Forum » Operacijski sistemi » Crashdown in blue screen
Crashdown in blue screen
stifler ::
LP
Imam win xp in office 2003, za katere sem pred kratkim z microsoft.com strani potegnil service pack 3. Tu pa je nastal problem. Od včeraj dalje, odkar so inštalirani, se mi vsake toliko časa zgodi crashdown z blue screen-om, ni važno a delaš kaj na rač. ali pa je v mirovanju. Ob ponovnem zagonu pa se pojavi sporočilo, da se je sistem obnovil po resni napaki. Prvi crashdown pa se je zgodil v trnutku ko sem kliknil gumb OK ob zaključku inštalacije SP3 za office in je mogoče to kako povezano.
Kako bi lahko to rešil?
hvala vnaprej..
Imam win xp in office 2003, za katere sem pred kratkim z microsoft.com strani potegnil service pack 3. Tu pa je nastal problem. Od včeraj dalje, odkar so inštalirani, se mi vsake toliko časa zgodi crashdown z blue screen-om, ni važno a delaš kaj na rač. ali pa je v mirovanju. Ob ponovnem zagonu pa se pojavi sporočilo, da se je sistem obnovil po resni napaki. Prvi crashdown pa se je zgodil v trnutku ko sem kliknil gumb OK ob zaključku inštalacije SP3 za office in je mogoče to kako povezano.
Kako bi lahko to rešil?
hvala vnaprej..
SkIDiver ::
Na ZS mi sporoči tvoj e-mail naslov, da ti posredujem navodilo, da mi pošlješ dump file, da vidimo v čem je težava.
stifler ::
hvala najlepša .. sm isku po netu malo pa sm našu neka da se da rešit z obnovitvenimi točkami..pa sm probu pa deluje :)
tk da .. hvala najlepša
tk da .. hvala najlepša
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE9 problem s certifikatiOddelek: Programska oprema | 1507 (1295) | Ericssony |
» | Excel - Logaritemska skalaOddelek: Šola | 2213 (2172) | T-Mac |
» | Dišava Black StarOddelek: Loža | 1376 (1059) | Blum |
» | Notebook se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 2109 (1883) | [febo] |
» | program za učenje tipkanjaOddelek: Programska oprema | 3082 (2943) | Tomi |