Forum » Programska oprema » Gentoo/Linux: Je kdo opazil, da novi flash plugin dela tako s 32-bitnim kot 64-bitnim browserjem ?
Gentoo/Linux: Je kdo opazil, da novi flash plugin dela tako s 32-bitnim kot 64-bitnim browserjem ?
Brane2 ::
No, ne ravno najnovejši ampak predzadnji.
Tazadnji (netscape-flash-9.0.115.0) mi iz nekega razloga sploh ne dela, niti z 32-binim firefoxom.
Predzadnji ( net-www/netscape-flash-9.0.48.0-r1 ) mi dela z 64-bino Opero, 32-binim in včasih tudi s 64-bitnim Firefoxom.
V glavnem, stvari se spreminjajo na bolje...
Tazadnji (netscape-flash-9.0.115.0) mi iz nekega razloga sploh ne dela, niti z 32-binim firefoxom.
Predzadnji ( net-www/netscape-flash-9.0.48.0-r1 ) mi dela z 64-bino Opero, 32-binim in včasih tudi s 64-bitnim Firefoxom.
V glavnem, stvari se spreminjajo na bolje...
On the journey of life, I chose the psycho path.
- spremenil: Brane2 ()
zee ::
zanimivo. si bom popravil, ker mi od zadnjega upgrejda zadeva ne dela.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
kopernik ::
Meni dela v 64 bitnem firefoxu s tistim wrapperjem, kaj je že, nspluginwrapper. Sicer mi pa ne dela in tudi na uradni strani ne zgleda, da bi bil na tem področju kakšen napredek.
Brane2 ::
Ja, Ok. plugin je 32-biten, to vem, ampak dela pa na 64-bitnem firefoxu...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Firefoxu 43 končno 64-bitna verzija enakopravna z 32-bitnoOddelek: Novice / Brskalniki | 10394 (7701) | knesz |
» | Mozilla ukinja 64-bitno različico Firefoxa za Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 17339 (14599) | Glugy |
» | Flash končno s 64-bitno podporo za LinuxOddelek: Novice / Brskalniki | 7232 (5396) | BaRtMaN |