Forum » Pomoč in nasveti » Gigabyte GA-P35-DS4 revizija 1.1
Gigabyte GA-P35-DS4 revizija 1.1
Mitch ::
Zdravo!
Kot pove naslov te teme me zanima, v kateri trgovini pri nas ali če ne gre drugače v tujini, bi dobil matično ploščo Gigabyte GA-P35-DS4 revizije 1.1? Ker kolikor sem do zdaj klical naše trgovine so vsi po vrsti rekli, da je pri njih na zalogi le plošča revizije 2.0. Glavna razlika med omenjenima revizijama je v priključkih, ki jih ima matična in sicer revizija 1.1 ima LPT in COM porta, revizija 2.0 pač ne. Ker omenjena priključka potrebujem, sem se odločil za nabavo rev 1.1 plošče. Vem, da obstajajo t.i USB->LPT ali USB->COM adapterji samo raje bi videl, da ima moja nova plošča te priključke že vgrajene.
Hvala!
Mitch
Kot pove naslov te teme me zanima, v kateri trgovini pri nas ali če ne gre drugače v tujini, bi dobil matično ploščo Gigabyte GA-P35-DS4 revizije 1.1? Ker kolikor sem do zdaj klical naše trgovine so vsi po vrsti rekli, da je pri njih na zalogi le plošča revizije 2.0. Glavna razlika med omenjenima revizijama je v priključkih, ki jih ima matična in sicer revizija 1.1 ima LPT in COM porta, revizija 2.0 pač ne. Ker omenjena priključka potrebujem, sem se odločil za nabavo rev 1.1 plošče. Vem, da obstajajo t.i USB->LPT ali USB->COM adapterji samo raje bi videl, da ima moja nova plošča te priključke že vgrajene.
Hvala!
Mitch
Lucio ::
če je ne najdeš si lahko pomagaš s TEM.
Ni pa to neka usb to..., ki zadevo emulira, temveč je hardwerska rešitev in DELUJE!!!!
Ni pa to neka usb to..., ki zadevo emulira, temveč je hardwerska rešitev in DELUJE!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem AMD Phenom II X4 945 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3965 (3301) | Pšenični |
» | Problem z osnovno ploščo MSI K9N PlatinumOddelek: Strojna oprema | 1206 (1100) | BendeR |
» | Dobra plata za amdOddelek: Kaj kupiti | 1406 (1154) | MEDENA |
» | Inno3d Geforce 4 TI 4200 in Gigabyte GA-7VRXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (834) | Erazer |
» | Gigabyte 7vrx + WinFast GF4 A250 LE TD - PROBLEMOddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1134) | Buggy |