Forum » Kaj kupiti » PC notranji BR pekač - online nakup in dostava ??
PC notranji BR pekač - online nakup in dostava ??
StratOS ::
Pozdrav.
Že kar nekaj časa (torej mesec ali dva) skušam prvo najti, seveda pa tudi kupiti/dostaviti PC inner komponento enega izmed BR pekačev ( http://www.blu-ray.com/drives/ ) pa zaradi trenutnih omejitev online plačila je to možno le v večini nam oddaljenim državam, kjer še zaenkrat ni možno pošiljanje po pošti k nam oz. v našo okolico (online varianta).
Res pa je, da so mi spletne aukcije čisto brezpredmetne ( kak ebay,amazon ... ) in jih nebi zopet uvrstil v ožji izbor zaradi lastnih izkušenj in časa :(
Trenutno je najbolj zanimiv, vsaj zaenkrat še vedno na EIDE REFURBISHED - Internal Blu-ray Disc® Rewritable Drive BWU-100A, hja malce bolj počasen, venndar trenutno najbolj cenovno in kakovostno zadovoljiv - pride cca 430$.
Pa me zanima, ker sem že našel veliko preprodajalcev, vendar ti zaenkrat tudi ne pošiljajo izdelke k nam - v našo bližino.
Zato imam možnost najti kakšen takšno spletno prodajalno, ki omogoča online nakup in dostavo, ali pa posežem po vezami v USA za nakup in pošiljanje.
Za enkrat bi ostal še na prvi opciji.
A imate mogoče info za kakšne online prodajalne z dostavo zgoraj omenjenih PC BR naprav ?
Že kar nekaj časa (torej mesec ali dva) skušam prvo najti, seveda pa tudi kupiti/dostaviti PC inner komponento enega izmed BR pekačev ( http://www.blu-ray.com/drives/ ) pa zaradi trenutnih omejitev online plačila je to možno le v večini nam oddaljenim državam, kjer še zaenkrat ni možno pošiljanje po pošti k nam oz. v našo okolico (online varianta).
Res pa je, da so mi spletne aukcije čisto brezpredmetne ( kak ebay,amazon ... ) in jih nebi zopet uvrstil v ožji izbor zaradi lastnih izkušenj in časa :(
Trenutno je najbolj zanimiv, vsaj zaenkrat še vedno na EIDE REFURBISHED - Internal Blu-ray Disc® Rewritable Drive BWU-100A, hja malce bolj počasen, venndar trenutno najbolj cenovno in kakovostno zadovoljiv - pride cca 430$.
Pa me zanima, ker sem že našel veliko preprodajalcev, vendar ti zaenkrat tudi ne pošiljajo izdelke k nam - v našo bližino.
Zato imam možnost najti kakšen takšno spletno prodajalno, ki omogoča online nakup in dostavo, ali pa posežem po vezami v USA za nakup in pošiljanje.
Za enkrat bi ostal še na prvi opciji.
A imate mogoče info za kakšne online prodajalne z dostavo zgoraj omenjenih PC BR naprav ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
- spremenil: jvolk ()
StratOS ::
Hvala za ZS, morda še kakšen drug izbor ?
lp
lp
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsungov BD/HD DVD predvajalnik bo stal okoli 400 €Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4796 (3458) | lukanium |
» | Blu-ray Samsungov predvajalnik v Evropi in TDK-jev 200 GB medijOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4503 (3825) | Matevžk |
» | HD-DVD pridobiva?Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6214 (4446) | Stepni Volk |
» | Microsoft in Intel podprla HD DVD standardOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4086 (3450) | Keravica |
» | Kompatibilnost standardov HD DVD in Blu-ray?Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4469 (3622) | Quikee |