Forum » Pomoč in nasveti » forum
forum
kbuzeti3 ::
rad bi izdelal forum a je kakšen vodič al pa kaj za dobit stran se bo delala z mojforum.si,nekaj sem že sicer probu pa ne gre glih fajn
tnx
tnx
ANGEL_B ::
ja saj zastonjskih forumov je dosti rad bi samo vodiča al pa da mi nekdo razloži malo kako se dela na mojforum.si
bluefish ::
in kaj je na mojforum.si tako težkega? Pač klikneš na tisti "Za brezplačno gostovanje...", slediš navodilom in še en dolgočasen, brezoseben in generičen forum je tu.
hjao to še 5letni otrok ve daj teme noter,slike,ankete,...daj novo obliko foruma,logotip (to dvoje sicer mam)
gre se zato da mi ne uspe v neki temi dodat eno drugo v njej potem mi pa vse prikaže zunaj poleg vse tem ....
gre se zato da mi ne uspe v neki temi dodat eno drugo v njej potem mi pa vse prikaže zunaj poleg vse tem ....
bluefish ::
Potem pa drugič že v naslovu in prvem topicu malo drugače povej .
gre se zato da mi ne uspe v neki temi dodat eno drugo v njej potem mi pa vse prikaže zunaj poleg vse tem ....Pa tudi tole ni preveč jasno.
ko naredim temo mi ne uspe narediti v tej teme še eno se pravi noter v njej ker mi vse vrže ven in mi pokaže vse teme na isti strani
nevem kako drugače naj povem
tnx anyway
nevem kako drugače naj povem
tnx anyway
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako premestiti teme, prispevke, uporabnike iz mojforum.si na forum phpBB?Oddelek: Izdelava spletišč | 1272 (892) | neoserv |
» | Kako naj izdelam svoj forum?Oddelek: Izdelava spletišč | 1110 (826) | inbox |
» | Kako do bazeOddelek: Izdelava spletišč | 1396 (1118) | madmitch |
» | Možnost lastne domene(mojforum.si)! Kako?Oddelek: Izdelava spletišč | 1571 (1231) | jackorsen88 |