Forum » Omrežja in internet » Katero anteno kupiti?
Katero anteno kupiti?
<b>klima</b> ::
V kratkem je naš sosed dobil internet in mi bi se brezžično povezali z njim...
Od nas je oddaljen cca. 600-700 metrov. Nekatere antene omogočajo povezavo tudi do 20 km, ampak mi potrebujemo anteno dosega 1 km in to zelo dobro.
Če ima kdo podobne izkušnje, naj mi prosim pomaga in mi svetuje pri nakupu prave antene.
Hvala
Od nas je oddaljen cca. 600-700 metrov. Nekatere antene omogočajo povezavo tudi do 20 km, ampak mi potrebujemo anteno dosega 1 km in to zelo dobro.
Če ima kdo podobne izkušnje, naj mi prosim pomaga in mi svetuje pri nakupu prave antene.
Hvala
Slowenc ::
Če imaš vidno polje do njega, lahko zmontiraš usmerjeno anteno (sat. krožnik) na obeh straneh in potem bi moralo delat.
Skiny gate.
Spajky ::
Ma to je preveč za do 1 km in samo za šerat iNet : nastavit vso opremo na 802.11b_Only in če se le da vidna razdalja vmes (npr. z okna na okno) pa si naj pogleda malo moje članke na Wlan-Sat oz.direkt linki:
- wifi USBkeY range Enhancers-boosters ´4 Dummies´
- Ultimate wifi antenna TinCan Enhancers - part-2 ...
- Default Antenca Enhancer 6dBi (ali celo vec) ...
- ST-CorNET enhancerji z antenami
- Usb Kabel, zelo dolg ...
in še in še je tam na forumu idej tudi od drugih, samo malo pobrskat je treba po forumu na linku, ki ga je že ToniT podal ...
- wifi USBkeY range Enhancers-boosters ´4 Dummies´
- Ultimate wifi antenna TinCan Enhancers - part-2 ...
- Default Antenca Enhancer 6dBi (ali celo vec) ...
- ST-CorNET enhancerji z antenami
- Usb Kabel, zelo dolg ...
in še in še je tam na forumu idej tudi od drugih, samo malo pobrskat je treba po forumu na linku, ki ga je že ToniT podal ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spajky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi detektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2192 (1507) | MChip |
» | Router, adsl, WiFi..Oddelek: Omrežja in internet | 2144 (2049) | OmegaBlue |
» | Wireless omrežje!!!Oddelek: Omrežja in internet | 2273 (1915) | Spajky |
» | Kabel v KranjuOddelek: Omrežja in internet | 1938 (1493) | zmat |
» | slika brezžičnih omrežijOddelek: Omrežja in internet | 2244 (1923) | pujsek_ |