Forum » Programska oprema » excel - vprašanje
excel - vprašanje
angus255 ::
En majhen problem imam. Imam oštevilčene stranke. S pomočji funkcij in formul sem si uredil zadevo v excelu tako, da v določeno polje vpišem samo šifro stranke v naslednjih poljih pa mi avtomatični izpiše naslov, mesto, kontakte...
Sedaj me zanima kako bi (oziroma če se da) te podatke prenesti v drugo excelovo datoteko (recimo samo en list iz te excelove datoteke ki jo imam poštimano s funkcijami)? Copy/paste ne pride v poštev ker potem skopira formule polj, jaz bi pa rad skopiral besedila ki mi vnsese s pomočjo teh formul. Je možno to ?
Sedaj me zanima kako bi (oziroma če se da) te podatke prenesti v drugo excelovo datoteko (recimo samo en list iz te excelove datoteke ki jo imam poštimano s funkcijami)? Copy/paste ne pride v poštev ker potem skopira formule polj, jaz bi pa rad skopiral besedila ki mi vnsese s pomočjo teh formul. Je možno to ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - dopolnitev polj z 0Oddelek: Programska oprema | 814 (751) | He-Man |
» | Excell pomik v celiciOddelek: Šola | 960 (774) | klemenSLO |
» | excelOddelek: Programska oprema | 4768 (3377) | xtrat |
» | [MS Office][Excel] zaokroževanje in spajanje podatkovOddelek: Programska oprema | 4237 (3594) | milc |
» | Excel - pomočOddelek: Programska oprema | 951 (856) | borut212 |