Forum » Kaj kupiti » APOGEE PC2-8500 "GT"
APOGEE PC2-8500 "GT"
Kibby ::
LP! Dans ko sem mal brsko po AGT-jevi strani sem zagledal tele rame. 4gb Kit ddr2-1066 za 101€.
Ker mi firma ni znana, oz. koliko sem iz googla razbrskal da so od Chaintecha, me zanima ce ve kdo kaj vec glede teh ramckov?
KLIK
Ker mi firma ni znana, oz. koliko sem iz googla razbrskal da so od Chaintecha, me zanima ce ve kdo kaj vec glede teh ramckov?
KLIK
- spremenil: Kibby ()
mareSLO ::
Če mene vprašaš bi reku da je tole podjetje dokaj novo, saj kar se izdelave ramnikov tiče. Tko da nikjer nobenih reviewov. Vidu pa sm po kar nekaj forumih da folk laufa te rame z zlo dobrimi konfiguracijami kompov tko da že morjo bit zakej.
OZZY ::
gor so po vsej verjetnosti elpida rami. Vsaj na 2x1gb kitu so..
edit:typo+slabo branje..
edit:typo+slabo branje..
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
nejko8 ::
Kibby
hladilniki zgledajo masivni kt pr corsair DHX in dominator seriji, ter axeramu 1200mhz od transcenda. Za 90 eu kolkr stanejo zgledajo kr kul, garancije pa 120 mesecev. Pomoje cenejšega 4gb kita s deklarirano hitrostjo ni.
OZZY
kolikor vem na 2gb palčakah nikoli ni micron čipov, torej ne vem kakšnega OC potenciala zihr tole nima
hladilniki zgledajo masivni kt pr corsair DHX in dominator seriji, ter axeramu 1200mhz od transcenda. Za 90 eu kolkr stanejo zgledajo kr kul, garancije pa 120 mesecev. Pomoje cenejšega 4gb kita s deklarirano hitrostjo ni.
OZZY
kolikor vem na 2gb palčakah nikoli ni micron čipov, torej ne vem kakšnega OC potenciala zihr tole nima
OZZY ::
Kibby
OZZY
Jaz sem govoru, da so na 2x1gb kitu elpida rami in ne za 2x2gbkit. Sam v znanje...Tud na 2x2gb kitih so micron (crucial) rami samo ne kaki d9mh in podobni...Tud Crucial ima 2x2gb rame in svoje čipe gor ;)
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Milena Miklavčič blog- Ali je ta ženska na drogah?Oddelek: Loža | 3698 (3276) | nanpots |
⊘ | Zlobni pingvin popapcal vso dobroto v mojem prenosnikuOddelek: Loža | 1805 (1683) | Gandalfar |
» | Kako ste prišli na S-T forum?Oddelek: Loža | 3125 (1840) | Prospekt |
» | Slo-Tech (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5002 (3875) | upirna |
» | kuk folk pozna S-T (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5241 (4627) | goranTNT |