» »

S-video snemalna zanka na receiverju - ne dela ali ne znam ?

S-video snemalna zanka na receiverju - ne dela ali ne znam ?

dmok ::

Situacija je naslednja: T2 Amino 110 imam preko S-video kabla priključen na VCR1 S-video vhod receiverja Marantz SR3001. Iz receiverja gre S-video kabel iz izhoda Monitor na TV. Povezava deluje, slika na TVju je, zvok je ravno tako OK. Zdaj pa sem povezal še VCR1 S-video recording izhod receiverja z S-video vhodom na TV kartici na računalniku in nikakor ne dobim slike. Če na S-video vhod TV kartice priključim Amino se slika takoj pojavi. Preko VCR1 S-video recording out izhoda pa slike ni. Input selector receiverja je na VCR1. Receiver sem že resetiral (na tovarniške nastavitve) pa ni pomagalo. V menijih nisem našel nastavitev, ki bi bile povezane s snemanjem. Ločenega recording selectorja receiver nima.

A je možno da je crknila snemalna zanka ? Ali pa mogoče jaz celotno zadevo narobe razumem in narobe priklapljam ?

Hvala za odgovore.

d.

dmok ::

Malo me je sram, ampak si bom kar sam odgovoril. Moja vezava je seveda butasta do konca. Povezano sem imel namreč tako, kot da bi želel snemat na isti napravi to, kar na tej napravi trenutno predvajam. Rešitev je seveda taka, da se T2 Amino poveže na S-Video vhod DVD, VCR1 S-Video izhod pa na TV kartico. In seveda zadeva zdaj deluje. :\

d.

danix1 ::

Se lahko vsakemu zgodi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VHS v Divx in podobno

Oddelek: Zvok in slika
426083 (3673) francek1
»

Kabelska TV na S-video in?