnavanje bolj ali manj končano in ko pride kakšen dodatek in PvP. Verjamem, da nas Blizzard ne bo razočaral.

Iz meseca v mesec se izbolšuje ...to bo še EPIC nekega dne :D

koyotee ::
jp, cez par let, takrat ga bom kupil za 10€ :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!

očitno zadeve funkcionirajo, če vas 90% to "podpira" (blagor tistim, ki so šele začel oz. bodo začel igrat)
sicer pa whatever, fental so Natalya's set, "starega" prstana praktično zadnjih 14 dni ni za dobit, tko da še kak dan ali dva, pa je zame D3 gg :P
sicer pa whatever, fental so Natalya's set, "starega" prstana praktično zadnjih 14 dni ni za dobit, tko da še kak dan ali dva, pa je zame D3 gg :P

Outsajder ::

xCore ::
če se že zdaj prodajajo za 20-30 eur zakaj se nebi čez par let za 10?
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]

Ker se Diablo 2 še vedno prodaja po 15 do 20 EUR, pa je star že 12 let.
In ne mešaj preprodajo rabljenih Diablo 3 računov s ceno igre. Rabljene accounte res dobiš za 20 do 30 EUR, cena v trgovinah pa je trenutno med 45 in 50 EUR in to kjerkoli po svetu.
Čez kakšnih 10 let bo verjetno okoli 15 EUR, 10 EUR pa po moje nikoli.

Ma dokaj dvomim, da bo diablo 3 držal ceno tako kot diablo 2
Odvisno, koliko bo Blizzard vlagal v igro. Če bodo vsake toliko časa dodali kaj novega, potem ne vidim razloga, da ga ljudje ne bi igrali tudi čez 10 let in da bo takrat cena še vedno 30 EUR.
Res, da so s to igro že sedaj zaslužili več kot so si kdajkoli predstavljali, ampak če nehajo vlagati v igro bodo dolgoročno delali izgubo, ker številni serverji in številčna ekipa, ki mora ves čas skrbeti, da vse deluje, stanejo ogromne denarje. Zato je Blizzardu v precejšnjem interesu, da bo stalno dodajal novo vsebino.
In Blizzard moram pohvaliti, da za razliko od običajnih MMORPGjev, vsako prijavo za spam vzame smrtno resno in ena sam objava za powerlevel in ingame denar za pravi denar pomeni takojšen odklop računa. Nisem še videl, da bi nekdo dvakrat zapovrstjo uspel objaviti spam, ban vedno sledi že v nekaj minutah.
Čudim se kako se Kitajčkom splača delati reklamo za prodajo ingame denarja, če pa jih prav vsaka objava stane 50 EUR.
Pa še malo k igri. Američani že igrajo 1.0.4 verzijo in zasledil sem eno zanimivost, ki jo je potrebno omeniti.
Izkustvene točke za Paragon levele dobivamo izključno samo s pobijanjem pošasti. Sem se štejejo tudi dosežki v boju kot na primer Kill streaks, masakri, ubite pošasti z enim udarcem in podobno.
Ostale zadeve, kot na primer delanje Questov, prebiranje knjig in raznih zapiskov, pa se ne šteje v Paragon izkušnje.
Zgodovina sprememb…

Sej imamo tud mi zdej 1.0.4

vorantz ::
Ko se govori o prihodnosti...a se sploh ve kakšen imajo dolgoročen plan?
Ker bodimo realni ti strežniki ne bodo laufali v nedogled :P
Upam, da bodo v roku nekaj let, oz potem ko se ta glavni hype okoli igre poleže izdali verzijo lokalnega strežnika recimo, da se bo dalo vsaj single player normalno odigrat
Ker bodimo realni ti strežniki ne bodo laufali v nedogled :P
Upam, da bodo v roku nekaj let, oz potem ko se ta glavni hype okoli igre poleže izdali verzijo lokalnega strežnika recimo, da se bo dalo vsaj single player normalno odigrat

Saj bodo pobirali denas še za dodatek (dodatke). Ni se za bat, bodo že zmolzli, če bo potrebno :D
Zaraki Kenpachi.

xCore ::
In ne mešaj preprodajo rabljenih Diablo 3 računov s ceno igre. Rabljene accounte res dobiš za 20 do 30 EUR, cena v trgovinah pa je trenutno med 45 in 50 EUR in to kjerkoli po svetu.
ja in kaka ti je razlika z rabljeno igro ali novo?
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]

Jaz sem probal za pol ure in vse dela brez problemov, nobenega DC.
Šel sem preskusiti Act 3 Inferno in je samo za res mali odtenek lažje. Lava in strup na tleh je še vedno enako morilski kot prej, se pa pozna, da tisti pomagači, ki jih ima dostikrat glavni Elitneš kar precej okoli sebe, niso več nesmrtni. Pa Laserji so tudi malo bolj človeški kot prej. Umiram pravzaprav enako kot prej, ampak sedaj se vsaj da napredovati, če si zadosti vztrajen.
Popravilo ob smrti pa mi je šlo iz prejšnjih 5000 na 3000 sedaj, tako da ni več take panike četudi nekajkrat umreš.
Za prvi level Paragona pa potrebuješ 7,2 milijona točk, tako da je tista razpredelnica zgoraj pravilna. Nekaj prvih levelov Paragona se bo dalo doseči potem pa vse skupaj raste eksponencialno in večina nikoli ne bo dosegla kaj več kot nekaj 10 Paragon levelov.
Šel sem preskusiti Act 3 Inferno in je samo za res mali odtenek lažje. Lava in strup na tleh je še vedno enako morilski kot prej, se pa pozna, da tisti pomagači, ki jih ima dostikrat glavni Elitneš kar precej okoli sebe, niso več nesmrtni. Pa Laserji so tudi malo bolj človeški kot prej. Umiram pravzaprav enako kot prej, ampak sedaj se vsaj da napredovati, če si zadosti vztrajen.
Popravilo ob smrti pa mi je šlo iz prejšnjih 5000 na 3000 sedaj, tako da ni več take panike četudi nekajkrat umreš.
Za prvi level Paragona pa potrebuješ 7,2 milijona točk, tako da je tista razpredelnica zgoraj pravilna. Nekaj prvih levelov Paragona se bo dalo doseči potem pa vse skupaj raste eksponencialno in večina nikoli ne bo dosegla kaj več kot nekaj 10 Paragon levelov.

koyotee ::
d2+lod=16usd :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

woohoo prvič dobu item k je vreden 50m+ :D
Pants
140int
110vit
80+all res
2+soc
Pants
140int
110vit
80+all res
2+soc

amm takšne napake ne naredit k sm jo jas pravkar buyout sem dal na 250k
namesto samo starting price item vreden 50+m sem pridal za 250k
brez besed
namesto samo starting price item vreden 50+m sem pridal za 250k
brez besed

rab bi vidu njegov nasmešek k je kupu ta item ;D

St235 ::
in v čem se gameplay razlikuje če kupiš fizično igro ali samo account?