Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri nakupo konfihuracije za....
Pomoč pri nakupo konfihuracije za....
Netrunner ::
Imam ohišje Aerocool M40 cube ... prazno mi ne koristi kaj dosti, samo ker nimam izkušenj z "opremljanjem" malih ohišij bi prosil za pomoč.
Računalnik bo služil kot delovni računalnik .... pogoj je da mora bit čimbolj tih kolikor se da.
Omejitev ohišja je da gre noter napajalec max dolžine 140mm ... in spodnji del je cca 132mm visok .... nimam še ideje kakšno matično bom dal noter in kakšen cpu .. ma bolj me skbri kakšen napajalec in kakšen hladilnik za cpu ....
Glede napajalca mislim da če ostranim ohišje za diske lahko vtaknem tudi daljšega ... ma če se da dobit kakšnega neslišnega dolžine 140mm bi bilo zaželjeno ...
Prosim za priporočilo kakšen hladilnik (po možnosti pasivno hlajen) za CPU ...
Kar se tiče grafike in iger niso prioriteta ... tudi za grafično se še nisem odločil .. samo upam da ne bo problem s placom za njo.
.... še en review >> http://www.pro-clockers.com
Računalnik bo služil kot delovni računalnik .... pogoj je da mora bit čimbolj tih kolikor se da.
Omejitev ohišja je da gre noter napajalec max dolžine 140mm ... in spodnji del je cca 132mm visok .... nimam še ideje kakšno matično bom dal noter in kakšen cpu .. ma bolj me skbri kakšen napajalec in kakšen hladilnik za cpu ....
Glede napajalca mislim da če ostranim ohišje za diske lahko vtaknem tudi daljšega ... ma če se da dobit kakšnega neslišnega dolžine 140mm bi bilo zaželjeno ...
Prosim za priporočilo kakšen hladilnik (po možnosti pasivno hlajen) za CPU ...
Kar se tiče grafike in iger niso prioriteta ... tudi za grafično se še nisem odločil .. samo upam da ne bo problem s placom za njo.
.... še en review >> http://www.pro-clockers.com
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
- spremenilo: Netrunner ()
integrirana glrafika je pa le malo pre malo .. igre niso prioriteta ... vedar sem pa tja se naveličam gledat v kodo in nepremično grafiko ...... in se je treba znoret oz prezračit možgane
jest10 ::
Današnje integrirane grafične le niso tako slabe, kot so bile včasih. Se da na njih tudi kaj zašpilati.
kakorkoli ... pomoč rabim pri nakupu napajalca in hladilnika za CPU ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU hladilnik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54222 (3518) | freesty |
» | Bi bili ti deli vredu za gaming računalik? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12495 (11304) | yoco |
» | Računalnik za foto/video obdelavo za ~600€Oddelek: Kaj kupiti | 3984 (3295) | Han |
» | HTPC komponente ... pomoč prosim...Oddelek: Kaj kupiti | 1535 (1200) | Netrunner |
» | Menjava starega procesorjaOddelek: Strojna oprema | 2077 (1865) | jat2406 |