Forum » Igre » Half-life in Herc8500LE
Half-life in Herc8500LE
eland ::
Vse igre mi lepo delajo, razen Deus-Ex brez katerega še nekako gre (noče se nalovdat) in Half-life brez katerega ne gre.
Je pa tkole - špil mi dela super, samo kadar sem pod vodo pa ne vidim nič, kot da je noč. Ima kdo enake probleme? V prvem delu je nemogoče nadaljevati, ker so cele stopnje pod vodo.
Je pa tkole - špil mi dela super, samo kadar sem pod vodo pa ne vidim nič, kot da je noč. Ima kdo enake probleme? V prvem delu je nemogoče nadaljevati, ker so cele stopnje pod vodo.
- premaknil: Gandalfar ()
eland ::
Deus Ex še zmeraj ne dela, Half life pa zdej dela:)) , ker sem izključil anisotropic filter:8)
Predator ::
a z opengl si že probal ? če ne pa updajtaj d3d ( patch je na deusexovi strani ) ker so v začetni verziji naredili nekaj napak in se je stvar kar dosti sesuvala zaradi grafike; je pa res da imam original in igram s cd-ja tako da lahko izključimo probleme raznih no-cd dodatkov ali slabih isotov oz kopij :) ( nočem nikogar obtoževat samo od sošolcev vem da 80% crashanja lahko pripelje od teh razlogov )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 39634 (17653) | msms |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40800 (26516) | Sc0ut |
» | Najboljših 5 iger v zgodovini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 13079 (8888) | imagodei |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10477 (6718) | Poldi112 |
» | Deus ExOddelek: Igre | 2036 (1748) | ABX |