Forum » Programska oprema » stare različice brskalnikov
stare različice brskalnikov
banana84 ::
Živjo,
jaz delam diplomsko nalogo na temo lokalizacije programske opreme v sloveniji, ampak ne nejdem starih različic določenih programov in brskalnikov. Mogoče kdo ve, kje lahko dobim stare slovenske različice brskalnikov Netscape, Explorer, Mozilla, Firefox in Konqueror. Na njihovih straneh se kakšna najde, vendar bolj malo. Poleg tega iščem še slovenske Office 97, vse slovenske Adobe Reader in Thunderbird.
Če bo kdo lahko vsaj malo pomagal, bo super.
Hvala.
Lp,
Ana
jaz delam diplomsko nalogo na temo lokalizacije programske opreme v sloveniji, ampak ne nejdem starih različic določenih programov in brskalnikov. Mogoče kdo ve, kje lahko dobim stare slovenske različice brskalnikov Netscape, Explorer, Mozilla, Firefox in Konqueror. Na njihovih straneh se kakšna najde, vendar bolj malo. Poleg tega iščem še slovenske Office 97, vse slovenske Adobe Reader in Thunderbird.
Če bo kdo lahko vsaj malo pomagal, bo super.
Hvala.
Lp,
Ana
tonic ::
Poišči kakšne stare CDje PC&Mediji, WIN.INI...
Adobe... a obstaja slovenski? star office, kakšen "pirat" ga še ziher ima v kakšni zbirki...
Adobe... a obstaja slovenski? star office, kakšen "pirat" ga še ziher ima v kakšni zbirki...
banana84 ::
Hvala za idejo :)
Adobe Reader baje prevaja podjetje SDL, na katerega sem že pisala in čakam odgovor.
Lp,
Ana
Adobe Reader baje prevaja podjetje SDL, na katerega sem že pisala in čakam odgovor.
Lp,
Ana
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)Oddelek: Programska oprema | 4770 (4591) | Limit-sky |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3937 (3199) | energetik |
» | Težava z Adobe Reader-jemOddelek: Programska oprema | 1393 (1325) | amigo_no1 |
» | Acrobat 8?Oddelek: Programska oprema | 1676 (1022) | bluefish |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4428 (3708) | R33D3M33R |