Forum » Strojna oprema » Kje kupiti laser za DVD pekač?
Kje kupiti laser za DVD pekač?
lifestreamer ::
Mene zanima, kje bi lahko kupil laser za 16x DVD pekač.
Potrebujem za tole:
http://www.metacafe.com/watch/756433/la...
Potrebujem za tole:
http://www.metacafe.com/watch/756433/la...
lifestreamer
Vuli ::
to bo blo pa treba nardit, ful huda scena. Jaz mam ene DVD RW, ki me zajebava in verjetno se bom kar lotu.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
OmegaBlue ::
Upam da se zavedate da je stvar izredno nevarna.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
deleted ::
Jap...če se ti stvar po nesreči prižge v žepu . Sicer se na laserje ne spoznam preveč...kaj pa, če bi uporabil laser od kakšnega starega CD pogona? Teh se namreč ne manjka...
OmegaBlue ::
Ah žepi, bolj rizične so oči - že samo odboj pri taki moči je dovolj da ti trajno poškoduje vid ali celo oslepi.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Azrael ::
Pripomnil bi 3 stvari:
1. Pri taki moči, da lahko zažiga stvari je igrača smrtno nevarna. Za take stvari rabiš par W, kar je za laser ogromno.
2. Tako OC laserska dioda iz CD/DVD enote bo živela par sekund, povsem dovolj, da oslepiš, če dobiš njegov žarek ali samo odboj v oči.
3. Vsem neumnostim, ki se jih najde na netu ni pametno verjeti, kaj šele posnemati.
1. Pri taki moči, da lahko zažiga stvari je igrača smrtno nevarna. Za take stvari rabiš par W, kar je za laser ogromno.
2. Tako OC laserska dioda iz CD/DVD enote bo živela par sekund, povsem dovolj, da oslepiš, če dobiš njegov žarek ali samo odboj v oči.
3. Vsem neumnostim, ki se jih najde na netu ni pametno verjeti, kaj šele posnemati.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kupiti laser preko meje slovenije?Oddelek: Loža | 4599 (3804) | bluefish |
» | Naredi si sam lasersko pištolo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24801 (21502) | AtaStrudl |
» | Dober laser z čimdaljšim dometomOddelek: Kaj kupiti | 6053 (4645) | __Devil__ |
» | Cabrio CD-romOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1522 (1152) | Dami |