Forum » Programiranje » [Java] Igralno polje
[Java] Igralno polje
c00L3r ::
Izdelat moram preprosto 2D igralno polje, ki bo poljubne velikosti. Vsaki celici v igralnem polju bom v času igranja/simulacije spreminjal barvo. Zanima me, ali je že kdo delal kaj podobnega? Je mogoče kdo na sourceForge ali pa je drugje zasledil kak projekt, ki bi mi lahko pomagal pri tem delu?
Ta moja naloga je seveda samo del enega večjega projekta, pri čemer moram jaz izdelat "grafični vmesnik". Ena opcija je, da grem v java.Graphics2D in to vse ročno izrisujem. Samo sem prepričan, da obstaja že kaka knjižnica za igralno polje. Prosim za pomoč/usmeritev/linke.
Lahko je tudi za C#, ni nujno da je v Javi.
Ta moja naloga je seveda samo del enega večjega projekta, pri čemer moram jaz izdelat "grafični vmesnik". Ena opcija je, da grem v java.Graphics2D in to vse ročno izrisujem. Samo sem prepričan, da obstaja že kaka knjižnica za igralno polje. Prosim za pomoč/usmeritev/linke.
Lahko je tudi za C#, ni nujno da je v Javi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po novem ne bo več znaka za izmenično vključevanje - sistem zadrgeOddelek: Na cesti | 7211 (2722) | Invictus |
» | križci krožci c # (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11766 (10425) | Yacked2 |
» | 100x100 šahovnicaOddelek: Programiranje | 7022 (5198) | techfreak :) |
» | c++ križci, krožciOddelek: Programiranje | 3648 (2001) | Kockica |
» | OpenGL texture modifyingOddelek: Programiranje | 1031 (939) | BigWhale |