» »

Rabim en dober glasbeni DVD

Rabim en dober glasbeni DVD

BlackHole ::

Kupil sem DVD od Robbie Williamsa, vendar mi glasba (swing) ni bila všeč, pa ga bom zamenjal za enega drugega. Sicer si glasbenih DVD-jev ne kupujem, rad bi pa imel vsaj enega dobrega. Predlagajte mi katerega se splača vzet, lahko je tudi klasika (Mozart, Bethoveen,...). Trentuni razmišljam o The Corrs.
  • premaknil: Sergio ()

Tomi ::

Corrsi imajo zelo dobre DVD-je, in tudi niso tako dragi. Jaz imam Live At Landsdowne Road in Live At Royal Albert Hall in sta zelo dobra..
Sicer imajo pa še Unplugged koncert in Live in London, samo za ta dva ne vem, kakšna sta.
metrodusa.blogspot.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

BlackHole ::

"Live At Landsdowne" - tega sem tudi nameraval vzeti.

Tomi ::

Ta ima še dva komada z enega drugega live koncerta, pa Breathless spot. Priporočam.
metrodusa.blogspot.com

TheHijacker ::

Sam imam vse DVD-je od njih. Priporočam Live At Lansdown Road, kjer je vzdušje enkratno, saj nastopajo doma na Irskem.

Tako dobre in številčne publike še nisem videl.
http://www.google.si

kaninerror ::

Mene pa zanima, kolk koštajo take plošče, pa če je res boljši zvok, kot na CD-jih in če je primerljiv z gramofonskimi ploščami. Zanima me tudi, kolk bitni zapis imajo in če je na drugi strani tudi navaden CD. :))

Mogoče se nismo dobro razumeli. Jaz sem mislil na DVD koncerte (video format) in ne na DVD-Audio.
DVD-Audio ne poznam tako da o tem ne morem veliko povedati. Lahko pa povem o kakovosti na corrs DVD-jih. Slika je čudovita 16:9 (razen pa prvem od njih, kjer je 4:3), zvok je 5.1 dolby in trga gate! Poleg so tudi angleški podnapisi in sicer samo besedilo ali besedilo in besede, ki jih govorijo med komadi. Poleg tega je na njih vedno kakšen dokumentarec, kako so snemali ali pa kakšen njihov videospot.

Sam imam vse DVD-je od njih, tako da če potrebuješ kakšne konkretne informacije, kaj je na njih me vprašaj.

Cena v Slovenije ne vem koliko je, ker vedno naročim preko Amazona. Mislim, da pride cirka 6.000 SIT. DVD-je mislim, da so vsi od njih samo enostranski (dvoslojni).

recoil ::

če kakšen mesec bo ven prišel dvd od Depeche Mode (koncert -video 2 dvd-ja) Neki bo tud multi angle tako, da to devinitivno priporočam. Muzka od depešov pa tako al tako seka.

Corrs Live in London ima nekaj komadov multiangle in lahko izbiraš katerega v skupini boš gledal.

Sergio ::

BlackHole: doma si lastim kar nekaj music DVDjev.

Sting - Brand New Day - Live from the universal Amphitheatre
Tina Turner - Live in Amsterdam
Alanis Morissette - Live - Jagged Little Pill
Kylie Minouge

itd itd...

vsi so odlični. priporočam stinga in tino.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stand up comedy (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
618564 (4189) drvo
»

Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1099476 (7944) OmegaM
»

Spoznavajmo italijanske DJ-je

Oddelek: Sedem umetnosti
316064 (5615) snow
»

Najboljši komadi for ever !

Oddelek: Loža
335083 (4504) BigFoot
»

Let z letalom na Irsko.