Forum » Pomoč in nasveti » Opcija "bodi, kdor si" pod Nove funkcije! na Gmailu
Opcija "bodi, kdor si" pod Nove funkcije! na Gmailu
T.A.D.E.J ::
Ko kliknem na to opcijo, mi napiše da niče ne najde. Bi pa nujno rabil, da bi se lahko naprimer z bivšim amis.net tle prijavil. Sedaj ne vem če čisto razumem, a mislim da lahko to uporabljaš tako, da bi meni za druge uporabnike ostalo vidno kot da pošiljam iz amis.net in sprejemam pod amis.net, jaz pa bi imel novo pošto na gmailu. Mislim, da je tako mišleno. Če se pa tu ne da, pa mogoče kdo drug poleg gmaila, ki ponuja takšno možnost?
Lahko prosim kdo pomaga, tole bi res nujno rabil
Hvala za pomoč
Lahko prosim kdo pomaga, tole bi res nujno rabil
Hvala za pomoč
doublemp ::
To sta dve ločeni funkciji:
1. da si drugim viden kot @amis.net in pošiljaš s tega naslova ("Send mail as:")
2. da prejemaš pošto iz @amis.net preko POP3 v gmail. ("Get mail from other accounts:")
In oboje se da naštimat v Gmailu, vsaj v angleški verziji.
1. da si drugim viden kot @amis.net in pošiljaš s tega naslova ("Send mail as:")
2. da prejemaš pošto iz @amis.net preko POP3 v gmail. ("Get mail from other accounts:")
In oboje se da naštimat v Gmailu, vsaj v angleški verziji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena, varna pred DMCAOddelek: Izdelava spletišč | 1401 (1225) | Bistri007 |
» | SSH ne dela več na določenem omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 2123 (1934) | Dieu |
» | Ne morem dostopati do spletne strani!Oddelek: Omrežja in internet | 1434 (1279) | matija14 |
» | Gmail - sporocila se ne dostavljajo ?Oddelek: Omrežja in internet | 1745 (1540) | Cokolesnik |
» | Hitrost povezave za igranje igerOddelek: Omrežja in internet | 1386 (1218) | monster-x |