Forum » Pomoč in nasveti » outlook express 6 - dbx file ???
outlook express 6 - dbx file ???
MikeP ::
cisto normalno. gres pod File- Import- import messages- izberi ustrezen program iz katereg uvazas.. recimo da je to OE6.0 in poisci lokacijo dbx fileta. Z malo srece bi moralo iti.
xto ::
Problem je v tem, da imam samo file (ne cel direktorij) in ga ne prepozna. Ravno tako OE5 ne.
Spajky ::
Ne prepozna ti ga ker ti manjka tudi *.idx file..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Spajky ::
Ne vem za rešitev, vendar ta fajl dbx, če ga misliš imet za arhiv lahko odpreš z WordPad-om..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
iration ::
Lahko probas takole: v OE-ju naredis folder z istim imenom in nato v explorerju (ali wincommanderjem) povozis ta file s tistim tvojim. ce mas kaksno vprasanje pa vpras.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
CaqKa ::
tako kot je infectibian povedal sem tudi jaz vedno naredil.. na začetku ko še nič mejlov ne pobereš kr prepišeš oni fajl z svojim... če pa si slučajno že dobil kake majle pa naredi mapo ki je še nimaš vse nove majle daj zacasno v to mapo.. skopiraj stare majle noter pol pa spet movaj nove majle iz zacasne mape v tisto kjer jih pač rabiš ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2595 (2347) | chrush |
» | Outlook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (1046) | amigo_no1 |
» | Izginotje mailov za 9 mesecev nazaj.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1804 (1551) | Mati |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1756 (1263) | DrSergioDJ |
» | Outlook Express in funkcija compact folderOddelek: Programska oprema | 1402 (1224) | pagat34 |